Šta je novo?

HTC One

jel zna neko da mi pojasni sta tacno radi priority mode?

Pišti samo za notifikacije koje si ti odredio kao prioritetne + alarme
Sa G3 su screenshotovi ali isto je svuda

Prilozi

• uploadfromtaptalk1436042849138.png
    uploadfromtaptalk1436042849138.png
    214.9 KB · Pregleda: 92
  • uploadfromtaptalk1436042858844.png
    uploadfromtaptalk1436042858844.png
    138 KB · Pregleda: 89
nasao... Kod HTC-a (makar na novom ARHD 92.0) je to "interruptions", a ne "DND" :)
Ok, sad samo da smislim konkretnu situaciju za sta mi to moze valjati B-)

Ljudi,kako do data protoka?Na telenor mrezi sam,ne salju onu poruku za konfiguraciju,probao rucno i verovatno nesto radim pogresno....

Pa ne treba ti nista. Ima sve predifinisano u Android-u. Tacnije treba da ima. Jos od 4.0.1 verzije odradili da sve to bude automatski.

Ma nece nikako,evo screen,pise disconected i ni makac dalje
0855dd4e224bbb76b4c6beb75fb4f786.jpg

A sta ti pise u Access Points Names? Lupi i screenshot podesavanja apn-ova

Izvinjavam se zbog duplog posta,ovaj je greska a nemogu da obrisem

Poslednja izmena:
Kako da odvojim?nemam gde da ukucam osim ovde gde vec jesam?

Džaba ja kačio uputstvo sa telenora,vidim ja...

Nasao sam vec bio ta podesavanja ali nije htelo,svejedno evo hvala i tebi,a imas pivo i ti za cimanje

Jedno pitanje vezano za imenik. Naime, u imeniku imam nekoliko duplih brojeva, i nekolicinu brojeva koje sam izbrisao ali oni i dalje stoje u imeniku. Da li neko zna kako da ih izbrisem? Kada udjem u kontakt koji je obrisan i zelim da ga obrisem izlazi mi samo ovo
7a23216aad37fc58d0648dd0bc22922e.jpg

Nemam opciju Delete. Ista je prica i sa duplim kontaktima. Odem na opciju remove duplicate i tamo mi ne prijavljuje nista. Ima li neko resenje za ovo? Poprilicno smara. Hvala svima.

Стави да се виде контакти са само једног налога, зависи где си их чувао(фон или картица), онда када то наместиш погледај дал има дупликата, ако има онда уђи у сваки посебно и у опцијама бриши..

Не налог, него место чувања контаката.

Ako su ti sinhronizovani sa guglom, idi preko kompa, preko browsera je super jednostavno obrisati duplikate, on ti sam ponudi koji su duplirani da ih obrise.

ako koristis Viber ili sl. kontakte iz istog mozes obrisati samo u njemu! Tj kao sto The PunisheR rece u imeniku prvo izaberi samo jedan izvor (google account) (da ne bude multiple sources) pa probaj da brises.

Viber depends on contact list to establish friends and get in contact with users who also use Viber. To remove a contact from Viber, access your contact list outside Viber and delete the contact directly then scan for updates in Viber and that's it. Everything should be removed.

Poslednja izmena:
Kontakti na Androidu su prikazani kao skup kontakata različitih servisa koje koristiš. Tu mogu da budu izmešati kontakt liste između SIM kartice, telefona, gmail naloga, google+, viber, skype, twitter, Facebook,... Aplikacija za kontakte se trudi da poveže informacije o istim osobama iz različitih lista. Nekada nije u stanju da to uradi, pa se pojavljuju duplikati. U samoj aplikaciji postoji mogućnost spaja ja kontakta, tj duplikata. Zavisi od toga da li je proizvođač ostavio tu mogućnost u aplikaciji.

Razmišljam o promeni telefona pa je i ovaj u opticaju. Pre svega me zanima kako radi, tj. da li koci, laguje, baguje ili sve radi glatko, fluidno i sve otvara momentalno? Dugo sam koristio wp koji je poznat po fluidnosti pa bi me svaki lag dosta nervirao. Zanima me isto koja je zadnja verzija androida za njega, govorim o stok romu, ne o custom, preciznije da li je htc izdao lp za ovaj model? Za kameru znam da nije nesto, ali dovoljno mi je da je solidna, ne slikam mnogo. Generalno, najvaznije mi je da radi bez bilo kakvog stekanja. Takodje mi je bitna i baterija, treba mi da izgura bar jedan ceo dan sa intenzivnim koriscenjem. Ako imate jos nesto na sta bih trebao da obratim paznju recite mi. I na kraju, sta mislite, sta je bolja kupovina, ovaj ili g2, kad se uzme sve u obzir, i cena naravno. Govorim o plovnim modelima, dobro ocuvanim.

Razmišljam o promeni telefona pa je i ovaj u opticaju. Pre svega me zanima kako radi, tj. da li koci, laguje, baguje ili sve radi glatko, fluidno i sve otvara momentalno? Dugo sam koristio wp koji je poznat po fluidnosti pa bi me svaki lag dosta nervirao. Zanima me isto koja je zadnja verzija androida za njega, govorim o stok romu, ne o custom, preciznije da li je htc izdao lp za ovaj model? Za kameru znam da nije nesto, ali dovoljno mi je da je solidna, ne slikam mnogo. Generalno, najvaznije mi je da radi bez bilo kakvog stekanja. Takodje mi je bitna i baterija, treba mi da izgura bar jedan ceo dan sa intenzivnim koriscenjem. Ako imate jos nesto na sta bih trebao da obratim paznju recite mi. I na kraju, sta mislite, sta je bolja kupovina, ovaj ili g2, kad se uzme sve u obzir, i cena naravno. Govorim o plovnim modelima, dobro ocuvanim.
Ja koristim telefon vec dve godine,mogu ti reci da sam zadovoljan kako radi. Tek u poslednjih mesec dana je poceo da mi koci. Baguje kada mu je memorija skoro puna,znaci kad napunim nekih 28-29 Gb i ponekad se desi da laguje u toku neke igrice (mortal kombat x trenutno igram)... Sto se baterije tice izdrzi ceo dan uz normalno koriscenje,dok kad igram mkx drzi nekih 3-4 sata... Poslednja verzija software je 5.0.2.
Toliko od mene,sve preporuke za ovaj tel. ukoliko je u dobrom stanju :) pozz

Vrh Dno