[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5700X3D & Noctua NH-D15
- Matična ploča
- Asrock x370 killer SLI
- RAM
- 32GB G-Skill Trident Z 3200 CL14
- GPU
- Asus Strix 1080TI
- PSU
- Seasonic 760XP2
- Kućište
- Corsair 600T
- Miš & tastatura
- Logitech G15 $ MX518
- Mobilni telefon
- Xiaomi 14T
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Rekao si kljucnu stvar. Nije zaradio niko osim nas matorih. Poenta je samo kada smo mi kopali. Tada je bilo zarade od kopanja, sada nema zarade od kopanja. I to ne samo za za LTC vec za sve. Ili je zarada mizerna ili cak ide u minus. Dok je isplativost takva kakva je naravno da nemas ni teoretske sanse da zaradis drugacije osim trgovinom. Isto tako mozes i puci trgovinom. Ovo ne moze doveka. Ili ce sve puci ili ce se oporaviti u nekom trenutku. Ja naravno ocekujem ovo drugo ali sve je moguce 😉Pa realno, niko ne ocekuje da izgubi na svom ulaganju, zar ne? Tako da prica ne stoji, svako ko ulaze ima ocekivanje da ce zaraditi...A na ltc-u sem nas matorih retko ko je zaradio a da nije trgovao. I pitanje je da li ce...posto ja ne vidim nikakvu prednost tog coina danas. Kad se pojavio bio je nesto, danas je obican shitcoin. Ako ova prica uopste zazivi, ima barem 5-6 coina mnogo boljih od ltc-a u svemu. A iza ltc-a ce ostati armija razocaranih kriptoulagaca.
Slazem se da ima boljih novcica. Bitcoin je realno isto tezak shit ali je bio prvi i to je jedino sto ga vadi. Dash je naprimer svetlosnu godinu ispred ltc-a i btc-a ali i ostalih.
Poslednja izmena: