BataHTC
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.03.2015
- Poena
- 215
Jeste, hvalaNa stock Lolipopu to pokazuje da je izabran priority mod, i on se menja preko volume dugmeta, ne znam dal je na sensu isto.
Jeste, hvalaNa stock Lolipopu to pokazuje da je izabran priority mod, i on se menja preko volume dugmeta, ne znam dal je na sensu isto.
https://www.telenor.rs/sr/Privatni-.../usecase/ru-na-pode-scaron-avanja-interneta/5Ljudi,kako do data protoka?Na telenor mrezi sam,ne salju onu poruku za konfiguraciju,probao rucno i verovatno nesto radim pogresno....
Da,na m7Na M7 ?
E hvala ti,imas pivo,pokrenuo se na taj nacin[emoji1]Pa napraviš 2 apna![]()
Viber depends on contact list to establish friends and get in contact with users who also use Viber. To remove a contact from Viber, access your contact list outside Viber and delete the contact directly then scan for updates in Viber and that's it. Everything should be removed.
Mislis da odem na gmail pa contacts? Ako odem tamo ne izbacuje mi duple kontakte?Ako su ti sinhronizovani sa guglom, idi preko kompa, preko browsera je super jednostavno obrisati duplikate, on ti sam ponudi koji su duplirani da ih obrise.
Ja koristim telefon vec dve godine,mogu ti reci da sam zadovoljan kako radi. Tek u poslednjih mesec dana je poceo da mi koci. Baguje kada mu je memorija skoro puna,znaci kad napunim nekih 28-29 Gb i ponekad se desi da laguje u toku neke igrice (mortal kombat x trenutno igram)... Sto se baterije tice izdrzi ceo dan uz normalno koriscenje,dok kad igram mkx drzi nekih 3-4 sata... Poslednja verzija software je 5.0.2.Razmišljam o promeni telefona pa je i ovaj u opticaju. Pre svega me zanima kako radi, tj. da li koci, laguje, baguje ili sve radi glatko, fluidno i sve otvara momentalno? Dugo sam koristio wp koji je poznat po fluidnosti pa bi me svaki lag dosta nervirao. Zanima me isto koja je zadnja verzija androida za njega, govorim o stok romu, ne o custom, preciznije da li je htc izdao lp za ovaj model? Za kameru znam da nije nesto, ali dovoljno mi je da je solidna, ne slikam mnogo. Generalno, najvaznije mi je da radi bez bilo kakvog stekanja. Takodje mi je bitna i baterija, treba mi da izgura bar jedan ceo dan sa intenzivnim koriscenjem. Ako imate jos nesto na sta bih trebao da obratim paznju recite mi. I na kraju, sta mislite, sta je bolja kupovina, ovaj ili g2, kad se uzme sve u obzir, i cena naravno. Govorim o plovnim modelima, dobro ocuvanim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari