nemanja066
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.12.2014
- Poena
- 100
I meni je dovoljno 16 GB. Ovo je telefon, nije skladiste. I slobodno mi je 8.56GB, a 16GB (raspolozivo cirka 12,9GB) verzija N4.
Poslednja izmena:
Ista stvar i kod mene sto se tice kupovine Nexusa, gNex jedno vrijeme, petica zadnjih godinu dana...Videli su koliko 810 srče, pa daj da ubacimo veliku bat. Inače, meni se sviđaju oba telefona, mada ću verovatno odustati od 6x zbog veličine, ne volim tolike telefone da guram po džepovima.
Mada, da imam n5 sa 32 GB, ove godine ne bih ni menjao telefon (iako imam neko nepisano pravilo da uzimam svaki neparni Nexus).
http://www.androidpolice.com/2015/0...hy-android-pay-doesnt-support-rooted-devices/
Polako ali sigurno se root izbacuje iz upotrebe na zapadu..
Mislim da ce ovaj logicni potez googla biti veliki udarac za modovanje i xda u buducnosti.
Ne lupetaj bre.Onaj Doze, to ce da gasi vecinu i smesta u stand by aplikacije koje cesto koristis. Meni to zvuci da ce u praksi da izgleda isto kao iOS ili Touchwiz na novim Samsung telefonima, gde se aplikacije brisu iz memorije. Fakticki ce da ubiju multitasking da bi sacuvali bateriju. Pa zasto onda nisu napravili tako od pocetka nego kopiraju Apple pod stare dane?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari