Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa realno, niko ne ocekuje da izgubi na svom ulaganju, zar ne? Tako da prica ne stoji, svako ko ulaze ima ocekivanje da ce zaraditi...A na ltc-u sem nas matorih retko ko je zaradio a da nije trgovao. I pitanje je da li ce...posto ja ne vidim nikakvu prednost tog coina danas. Kad se pojavio bio je nesto, danas je obican shitcoin. Ako ova prica uopste zazivi, ima barem 5-6 coina mnogo boljih od ltc-a u svemu. A iza ltc-a ce ostati armija razocaranih kriptoulagaca.
Rekao si kljucnu stvar. Nije zaradio niko osim nas matorih. Poenta je samo kada smo mi kopali. Tada je bilo zarade od kopanja, sada nema zarade od kopanja. I to ne samo za za LTC vec za sve. Ili je zarada mizerna ili cak ide u minus. Dok je isplativost takva kakva je naravno da nemas ni teoretske sanse da zaradis drugacije osim trgovinom. Isto tako mozes i puci trgovinom. Ovo ne moze doveka. Ili ce sve puci ili ce se oporaviti u nekom trenutku. Ja naravno ocekujem ovo drugo ali sve je moguce ;)
Slazem se da ima boljih novcica. Bitcoin je realno isto tezak shit ali je bio prvi i to je jedino sto ga vadi. Dash je naprimer svetlosnu godinu ispred ltc-a i btc-a ali i ostalih.

Poslednja izmena:
ima i sad zarade od kopanja, samo nemate vi alata odgovarajućeg.

ulećemo student na 230 za btc. :D

Poslednja izmena:
To jeste...ali si bio zadovoljan zaradom. Posto je bila masna, zar ne? E pa to je bilo, i nece biti opet, pogotovo ne sa ltc-om.
Nisam bio zadovoljan i zato sam prodavao deo da otplatim opremu , otplatio e onda prodao par destina na 700+$ kupio ne jahtu vec manji brodic i 2 tocka i sad moze da propadne ovo sto imam ili da se vozni park obnovi.

nemoguce druze, pa kako si ti to zaradio, kad su samo zaradili student i onaj nepametni, nismo mi nista uzeli to se nama samo cini , sad ce oni to da nam objasne,ali ne smeju uzivo ;)

nemoguce druze, pa kako si ti to zaradio, kad su samo zaradili student i onaj nepametni, nismo mi nista uzeli to se nama samo cini , sad ce oni to da nam objasne,ali ne smeju uzivo ;)

Nisam ja rekao da niko nije zaradio...samo kazem da oni koje ste vi savetovali da kupe nisu zaradili. I ne kazem da ste ih namerno navukli, posto ste i sami verovali u to. Mene ko god da je pitao da li da kupi ili ne, dobio je odgovor da je to jako rizicno i da mu ne bih savetovao da pljune vise para nego sto moze sebi da priusti da izgubi.

ima i sad zarade od kopanja, samo nemate vi alata odgovarajućeg.

ulećemo student na 230 za btc. :D

Ma kakvo uletanje...ja sam na odmoru i svidja mi se da ne razmisljam o ceni gore-dole...Svidjaju mi se dolari jos naredne 3 nedelje.

BTC moze da ide dole to svo videli pre par dana... ali toliko masno ne... mozda reda 10-20$ max.. a i to nije sigurica, LTC nece padat do sledeceg veceg pumpa, moze jedino da prati LTC/BTC nivo jos par dana

Nisam ja rekao da niko nije zaradio...samo kazem da oni koje ste vi savetovali da kupe nisu zaradili. I ne kazem da ste ih namerno navukli, posto ste i sami verovali u to. Mene ko god da je pitao da li da kupi ili ne, dobio je odgovor da je to jako rizicno i da mu ne bih savetovao da pljune vise para nego sto moze sebi da priusti da izgubi.

eh, pa da su verovali uistinu onda bi prodali i kuću i uložili u ovo. ;)

ovako samo teraju vodu na svoju vodenicu, nadaju se da ono što im ostalo, a što može i da propadne...jednoga dana uvaljaju za neke masne pare.

dok se oprema otplaćivala onda se prodavalo za kikiriki. oni koji se hvale ovde da su zaradili...većini se posrećilo...nije tu bilo ideja ili nekog rada i pameti...

Poslednja izmena:
@genijalcin aha a tek pilicarenje sa cenom ako mozes da iskomentarises i trgovinom na berzi tek koliko je to rada :d
A sto ne i sve one ekonomiste, venture investitore, bankare, itd... tek ti se ubijaju od pameti i rada :p

tek oni su na grbaci dinar stvorili

BTC moze da ide dole to svo videli pre par dana... ali toliko masno ne... mozda reda 10-20$ max.. a i to nije sigurica, LTC nece padat do sledeceg veceg pumpa, moze jedino da prati LTC/BTC nivo jos par dana

Zeljko, sto promeni ime? Sto ne u LTC :)

haha, prodao se za etherium.

pa ja sam shvatio da su najbolje pare na berzi. rudario sam svime i svačim, i dalje to radim, ali esencija ove priče je spekulacija. i to treba znati i razumeti, i to spada pod neki rad, jer treba se edukovoati, a onda kasnije to i primeniti u praksi.

i što kaže student, apsolutno me ne zanima da li će vredeti sutra 1000 $ ili 60 $ kada ja mogu svakako da zaradim.

i rudari su spekulanti, da se razumemo. jedino se razlikuju po tome na koji period ulažu: rudari su recimo dugoročni "investitori", a ovi pilićari sa berze kratkoročni. ali u suštini su pilićari i jedni i drugi.

Poslednja izmena:
Nikad nikog nisam savetovao da kupi. Uvek sam pricao da moze da vredi 0 ili pak 50+$

i sva je prilika da ću ponovo početi da šortujem uskoro. :)

možda smogne snage večeras da dobaci do 4.1~4.2. to bi bilo idealno. pričam za bitfinex, pošto tamo trgujem tim opcijama.

LTC je jako nepredvidiv, sad ovi sto pumpaju tacno se vidi kad dognu na 25.2x jednostavno ne daju da padme ispod 25, pa onda masa ili 50% kineza koji prodaju na 24.8-25 nemogu kupiti ispod da bi zatvorili short... racunam da ih tako teraju da kupe na vecoj vrednosti, jer vecina kineza truguju na ~1% margini, nema fee-a a volum veliki tako da je i 1% puno pogovovo ako imaju na kredu 3x

po ovim brokerskim vradžbinama ako je ovo bio triple bottom uskoro ide break out.. Ali prvo treba da dostigne neckline.

Desktop_2015_08_12_07_23_50_137.jpg

triple_bottom_reversal_pattern.gif

Poslednja izmena:
i sva je prilika da ću ponovo početi da šortujem uskoro. :)

možda smogne snage večeras da dobaci do 4.1~4.2. to bi bilo idealno. pričam za bitfinex, pošto tamo trgujem tim opcijama.

Ne bi bilo idealno. Cena od 4,2 je smešna. Idealno bi bilo da dostigne 20 ili 30 jer bi onda i oni koji su ga kupovali po toj ceni mogli da povrate uloženo. :eyebrows:

po ovim brokerskim vradžbinama ako je ovo bio triple bottom uskoro ide break out.. Ali prvo treba da dostigne neckline.

Pogledajte prilog 176922

triple_bottom_reversal_pattern.gif

kao što rekoh: triple bottom je jako retka formacija.

ovde imaš dva problema: prvi je taj što nisu ni približno na istoj liniji, već je jedan niži, a drugi viši, a drugi problem je što su jako blizu jedan drugome. kao što vidiš na ovom primeru koji si dao...pronalaženje dna je proces koji traje mesecima.

Zvali me iz okcoin-a izgleda proveravaju sva veca povlacenja prvi put... kazu ako se ne menjaju podaci accoun-a onda ne proveravaju vise vec ide automatcki

Puno sljama se uvuklo u crypto svet zato je sve postalo sumnjivo, bas citam o tipu koji je napljuvao okcoin (bivsi zasposlen), posle vidim da je isti drug onog muljkatora sto je garantovao za Gox Ver-a, imali su dil da prodaju bitcoin sajt okcoinu pa su se razisli pa sad pljuvacenje

Koliko vca povlacenja i sta su proveravali?

Koliko vca povlacenja i sta su proveravali?

2K, ima neki limit tu na ~2K LTC-a (po danu) ako si level 1 veryfied, za level 2 treba kopija ID i nekog racuna... (tu valjda nema limita ili je dosta veci)

Zvali pitali za ime i cetiri zadnja broja iz pasosa (to se pri pravljenju naloga daje), mislim na okcoin.cn

Poslednja izmena:
rekoh ja da je ok coin za izbegavanje.

i pazi da im ne dajem broj od pasosa. :)

limit dnevni za povlacenje - nije nego. ponzi klasican, posto nemaju sve ionako da isplate.

To traze i na stampu stim sto je on ipak ozbiljniji

Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno