Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
neee, pozajmio da bih prodao (šortovao) u 4.2~4.4 zoni. :)

čekam pravi pad da kupim ponovo. cenim da će se zaustaviti na 3.5 $, ali ako 3.5 ne izdrži čekaću ga na ~2.5 do 3.

Imam nesto BTC-E dolara na prodaju pa ako nekom treba neka pise na pp.

Prodao na 26 yuen-a i onda me dokusurio trailing limit, tacno su kinezi izveli bull trap na mom iznosu i osto sa 0.3% zarade, sve sreca nema fee i volume koliko oces pa sam zaradio 30ltc

Poslednja izmena:
Prodao na 26 yuen-a i onda me dokusurio trailing limit, tacno su kinezi izveli bull trap na mom iznosu i osto sa 0.3% zarade, sve sreca nema fee i volume koliko oces pa sam zaradio 30ltc

ovo bi sada trebao da bude bull trap a nije otislo je sve malo dole zbog btc-a no odlicno se i dalje drzi moze to sad lako da krene na gore, nema ovde pravila...

Pad je bio usled BTC-a, ja vise ne rizikujem u shortu LTC dok ne skoci cena!

Inace BTC su bas jako lako dumpovali, malo ljudi drzi kes na menjacnicama, LTC se tesko gura dole jer kinezi masovno trguju i jedino oni silom guraju gore ili dole

tek će da padne ltc, to ti je greška što si zatvorio šort, ja ga držim još od 4.2~4.4 $ i plan mi je da tek na 3.5 vidim šta ću dalje...svi sada misle da će ići još jedan pamp pred polovljenje, ali ja mislim da više neće biti pampova.

btc cenim da u sledećm naletu ide do 240~250. ako padne ispod 240...dvocifrene brojke stižu. na 255 je kao neki support, ali ne bih ja polagao prevelike nade u njega.

Poslednja izmena:
A zasto ne bi bilo pump-a ti i dalje ne kontas da se na shortu nemoze ziveti doveka :)
inace cena je pala zbog BTC-a da isti nije padao LTC bi ostao na 4.2

zato što svi misle da će se desiti. cena je pala jer neko prodaje uveliko i koristi tu situaciju i zabludu. na stranu što se videlo da ne može preko 4.5 da ide.

Poslednja izmena:
zato što svi misle da će se desiti. cena je pala jer neko prodaje uveliko i koristi tu situaciju i zabludu. na stranu što se videlo da ne može preko 4.5 da ide.

ima jos 15 dana do halving-a, znaci ima vremena, a tu gresis ako masa veruje u pump manipulatori imaju interesa da i isti izvedu, samo je pitanje kad ce se dump desit u toku istog, za 10-15% gain-a ili na 200-300%

ne, mislim da kao što je krenuo pre vremena pump pred polovljenje, tako verujem da je dump za polovljenje već uveliko u toku. to koliko je dana ostalo do polovljenja treba gledati kao odbrojavanje do mega dampa. :)

Poslednja izmena:
ne, mislim da kao što je krenuo pre vremena pump pred polovljenje, tako verujem da je dump za polovljenje već uveliko u toku. to koliko je dana ostalo do polovljenja treba gledati kao odbrojavanje do mega dampa. :)

LTC nije shit coin pa da se dumpuje tako lako... videt ces, tacno je da je samo alternativa ali u tome nema nista lose

Poslednja izmena:
ma shvatiće ljudi kakva je šitina kad se vrati ispod 1 $, ali tad će biti kasno...

istorija se ponavlja za btc btw. prošloga leta je skočio do 600 i kusur, i tamo od 10. avgusta počeo strmoglavo da pada!

Poslednja izmena:
Sami ti sanjaj, ako u to verujes predji u $ povuci pare na racun ap ih za 6 meseci vrati na berzi i kupi LTC i BTC kao pre 2 godine... :)

Inace dump BTC nije slucajno krenuo u petak/subotu... pare na berzi dolaze tek kad ljudi vide dump i nizu cenu a manipulatori to dobro znaju...

Poslednja izmena:
pronaćićeš se ti kad se ovo strmoglavi, a onda ću vam se smejati. do sad sam bio u fazonu ma pusti budale, sad navijam da puknete kao zvečke. :)

kako ono beše, odskočna daska za naredni skok.

Poslednja izmena:
ma kakav triple bottom, ovo je tek krenulo da traži dno. za btc cenim 240~250, a za ltc 3~3.5. sve ispod toga je haos.

Poslednja izmena:
Pazi samo da ne naidjes na koru od banane pa da puknes ko zvecka
;)

kome su pare mile neka ne pipa ltc dok se ne stabilizuje. volume je jadan, zatišje pred sledeći damp. cenim da će danas sutra da se taj damp materijalizuje. tek tada razmišljati o ulasku, ali samo kako bi se profitiralo od bounce-a.

Pazi samo da ne naidjes na koru od banane pa da puknes ko zvecka
;)

op-op.png

tumblr_nitcjtx5TY1sg888so1_400.gif

Sad idem od vidovite Zorke ona misli da ovo ide polako gore ali pod uslovom da Boko Haram ne uspe u svojoj nameri i tako vlast ne pretrpi jos jedan udarac terorizma... slicno nesto kao kriza u Grckoj... polako i strpljivo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno