Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

Ma najbolje da sačeka još godinu dana, jer tad izlazi Note 6, iP7, još novih Nexusa itd.
Mislim ljudi dajte, kakvi su to komentari. Ako se već dvoumiš, uzmi lepo Note 5 jer ne možeš pogrešiti sa njim nikako. ;)

Poslednja izmena:
Ne kažem za njih mada i za njih važi, za 4 dana je valjda predstavljanje, dok sve to dođe do nas, posebno zato što je Nexus, šestice nije bilo nigde osim na oglasima kod nas, slaba je bila ponuda.
A za G5 i S7 ne bih komentarisao. :)

Sestice nije bilo jer se radilo o motoroli. Ovi nexusi su za mesec dana kod nas u oglasima garantujem

Poslednja izmena:
Pa eto, nije 4 nego mesec dana, i to minimum za mesec dana a cena prvih komada na oglasima će sigurno biti jako povoljna. :)

I plus ce verovatno imati probleme na pocetku kao i svaki Nexus.

Definitivno sam planirao da telefon uzmem za mesec-dva a ne odmah. Planirao sam da vidim sta ce ponuditi NEXUS telefoni i nakon toga cu odluciti. Da cekam N6 ili S7 mi je previse jer vec sada imam soluciju za prodaju LG G3 pa bi na to dodao pare i kupio N5.

Medjutim koliko vidim nexus 6P ce biti jedan relativno ruzan telefon u odnosu na N5 a verujem da ni karakteristike nece moci da se nadmecu sa N5.

Cekam, pratim pa cu videti sta ce na kraju biti ali mi je trenutno N5 najprimamljiviji

ja do sada sto sam koristio od samsung a to je bilo S2/S3/S4/Note 2/Note 3 momentalno nikad nisam imao burn in vajda takva mi je sreca :)

Poslednja izmena:
+1 Ili sam ja imao Samsung telefona ili niko. :D
Ali slabo koji se zadrzao duze od pola godine kod mene.

Eh da je samo na pocetku taj imao probleme... :d
Da i kod mene je bilo tako sve te telefone sam koristio tacno 6 meseci i sam ih menjao za novu generaciju jedino note 3 ga koristim vise od godinu dana potocno koristim ga godina i 2 meseca do danas epten mi je legao bas takvo cudo sam i trazio odlican brzi je fludan baterija je odlicna i ne vidim ni jednu zamerku da ga menjam a hteo sam da uzimam note 4 ali nista od toga za sada note 3 mi je jos odlican jedini telefon koji sam zadovoljan kako treba

Fora je u tome što ili nećete da vidite ili lažete. Svaki samsung amoled ima burn in, naravno da ovi koji su dokoni pa rotiraju telefone do iznemoglosti ne mogu da primete za tih tri nedelje što koriste taj telefon. Svako normalan ko koristi telefon bar 6 meseci će imati zagarantovan burn in. To je odlika samsunga

Dobro ja lazem za burn in, imao sam na svakom Samsung telefonu.

Sad ozbiljno. Jedini problem koji sam imao je bio sa S3, one fleke u totalnom mraku na crnoj pozadini, i o tome sam pisao i ja i mnogi, zato sto su skoro svi to imali.
Takodje od S5 mislim je krenuo smearing, nisam siguran da li ga je S4 imao, moj S5 jeste ali sam ga imao jako kratko, S6 takodje ali ne toliko izrazeno, mislim cak i Note 3. I o tome sam pisao. To je sve, burn in ne primecujem ni na prvom Wave telefonu starom sigurno oko 5 godina, ne znam tacno. A ja licno nisam nikad imao burn in.

Poslednja izmena:
Fora je u tome što ili nećete da vidite ili lažete. Svaki samsung amoled ima burn in, naravno da ovi koji su dokoni pa rotiraju telefone do iznemoglosti ne mogu da primete za tih tri nedelje što koriste taj telefon. Svako normalan ko koristi telefon bar 6 meseci će imati zagarantovan burn in. To je odlika samsunga
:D kazem ti ja koristim sve samsung telefone i nikad nisam imao burn in a vidio sam dosta sa taj problem ali kod mene ga nema, svaki dan mi je 6-7 sot i nikakav otpecatak slike nema, svetlost nikad mi nije na vise od 30-35 i uvjek na auto

Ja na S2 nisam imao problema dok na Note 1 se pojavio u gornjem delu ali jedva primetno...za sad na N3 nemam nikakvih problema.

Pa eno postavio sam vam sliku sa s5, nije to telefon od pre 5 godina, to je prošlogodišnji model. I izubijan je burn in-om, i gore i dole. E voleo bi da vidim te vaše specijalne ekrane.

Pa eno postavio sam vam sliku sa s5, nije to telefon od pre 5 godina, to je prošlogodišnji model. I izubijan je burn in-om, i gore i dole. E voleo bi da vidim te vaše specijalne ekrane.
Pa dorbo ne znaci da ako neko dobije burn in i da svi korisnici pate od tog problema ima varijacie od korisnik do korisnik

Misliš da su korisnici krivi :)
To je mana amoled tehnologije, kod nekoga se vidi pre, kod nekoga kasnije...

Zavisi i od pozadine...

Eto jedan test, stavite svetlo sivu, plavu, ili belu sliku (mada može koja god, ali na ovima se najlakše vidi), i uslikajte te vaše ekrane. Naravno ne neke koji su juče kupljeni.

Ma kakvih crnih 90 %, nikada nisam tako koristio telefon - uvek 50% ;)
Wallpaper se ne menja na pola sata, a status bar i da hoćeš ne možeš da modifikuješ...

Poslednja izmena:
Dajte kaj je taj test da napravim ali nemam sa sta da slikam

Za 6 meseci se nije pojavio na note 4 ali sam menjao pozadine posle nedelju dana i izbegavao statične slike... Delimično sam ga i zbog toga prodao, tačno bih izludeo da se pojavilo... Sećam se pre 5 ili 6 godina na onom Samsung galaxy i7500 na sred ekrana mi se urezala baterija... [emoji16] Ali opet ne znam šta da uzmem sada...

Poslednja izmena:
Kad ste vec poceli raspravu o tome da li je neko imao burn in ili ne, mene zanima da li to kod samsunga podleze garanciji ili ne?

Vrh Dno