bender_007
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.07.2013
- Poena
- 199
Root vjerojatno neće ostati. Samo ne smiješ imati twrp
Posle T imas update U kao i update na W...moja preporuka ti je odmah da flesnes na WSad sam tek proveravao preko pc suite i pokazao mi je da imam update na verziju T (trenutno je na H), pa me zanima, posto mi j telefon rutovan, da li mogu da radim normalno update preko lg pc suite i da li ce root ostati?
Ako nisi potvrdio da si primio porudzbinu na ali sajtu onda mozes da otvoris dispute i da trazis ili refund ili da ti posalje sta si platio...Stigao mi je pake iz alija.Otvorim ja paket kad ono neka bezveze futrolica ni Q od Quck circle case. Totalno sam se razocarao. Sad me bas zanima je li to neka greska ili namerna po****tka. Platio sam 16 dolara preko Skrill ( master card ) kartice. Da li moze nekako da mi se vrate pare ako se zalim na prodavca? Skroz sam u soku kao da sam prevaren za 300eura a ne za 15.
Proveri paket tj onaj broj za pracenje, ako nema pracenje van kine samo otvori case i napisi da nista nisi dobio jer ce u suprotnom da te ceka cimanje zato sto ce traziti da vratis paket o svom trosku a to ti se ne isplati. Ako ima pracenje slikaj sta si dobio i trazi refund ali budi drzak kinezi su to.Stigao mi je pake iz alija.Otvorim ja paket kad ono neka bezveze futrolica ni Q od Quck circle case. Totalno sam se razocarao. Sad me bas zanima je li to neka greska ili namerna po****tka. Platio sam 16 dolara preko Skrill ( master card ) kartice. Da li moze nekako da mi se vrate pare ako se zalim na prodavca? Skroz sam u soku kao da sam prevaren za 300eura a ne za 15.
Kako da povezem svoj telefon sa tv-om hteo bi preko neta da gledam neke tv kanale...Hvala
Prodavac me pitao sta hocu da uradim , da mi vrati novac ili da posalje ono za sta sam platio. Ja sam rekao da mi posalje ono sto sam platio. Videcemo sta ce da mi odg sutra. Jel treba ja njemu da vratim ovo sto mi je poslao?Proveri paket tj onaj broj za pracenje, ako nema pracenje van kine samo otvori case i napisi da nista nisi dobio jer ce u suprotnom da te ceka cimanje zato sto ce traziti da vratis paket o svom trosku a to ti se ne isplati. Ako ima pracenje slikaj sta si dobio i trazi refund ali budi drzak kinezi su to.
bender kakav je 20u opisi malo prednosti20u nova launcher
da li vredi preci sa RR opet na stock(mislim zbog brzine)da li je znatna ili ....Brzi je nego ranije verzije(ne mislim na T)
Baterija je meni ista.
odaj tajnu kako,molim te i koji kernel koristisPa baš i ne.
Ja imam nova launcher. Podesio sam da leti sve. Servise ručno pogasio. Tako da mi radi isto ko aosp
to bi bilo extra,i odma predjem na stock [emoji6]Napravim app da odradi to što sam i ja odradio
Kernel stock
cekam tvoju app i bacam se na testiranjeXdabbeb iz g3 izvlači 6h Sota i više![]()
a da li je Xdabbeb na stocku ili port g4Njegove neke optimizacije. Mislim da je i kernel svoj kompilirao![]()
Stock naravnoa da li je Xdabbeb na stocku ili port g4
Ja tih 6h mogu samo da sanjamNajviše što sam izvukao je bilo 4:40,na wifi u kućnim uslovima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari