kimi
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.08.2000
- Poena
- 770
Prvi put se slazem sa ovim likom, mada sam odgledao samo par njegovih videa. Ali ovaj put je ubo.
[YOUTUBE]YuA9YRbq8f0[/YOUTUBE]
Edit:
Btw, ovo je za Filipenka i njegovu 96 ocjenu!?
Labudova pesma Hidea Kodžime :d
Nokautiras ga, ili pucas oruzjem uz prigusivac ili ga koljucnes sto je po meni najbolje.Kako da ubijem protivnika da to nije sa oruzjem...stalno onako zaspi i probudi se posle 2 minuta i obavesti sve i unisti mi misiju
Prvi put se slazem sa ovim likom, mada sam odgledao samo par njegovih videa. Ali ovaj put je ubo.
Edit:
Edit:
Boze kakav bolid, oce imerziju i ozbiljnost u MGS , a gejmplej mu je los. Nije savrsen, to je ocigledno, neke stvari radi bolje od prethodnika, neke ne, ali MGS nije igra za svakoga, posebno ne za codOVCE koji sve igre igraju Rambo style. Neke stvari koje je rekao su na mestu, ali za neke stvari realno i nisu toliki problem koliko ih on pravi na probleme(u smislu da se jedva doticu samog gejmpleja i uzivanja u igri).
Najvise smara to sto potencira da je igra "cenjena" samo zato sto se zove MGS, to realno nije tako. Smara i to sto dissuje AI toliko(AI da nije savrsen, nije), on oce neki ultra realan AI koji da je implementiran bi pritegao gejmplej do ne igrivosti, igra nije realna i ne bi trebalo da se posmatra tako. A uostalom AI ne odstupa znacajno od AI slicnih igara tako da po njemu dobar AI ne postoji(sem u Crysis/Far Cry/S.T.A.L.K.E.R. igrama).
Ocigledno je da nijedan MGS nije igra za njega i za vas ostale koji se razmisljate da kupite, ako ne mozete prici igri with an open mind onda joj nemojte prilaziti uopste. Pitanja kako i zasto nemaju mesta u MGS-u, morate mnogo da suspendujete disbelief kako bi mogli da svarite MGS igre.
Eh kad bi ti prvo razmislio prije nego sto napises? MGS V je bas za codOVCE jer ti nudi run&gun opciju. Ja sam igrao MGS 1,2,3, i ova igra je u svemu drugacija, gluplja.
Ono sto radi bolje od prethodnika je prilagodjavanje casual igracima.
Samo jos fali da mozemo letjeti, ili jos bolje da mozemo letjeti na Zmaju. Kako bi to obradovalo skyrimOVCE! Igra je krcata glupostima pa zasto da ne i letenje?
KOme izbacuje beli ekran neka samo stavi time zone na +8 Beijing 🙂 i radi provereno
A sta je to toliko teze i inteligentnije u mgs 1 2 i 3? ja se nesto ne secam da sam igde imao poteskoca sa stealthom, a igrao sam delove nekoliko puta. cak i kad sam igrao run n gun u mgs 2 i 3, nije bilo nigde teskih deonica. peace walker sa neprijateljskim AIjem je zaglupljen, ovo nije toliko dramaticno kao sto predstavljate
Bravo za tebe sto si igrao MGS 1,2 i 3, sta da ti kazem, nisi jedini. Slazem se da je prilagodjena casual igrace i da je dosta uglupljena, posebno u odnosu na MGS 3.
Stvar je u tome sto iako nudi run&gun opciju, ona se zestoko penalizira, kao sto lik kaze(i kao sto mu ekstremno smeta) u videu. Na to se odnosio moj komentar. Pored toga iako je akcenat na pricu dosta manji koliko sam uspeo da vidim(ne iz licnog gameplay-a) cini mi se da ona i dalje i te kako smeta casual igracima koji ne mogu da se iskuliraju i uzivaju u "over the top" stilu Kojime.
Igrao sam igru neka 3 sata na cimerovom PS4, na zalost ne mogu vise jer sam u sred ispitnog roka.
U MGS 2 ako pocnes ubijati okolo i neprijatelj te vidi, igra te kaznjava tako sto ti salje heavy armor vojnike sa riot stitovima i igra postaje puno teza. U ovoj MGS V limunadi je bitan score!?
Nigdje veze?
Ne razumem koji je tvoj problem u ovome sto sam napisao. Nigde nisam rekao da starije igre nisu to radile na bolji nacin. Oduvek je fanovima serijala bilo zanimljivije raditi no kill run-ove i ovde se to nije promenilo. Nigde nisi napisao nista sto se protivi sa ovime sto sam ja napisao, ne znam zasto me prozivas, slazem se sa tobom uglavnom.
Pa gdje je tu penaliziranje? To je *******cija.
Ja sam bio blizu da kupim igru ali posle ovog klipa gde se potvrdilo ono cega sam se plasio - da je prvih 15+ sati igre ponavljanje istih misija na istoj mapi i gledanje stupidnih creditsa (??) iznova i iznova. Da mi je do pravljenja cirkusa na mapi sa OP gedzetima i plitke zabave sa losim Ai-jem, igrao bih Just Cause ili GTA sa sifricama🙂
Dodje mi da igru kupim samo da vidim da li je moguce da je igra najbolja ikad kako je opisuju sajtovi, i pored ociglednih falinki koje kopaju oci - nesto tu nije u redu🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari