Šta je novo?

HTC One M8

Sad klikneš na 3 tačke i show cached

Искрено да ти кажем, никада не успем да дођем до краја батерије, а навика ми је кад легнем на спавање да га ставим на пуњач.
Уствари успем када радим трећу смену, и онда ујутру кад дођем кући ставим на пуњач са једно 20ак процената. Тад ћу да видим.
uploadfromtaptalk1441807394100.png

Ovo je bolje nego na sensu, maltene full iskoristen ram... Znas kako jos uvek vagam da li preci na GPE ili ne :D

I ja, bas onaj dan pricao sa covekom kakva su mu iskustva, ali ne vredi, ovi Grci imaju ocajan internet, svaki dan se svadjam sa osobljem hotela jer nece da poprave (konfigurisu) extendere i puca net non stop... Krenuo da skidam sve da predjem na GPE i nikako.. Tako da cim se vratim za BG, eto i mene na GPE..

Ja nemam s-off! Ali vidim da ima i jos tema sa stock ROM-om samo se normalno flashuje preko recoveryja... Kontam da je to isto?

neces moci da odradis ovo dok ne odradis S-off, barem koliko sam ja skapirao iz cele price.. Znaci otljucavanje bootloadera pa onda ostalo.. To je i mene kocilo jer mi se ne gubi garancija, a imam je jos godinu dana.. E sad jedna zanimljivost.. :) Juce pricao sa drugarom oko ovoga.. Kaze mi da je on rootovao M7 i kasnije ga nosio na garanciju u Begram.. I sve proslo bez problema.. Sto je jos ludje, decko od kog sam ja kupio M7 je dobio taj M7 kao zamenu za uredjaj koji mu je bio ispao u WC solju ovaj ga reklamirao i dobio drugi (naravno uz susenje i sve ostalo..).. Koliko oni ustvari gledaju to sve veliko je pitanje ili samo menjaju.. :)

Imam otkljucan bootloader i flashovacu preko recovery-ja... Pa i do sad sam menjao razne Sense Romove, a i ovde u upustvu pise samo da se flashuje iz recovery-ja...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2706441

Da, upravu si, trebalo bi onda da prodje.. Nego je meni negde pisalo da je zahtevano S-off.. Pa zbog toga.. Ovo je zapravo samo rom, ono sto je postavljao Punicher je, barem kako ga ja dozivljavam, transformacija M8 Sense u M8 GPE, znaci da ce sa tim romom nastaviti da dobija update, kao da je GPE, dok ovde mislim da to nije slucaj..

Poslednja izmena:
Dobio sam odma jedan update od 18mb, ali i dalje je samo 5.1 :D

Koja je po vama realna cijena polovnog m8 sa full opremom (da je sto bolje ocuvan)??

Да, ово моје је трансформација у м8 gpe јер ми се променио и bootloader, сад је црн. А то твоје је ром, ал ако ради супер као и ово онда лајк и за њега. :D
Значи добро кешује апликације? Тј добро се понаша што се тиче рама, јел? Може појашњење? Што се мене тиче ОДЛИЧАН је.. Не мењам ја фон скоро...

Да, ово моје је трансформација у м8 gpe јер ми се променио и bootloader, сад је црн. А то твоје је ром, ал ако ради супер као и ово онда лајк и за њега. :D
Значи добро кешује апликације? Тј добро се понаша што се тиче рама, јел? Може појашњење? Што се мене тиче ОДЛИЧАН је.. Не мењам ја фон скоро...

Sto se tice pojasnjenja.. Sto vise RAM-a zauzeto znaci da ces manje cekati na otvaranje app, samim tim telefon brze radi, multitasking radi onako kako treba, a ne kao kod S6 da TW ubija app, pa ih telefon pokrece ponovo kad udjes u neku od njih.. Kod mene je oko 300mb slobodno, sto nije lose, vidim da imam kesovane app koje najcesce koristim ili one u koje sam ulazio skoro..

Da upravo to meni je na 49mb. Mnogo je sve brze nego na Sense. Nedostaju mi one plocice sto postoje na HTC mnogo su korisne ovde samo bas wifi, bt, data... Ali ajde podesicu vec nesto :)

Poslednja izmena:
Da upravo to meni je na 49mb. Mnogo je sve brze nego na Sense. Nedostaju mi one plocice sto postoje na HTC mnogo su korisne ovde samo bas wifi, bt, data... Ali ajde podesicu vec nesto :)
Имаш то да подешаваш у Gravity box. Ево како сам ја мени подесио:
uploadfromtaptalk1441842356966.png

Дошао кући из треће, фон у употреби од 7 ујутру када ми је звонио аларм да идем на лекарски, уз пола вифија пола 3г нета у ноћној јер немам интернет на послу. Ја сасвим задовољан, за моје фул потребе ето 24 сата и остаде ми 25%

uploadfromtaptalk1441863166156.png

Da to je odličan rezultat! Ja sam oduševljen multitaskingom znaci sve leti bez problema :D Da tako sam i mislio preko xposed da odradim samo sam prvo sredjivao app i druge stvari ima dosta toga sto setujem :D sad kad sve namestim odradim jedan beckup i onda sam miran :) usustini i bolje mi ovako preko ROM-a nego da ga pretvaram u GPE, mada sada kad je izvesno da nece vise biti updajeta do Android M nema potrrbr da se vracam na Sense...

Da to je odličan rezultat! Ja sam oduševljen multitaskingom znaci sve leti bez problema :D Da tako sam i mislio preko xposed da odradim samo sam prvo sredjivao app i druge stvari ima dosta toga sto setujem :D sad kad sve namestim odradim jedan beckup i onda sam miran :) usustini i bolje mi ovako preko ROM-a nego da ga pretvaram u GPE, mada sada kad je izvesno da nece vise biti updajeta do Android M nema potrrbr da se vracam na Sense...
Ма какво враћање, ја сам одушевљен, имам боље резултате батерије и мулти таскинг баш баш лети. Анимације иду као подмазане.

Kakav je zvuk na GPE?

Па исто ваљда, укључен онај boomsound.

Баш сам задовољан...

uploadfromtaptalk1441946008171.png

Sad ste me baš zainteresovali za gpe. Problem je što nikako ne mogu da otključam bootloader, dobijam stalno token extraction failed poruku.

Da li bi mogao nekome od vas da pošaljem kod a da on meni pošalje fajl koji se dobija iz tog koda?

Као што видиш само вифи, није можда ето сат времена био на вифи.
Пише, од 13 сати 55 мин вифи укључен 12 и нешто минута.

Poslednja izmena:
Vidim da pise, ali mozda si koristio 3g a wifi ostao ukljucen.
Imas li neki SS gde je malo vise na 3g mrezi?

Vidim da pise, ali mozda si koristio 3g a wifi ostao ukljucen.
Imas li neki SS gde je malo vise na 3g mrezi?
Има на предходној страни, целу ноћ у ноћној смени на 3г јер немам на послу вифи. Чак је и више фон био у употреби, 24 сата а овде 13.

Много бољи него на sense.

Vrh Dno