Da li je moguce underclockovati procesor bez roota?
Daj kratko uputstvo kako to da namestim.Ja za ovo prvo koristim tasker, mada ti treba root za to.
Nije moguc underclock bez root-a.
Za ovo prvo sam na nekim telefonima vidjao opciju u samim podesavanjima telefona.Neka sto manja aplikacija koja bi zvucno obavestavala da je punjenje baterije zavrseno?
Da li je moguce underclockovati procesor bez roota?
Pa valjda jeste.Pa jel možeš da odeš na google-ov sajt i zaključaš telefon tako da onaj koji ga je ukrao može da ga iskoristi samo za delove? Da mu traži poslednji gmail nalog koji je bio na telefonu, čak iako preflešuje telefon novim ROM-om? Koliko ja znam i dalje ne može.. To je razlika između iosa i androida i tu je ios bezbedniji..a i broj krađa iphone-ova se drastično smanjio od kada je to uvedeno..
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflockDa li je moguće da se instalacijom Nova Launchera izgubi pola opcije double tap(knock knock)? Mogu da upalim ekran sa double tap, ali da ga ugasim ne mogu. Ima li neka opcija u Novi gde se to posebno omogućuje?
Al' uvek moze da otkljuca bootloader lako, stavi custom recovery i radi sta hoce dalje..Pa valjda jeste.
Čak iako uradi factory reset tražiće mu Gmail pass. Ali je bitno da ima stock recovery i da je zaključan bootloader.
Al' uvek moze da otkljuca bootloader lako, stavi custom recovery i radi sta hoce dalje..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari