Šta je novo?

LG G3

Sad sam tek proveravao preko pc suite i pokazao mi je da imam update na verziju T (trenutno je na H), pa me zanima, posto mi j telefon rutovan, da li mogu da radim normalno update preko lg pc suite i da li ce root ostati?
Posle T imas update U kao i update na W...moja preporuka ti je odmah da flesnes na W

Stigao mi je pake iz alija.Otvorim ja paket kad ono neka bezveze futrolica ni Q od Quck circle case. Totalno sam se razocarao. Sad me bas zanima je li to neka greska ili namerna po****tka. Platio sam 16 dolara preko Skrill ( master card ) kartice. Da li moze nekako da mi se vrate pare ako se zalim na prodavca? Skroz sam u soku kao da sam prevaren za 300eura a ne za 15.

Stigao mi je pake iz alija.Otvorim ja paket kad ono neka bezveze futrolica ni Q od Quck circle case. Totalno sam se razocarao. Sad me bas zanima je li to neka greska ili namerna po****tka. Platio sam 16 dolara preko Skrill ( master card ) kartice. Da li moze nekako da mi se vrate pare ako se zalim na prodavca? Skroz sam u soku kao da sam prevaren za 300eura a ne za 15.
Ako nisi potvrdio da si primio porudzbinu na ali sajtu onda mozes da otvoris dispute i da trazis ili refund ili da ti posalje sta si platio...

Takodje pod my orders kada kliknes na tu narudzbinu postoji screenshot onoga sto si narucio pa ako prodavac ne bude hteo da se urazumi zali se direktno Ali administraciji

Poslednja izmena:
Proveri paket tj onaj broj za pracenje, ako nema pracenje van kine samo otvori case i napisi da nista nisi dobio jer ce u suprotnom da te ceka cimanje zato sto ce traziti da vratis paket o svom trosku a to ti se ne isplati. Ako ima pracenje slikaj sta si dobio i trazi refund ali budi drzak kinezi su to.

Kako da povezem svoj telefon sa tv-om hteo bi preko neta da gledam neke tv kanale...Hvala

Kako da povezem svoj telefon sa tv-om hteo bi preko neta da gledam neke tv kanale...Hvala

TV treba da ti ima HDMI ulaz. Potreban ti je MHL micro USB na HDMI kabel adapter. To ti je kabel sa adapterom sve u jednom. Na jednom kraju je mikro USB koji ukljucis u telefon, a na drugom kraju su ti HDMI koji ukljucis u tv i obican USB koji isto ukljucis u tv radi napajanja ili mozes u punjac za mobilni. Odmah imas sliku ekrana telefona na tv-u.

Druga opcija je bezicna ako imas noviji smart tv koji ima wifi i podrzava Miracast funkciju koju LG G3 ima i da je tv povezan na istu wifi mrezu kao telefon. Samo spusti na telefonu gore slajder sa notifikacijama i podesavanjima i imas ikonicu Miracast pa je ukljuci. Pronadji tvoj tv, konektuj se i imas bezicni prenos slike ekrana telefona direktno na tv.

Može da se instalira ali to je još uvek neupotrebljivo za sakodnevni rad. Lepo piše "this release is only for testing purposes"

Proveri paket tj onaj broj za pracenje, ako nema pracenje van kine samo otvori case i napisi da nista nisi dobio jer ce u suprotnom da te ceka cimanje zato sto ce traziti da vratis paket o svom trosku a to ti se ne isplati. Ako ima pracenje slikaj sta si dobio i trazi refund ali budi drzak kinezi su to.
Prodavac me pitao sta hocu da uradim , da mi vrati novac ili da posalje ono za sta sam platio. Ja sam rekao da mi posalje ono sto sam platio. Videcemo sta ce da mi odg sutra. Jel treba ja njemu da vratim ovo sto mi je poslao?

Sta koristite od rom-ova? Stock 20h/u/w, CloudyG3 2.5, neki AOSP, nesto cetvrto?

Pa baš i ne.
Ja imam nova launcher. Podesio sam da leti sve. Servise ručno pogasio. Tako da mi radi isto ko aosp

Ja tih 6h mogu samo da sanjam :D Najviše što sam izvukao je bilo 4:40,na wifi u kućnim uslovima

Postoji li način rutovanja G3 bez kačenja na računar, kao na primer Framaroot?

Vrh Dno