![]()
Stigao mi mail, nije u spam folderu nego direktno u inbox, e sad sta li je, sa msovog accounta edu live.
Da je windows logo u boljoj rezoluciji, onda uopste ne bi bilo fake.
Pa pobogu ne razumem da uopste i razmisljas sta je. Da odgovoris sledeci mail bi bio gde ti traze broj računa da ti uplate te hiljade dolara koje si dobio. Klasična "nigerijska prevara". Takvi mailovi se samo obrisu i kraj, ne vidim čemu razmisljanje o tome. I sigurno ti nije stiglo sa ms-ovog accounta.![]()
Stigao mi mail, nije u spam folderu nego direktno u inbox, e sad sta li je, sa msovog accounta edu live.
negde u svim ovim postovima sam bio procitao da je neko napisao da je onaj lik wzor ili kako mu je vec ime da je uspeo da izvadi iz windows 10 directx 12 i da ga je ubacio u windows 7. jel ima neko vise informacija o tome? pitam jer imam par prijatelja koji nece windows 10 ali bi im ovo puno znacilo ako je informacija tacna.
Ja nikako ne mogu da resim problem sa kocenjem sistema nakon podizanja... Desktop mi se prikaze, ali mi je taskbar neupotrebljiv. Kursor mi se vrti neprestano... Vraticu se lepo na 8.1 dok se 10ka ne zakrpi jos malo. Ne znam ata drugo da uradim... Ne mogu nikakvo resenje da nadjem.
Izvinjavam se sto ovako upadam u konverzaciju, ali imam problem mesecima unazad sa Windowsom. Jos od ranih insider build-ova.
Vec je pocelo da me poprilicno frustrira. A vidim da ljudi nemaju slicne probleme.
Elem, radi se o tome da imam graficke gliceve u svim metro aplikacijama, startu, i generalno se vuce kroz ceo sistem. Boje su oprane, sve je nekako zamagljeno. Mozete videti na slici ispod. Blagi uzas.
Takodje kad prevlacim misem preko starta, u pozadini imam neke cudne sive blokove i tako dalje. Grafika zeznuta skroz.
Sve se nadam da ce neki build popraviti ali nista.
Laptop na kome se ovo desava je HP Probook G2 430 ( i3-m , Intel HD 4600 grafika). Pokusavao sam sa najnovijim drajverima sa HP-ovog sajta, ali nema pomaka.
Ubuntu normalno radi. Imam dualboot na SSD-u.
Pogledajte prilog 178937
Probaj ovaj drajver za grafičku (15.40.7.4279, juče izašao) : https://downloadmirror.intel.com/25274/eng/win64_15407.4279.exe .
Prethodno očisti prethodni drajver Display Driver Uninstaller-om iz Safe Mode-a: http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html i isključi Internet konekciju sve dok ne instaliraš najnoviji drajver kako Windows Update ne bi povukao drajver.
Uh, to je to. Imas pivo![]()
Rock86, mislim da si ti kacio, pa da pitam:
Gde ljudi nalaze ove najnovije drajvere za Realtek HD Audio? Proveravam Microsoft-ov katalog, ali poslednji koji su kacili su ovi od 25.-og avgusta, 7592 ako se ne varam, a znam da imaju noviji od toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari