Šta je novo?

Tesla Smartphone 6 (iNew 7)

Ja imam jedan, i to devojcica se igra satima, i nista ga ne moze satrati.

Gledam utakmicu veceras Partizan -Steaua, i ono velika reklama Tesla smartphone 6 :)

ja sam gledao mec ali nisam video reklamu :)

mozda jer sam se previse uziveo.. :)

Bila, ne jedna vec ceo red , one pored terena :) U drugom poluvremenu sam video

Da li će Tesla proći kao i Prestigio pa sad nemaju ljudi gde da servisiraju krševe od telefona .... !??!?!

^ Koliko vidim, ovlašćeni servis za Prestigio uređaje je sada Mobis.
A za Tesla telefone bi trebalo da je isti servis kao i za tablete - ProMobi.
Tako da ti komentar nije na mestu.

Poslednja izmena:
volim ove sto se ne razumeju ni u sta, i sto su im postovi puni uzvicnika kao da im je zaboden noz u ledja i kao da su ceo zivot cekali bas taj uredjaj, a onda ih je neko izneverio i na trziste doneo nesto drugacije

i u glavnom su to "komentatori" cija je integracija sa forumom njveca greska ikada

Kakve veze ima Prestigio sa Teslom? Prestigio je sa Kipra

Dobro je, sta se sad pravis pametan :) Prestigio je registrovan na Kipru, a Tesla brend u Srbiji.
Ako vec hoces tako, kao sto je iphone iz USA, ili Samsung iz Juzne Koreje, .....

Dobro je, sta se sad pravis pametan :) Prestigio je registrovan na Kipru, a Tesla brend u Srbiji.
Ako vec hoces tako, kao sto je iphone iz USA, ili Samsung iz Juzne Koreje, .....

daleko od toga da je isto.

iPhone je dizajniran u americi, osmisljen u americi, softverski dizajniran u americi, prototip sastavljen u americi

Tesla je dizajniran u kini od strane kineza, osmisljen u kini od strane kineza, softverski okacen na Android koji je open source, 100% kineski proizvod, na koji je nalepljena Tesla nalepnica.

razlika je ogromna. To sto je proizvodna traka u istoj zemlji kao i iPhone, ne menja cinjenicu da je Tesla kinez, i nikad nece nit moze biti srpski proizvod i nikakve veze nema sa srbijom osim sto je gotov proizvod neki srbin uzeo da prodaje u srbiji.

Tesla je srpski koliko je i Brus Li bosanac, jer su mu tamo digli spomenik.

Izgleda na ovoj temi ne mozes nista napisati . Bilo je prvo poredjenje Tesla i Prestigia, jer kao Prestigio nema servis nikakav. Pa sam ja pitao kakve veze ima Prestigio sa teslom, kad je Prestigio sa Kipra a Tesla iz Srbije. Nije bitno ko pravi telefon, vec odakle je brend. Comtrade je napravio brend Tesla i to je to.

Ja ne zameram ime brenda. Ja jedino zameram sto za tesla telefon nisu bar osmislili kuciste, vec samo prekopirali inew, tj stavili brend tesla na mesto inew.

Poslednja izmena:
Ako vec hoces tako, kao sto je iphone iz USA, ili Samsung iz Juzne Koreje

Za razliku od ovog kineskog djubreta sa srBskim potpisom oko tih ajfona i samsunga se neko iz USA/JK debelo potrudio dok su nasi ''strucnjaci koji su pazljivo birali komponente i radili na softveru'' prevaranti koji hoce da zarade na lazima i naivnosti naroda.

Nego, jel ti bese rece da je teslafon zakon za LG G2? :d :d

Poslednja izmena:
pa da, sto ne bi bio zakon naspram G2. Naspram njega svi su zakon :)
Meni hardwerski je super, jedino kazem sto se ovi nisu potrudili bar da mu kuciste dizajniraju :)

Ne vidim šta je tu od hardvera bolje nego na G2, pa ako možeš da razjasniš.

Bolje da ne razjasnjava.[emoji4]

slavisa je troll sto se tice g2

ismeva retko dobar telefon i poredi ga sa svakakvim stvarima

Isto kao sto vi ismevate teslu :) Reci da je G2 bolji od tesle je bas smesno, evo smejem se vec par minuta

zaista bode oci to sto pises, mislim da bi mogao da iskuliras malo sa tim.

jesi ti svestan da pokusavas da uporedis telefon koji ima snap 800 sa random kineskim generickim shit-om i pritom kazes da je ovo drugo bolje?

Poslednja izmena:
Svidja se i meni Subaru Impreza vise nego Bugatti Veyron ali to ne znaci da je Subaru bolji.

^ pa i jeste bolji :d

Potvrdjujem!!! :D

Uozbiljite se da ne banujemo.

napokon je tema dobila pravi naziv.

inace koliko sot moze da izvuce ovaj mob ? mada ne verujem da ga neko koristi kao primarni telefon..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno