On ima probleme i dalje.Koje probleme je imao n6 na pocetku ?
Isti slucaj, nikada ni na jednom telefonu nisam imao burn in. Cak cale i dalje nosi S2 i nikakav problem (osim baterije koja je oslabila).ja do sada sto sam koristio od samsung a to je bilo S2/S3/S4/Note 2/Note 3 momentalno nikad nisam imao burn in vajda takva mi je sreca![]()
ja do sada sto sam koristio od samsung a to je bilo S2/S3/S4/Note 2/Note 3 momentalno nikad nisam imao burn in vajda takva mi je sreca![]()
Koje probleme je imao n6 na pocetku ?
Da i kod mene je bilo tako sve te telefone sam koristio tacno 6 meseci i sam ih menjao za novu generaciju jedino note 3 ga koristim vise od godinu dana potocno koristim ga godina i 2 meseca do danas epten mi je legao bas takvo cudo sam i trazio odlican brzi je fludan baterija je odlicna i ne vidim ni jednu zamerku da ga menjam a hteo sam da uzimam note 4 ali nista od toga za sada note 3 mi je jos odlican jedini telefon koji sam zadovoljan kako treba+1 Ili sam ja imao Samsung telefona ili niko.
Ali slabo koji se zadrzao duze od pola godine kod mene.
Eh da je samo na pocetku taj imao probleme... :d
Fora je u tome što ili nećete da vidite ili lažete. Svaki samsung amoled ima burn in, naravno da ovi koji su dokoni pa rotiraju telefone do iznemoglosti ne mogu da primete za tih tri nedelje što koriste taj telefon. Svako normalan ko koristi telefon bar 6 meseci će imati zagarantovan burn in. To je odlika samsunga
Pa dorbo ne znaci da ako neko dobije burn in i da svi korisnici pate od tog problema ima varijacie od korisnik do korisnikPa eno postavio sam vam sliku sa s5, nije to telefon od pre 5 godina, to je prošlogodišnji model. I izubijan je burn in-om, i gore i dole. E voleo bi da vidim te vaše specijalne ekrane.
Pa da od 90% slucajeva ako drxe svjetlos na full i ostave telefon celo vreme na jednu pozadinu vise od 30 min i eto ti burn inMisliš da su korisnici krivi![]()
Da a na sunce ? Opet ide 100 ja ni na sunce ne ga ni palimMa kakvih crnih 90 %, nikada nisam tako koristio telefon - uvek 50%![]()
Da da ipak je hardware u pitanjuKad ste vec poceli raspravu o tome da li je neko imao burn in ili ne, mene zanima da li to kod samsunga podleze garanciji ili ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari