[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5700X3D & Noctua NH-D15
- Matična ploča
- Asrock x370 killer SLI
- RAM
- 32GB G-Skill Trident Z 3200 CL14
- GPU
- Asus Strix 1080TI
- PSU
- Seasonic 760XP2
- Kućište
- Corsair 600T
- Miš & tastatura
- Logitech G15 $ MX518
- Mobilni telefon
- Xiaomi 14T
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Rekao si kljucnu stvar. Nije zaradio niko osim nas matorih. Poenta je samo kada smo mi kopali. Tada je bilo zarade od kopanja, sada nema zarade od kopanja. I to ne samo za za LTC vec za sve. Ili je zarada mizerna ili cak ide u minus. Dok je isplativost takva kakva je naravno da nemas ni teoretske sanse da zaradis drugacije osim trgovinom. Isto tako mozes i puci trgovinom. Ovo ne moze doveka. Ili ce sve puci ili ce se oporaviti u nekom trenutku. Ja naravno ocekujem ovo drugo ali sve je mogucePa realno, niko ne ocekuje da izgubi na svom ulaganju, zar ne? Tako da prica ne stoji, svako ko ulaze ima ocekivanje da ce zaraditi...A na ltc-u sem nas matorih retko ko je zaradio a da nije trgovao. I pitanje je da li ce...posto ja ne vidim nikakvu prednost tog coina danas. Kad se pojavio bio je nesto, danas je obican shitcoin. Ako ova prica uopste zazivi, ima barem 5-6 coina mnogo boljih od ltc-a u svemu. A iza ltc-a ce ostati armija razocaranih kriptoulagaca.
Slazem se da ima boljih novcica. Bitcoin je realno isto tezak shit ali je bio prvi i to je jedino sto ga vadi. Dash je naprimer svetlosnu godinu ispred ltc-a i btc-a ali i ostalih.
Poslednja izmena: