Šta je novo?

LG Nexus 5X

Koji mnogo bolji telefoni ?

S810 ,full alu ,ois, laserski fokus ,citac otiska ,stereo zvucnici,usb type c..Da neces mozda sve to za 250e ? [emoji15]

Poslednja izmena:
Pa ono. Rekao si telefoni. S6 bolji displej soc i verovatno kameru i to je to. A kada se tako gleda uporedjuju se cene iz validnih prodavnica a ne preko oglasa.

Mozda i ovaj nexus posle 3m na oglasima bude npr 400e..

Rekoh ja da kinezi moraju nesto da ukake...ako nisu specifikacije ono je dizajn. Ako naprave dizajn specifikacije zabrljaju...

Ne svidja se ni meni ovo ispupcenje pozadi ali ako se to moze kompenzpvati nekom vrstom oklopa onda mozda i ne bude smetalo...

A to sto ce nexusi imati bolji softver i podrsku uz samo malo slabiji hardver to nista a? Mislim, ko yebe softver na smartfonu od 500e, kao da je bitno :d

I mozda smo svi mogli da sacekamo da se zvanicno pojave nexusi, ovako su price i nagadjanja na nivou nekakvih leaks kurira ;)

Poslednja izmena:
Ko ce docekati zvanicno predstavljanje :)

Ogromni bezeli...Kontam da je tu na prvom mestu softver a ne izgled ali baš ovoliko? Note5 153.2mm i 5.7 a huawei nexus 159.4 i 5.7... Skoro svi njihovi telefoni bolje izgledaju od ovog, p7, p8, mate 7, honor 6,g7... Mate 7 ima 6 inca a manji je od njega... Bio sam ubeđen da mi je ovo sledeći telefon ali sada ne znam baš... Ajde da sačekam objavljivanje...

A to sto ce nexusi imati bolji softver i podrsku uz samo malo slabiji hardver to nista a? Mislim, ko yebe softver na smartfonu od 500e, kao da je bitno :d

I mozda smo svi mogli da sacekamo da se zvanicno pojave nexusi, ovako su price i nagadjanja na nivou nekakvih leaks kurira ;)

>Bolja podrska

LOL. Od kitkata na n4 je kamera bila nefunkcionalna. Restartovao se telefon konstantno. Blic je takodje cinio da se restartuje telefon.
Gugl je prebacivao odgovornost na lg, lg na gugl. Na kraju su nam svima kolektivno rekli da smo *****i, i da je hardverski problem.
Volsebno se popravio taj hardverski problem na 5.1. Tako da to pada u vodu.

Bolji softver? Da, meni vise odgovara, i sve je "smooth" ali nije nuzno bolji. Kad pricamo o softveru, pricamo i o kameri, koje bi mogle
da budu bolje na svim nexusima da nije ocajnog guglovog softvera.

-edit-

A bag sa wifijem i mobilnim internetom? Na s2, s3, i s4 sam imao zajedno manje bagova nego na n4. I nisam jedini.

Poslednja izmena:
Имао сам Нексуса 4, сад имам 5 и ништа од овога ми се није дешавало, какав блиц, каква камера?

Takodje. Oba sam imao vise puta. Jedini bug je memory leak koji je sam po sebi bio ogroman fail googla

>Bolja podrska

LOL. Od kitkata na n4 je kamera bila nefunkcionalna. Restartovao se telefon konstantno. Blic je takodje cinio da se restartuje telefon.
Gugl je prebacivao odgovornost na lg, lg na gugl. Na kraju su nam svima kolektivno rekli da smo *****i, i da je hardverski problem.
Volsebno se popravio taj hardverski problem na 5.1. Tako da to pada u vodu.

Bolji softver? Da, meni vise odgovara, i sve je "smooth" ali nije nuzno bolji. Kad pricamo o softveru, pricamo i o kameri, koje bi mogle
da budu bolje na svim nexusima da nije ocajnog guglovog softvera.

-edit-

A bag sa wifijem i mobilnim internetom? Na s2, s3, i s4 sam imao zajedno manje bagova nego na n4. I nisam jedini.

Nexus 4 je odavno prezaljen telefon sa smesnom kamerom u startu (matori 1/4'' senzorcic + kilav softver).

Nexus 5 je daleko ozbiljniji uredjaj sa daleko boljom kamerom ;) Nema tu nikakvog ''ocajnog google softvera'' jer N5 kamera kida u odnosu na hardver iste.

I da, Nexus = bolji softver i bolja podrska ali ne znam ni zasto polemisem sa samsung fanbojcicem, pre neki dan si napisao da su svi telefoni do 350-400e boranija u odnosu na samsung a sada da ce novi nexusi biti mnogo losiji od S6.. ne treba tu nista komentarisati, nema potrebe :)

Poslednja izmena:
Fon nije ni izasao a neki vec pricaju kako je Samsung bolji, ovo je presmesno :-D
Mozda bude bolji ako srede TW i probleme sa ramom, OVAKO... he he

TW bi i sa 10GB rama kesirao 2 aplikacije. :D
Pa Nexus 4 bolje radi od S6.

Moto x opere s6 u multitaskingu, strava i zasu za samsung.
Ustvari mislim da bi moto g sa giga rama oprala s6 u multitaskingu.

Moto x prvi kad je izašao, mislim da je bolje i od nexa radio. Odlično kretanje kroz recents i keširanje

What will be under the hood used to be a topic of speculation only, but the system screen here reveals a Snapdragon 810 chipset, 3 GB RAM, and 64 GB storage. Interestingly, the source points out that by the time this Nexus hits, Google and Huawei might swap Snapdragon 810 for 820, as there have been connectivity problems with this Qualcomm chipset on the upcoming Nexus phone.

Sta pise ova bugararena.. Lol

OnLeaks retweeted OnLeaks

Cause some asked, #Huawei's #Nexus Phone camera hump is 1.9mm thick (body is 6.6mm at thinnest, 8.5mm at thickest)

Daj boze da ima i 3000 mAh..

Bice.. Bice to tanka a dugacka baterija. Cenim tacno 3000mah :)

Ocigledno da se Huawei fucka za odnos sa Guglom cim izbacuju ovakav telefon. Mate 7/8 je milion puta lepsi od ove rugobe. Mada meni je LG bio favorit u startu.

Kako kome. :)
Jesu mate 7/8 lepsi ali nije ovaj phone za bacanje. Meni se licno svidja iako bi bilo bolje da su isli na dizajn uvecanog honor 7. ***

Edit: Da google nije zahtevao zvucnike napred verovatno bi bio veoma slican mate 7..

Poslednja izmena:
Bio bi red da ti zvucnici razbiju, kada im vec treba toliko prostora.

Meni se sviđa ova grba pozadi (iako bih više voleo deblji tel sa boljom baterijom). podseća me na razr i njegove varijacije. Čak ni napred ne izgleda loše (ako ne računam bezele).
Sa druge strane, ne razumem huawei. Ovo može da im bude fenomenalan ulaz na USA tržište, pa sam očekivao aždaju koja jede malu decu.

Mada, nalećem na neke izveštaje da je ovo možda fake.

Ma ti izvestaji su od nekih kvazi strucnjaka. Ne vidim razlog da se neko zaista toliko potrudi da napravi maketu ili model samo da bi, prosto receno, zaj**avao ljude. Jedino sto moze da se ispostavi je da su ovo rani koncepti pa da krajnji proizvod izgleda drugacije, sto je vrlo retko.
Sto se tice zvucnika, ne znam cemu tolika mrznja, njima nista ne fali, problem je sto nisu umeli da ih uklope kako treba pa je ispao ovaj kvazimodo. N6, zvucnici, pa tanki bezeli. Ovo je samo posledica teznje da telefon bude sto tanji, pa uguraju bateriju velikog kapaciteta i onda produze telefon.

Nazad
Vrh Dno