Igra je odlicna, svidja mi se sto nema itema i sto se mnogo brze zavrsava od klasicnih MOBA.
Sve u svemu, lepo dodje da se odmorim od dote![]()
+1 bas tako.
Vredi li da kupujem Thralla? Za mojih tesko zaradjenih 10K![]()
ja mislim da tema nije toliko aktuelna zato sto malo njih aktivno igra ovu igru.
Vecina igra lol i Dotu i probaju HotS 2-3 puta i kazu kako je igra za nubove, barem sam ja imao takvo iskustvo sa drugovima koji su probali da igraju hots a igrali su dotu/lol![]()
A sta bilo koga ko trazi ovu igru na benchmarku sprecava da kuca ime igre u search kao i za svaku igru,mesto gde se ona nalazi nema apsolutno nikakve veze moze da bude i u malim oglasima,i neznam sto al delujes kao neki )klinac kom su oteli igracku,da ljudi igraju igru ovde na benchu sigurno bi i pricali o njoj,kao neko ko je proveo mladost uz blizard igre ova me jednostavno nije osvojila kad sam je probao, znam ljude koji je igraju cesto meni o par mojih prijatelja nije imala nesto da nas zadrzi.
Probaj za promenu da shvatis sta neko napise nije tako tesko samo trebas malo da zastanes i pokrenes tu zicu sto drzi usi da ne otpadnu, tema kog teksta tvog kukanja kako je tema slabo aktivna zato sto je u pogresnom forumu i kad dobijes 5 istih odgovora onda i dalje problem u drugima a ne u tebi. Hoces da tema bude aktivna onda se potrudi da doprineses konstruktivnoj raspravi a ne klinackom trolovanju.To što je tebi logično da online igre budu u temi mali oglasi to više govori o tebi nego o igrama ili o forumu.... Zemlja ne okreće oko tebe i tvojih drugova, niti ste vi tema ovog teksta, tako da je totalno nebitno da li vi volite više da igrate lastiš ili nešto drugo...
Svi u mom okruzenju su se zapravo prebacili sa ostalih MOBA na HOTS, jer je najzanimljivija, najbrza, i action packed igra. Nije to Dota 2 game koji je 45 minuta grinda, a 3 minuta gameplay-a. Ja sam igrao Dotu od verzije 6.27 na WC3 TFT (pre 10 godina) sa malim pauzama, ali posle toliko vremena jedan game od 45 minuta je postao jako dosadan, u odnosu na znatno dinamicniji 20 minute HOTS game.
Ko hoce da igra tesku igru, neka ne igra MOBA naslove, nego neka se lepo prebaci na SC 2. Inace Dota 2 je zasigurno najteza MOBA trenutno, dok je HOTS najzanimljivija, i preokreti se desavaju lagano (game nije gotov dok se core ne srusi).
Pa nije ni u DOTI 2 gotov dok se core ne sruši, itekako se i tamo dešavaju preokreti.
HOTS jeste dinamičniji u smislu da ima više borbe jer nije toliko bitno da li ćeš da umreš ili ne pa se više i rizikuje.
Ja sam se isto prebacio na HOTS na neko vreme jer je igra odlična što se tiče same zabave ali je činjenica da je baš casual u odnosu na DOTU.
Fora kod HOTS-a je što nema tog velikog osećaja zadovoljstva kod pobede niti velikog razočarenja kod poraza kao u DOTI
jer se ne osećam da sam se ja nešto iscimao ili potrudio za game od 20 minuta, niti se toliko pizdi na loše saigrače.
Probaj za promenu da shvatis sta neko napise nije tako tesko samo trebas malo da zastanes i pokrenes tu zicu sto drzi usi da ne otpadnu, tema kog teksta tvog kukanja kako je tema slabo aktivna zato sto je u pogresnom forumu i kad dobijes 5 istih odgovora onda i dalje problem u drugima a ne u tebi. Hoces da tema bude aktivna onda se potrudi da doprineses konstruktivnoj raspravi a ne klinackom trolovanju.
Za mene je DOTA 2 i dalje na prvom mestu
Pokusavam da provalim da li si prirodno tako pametan ili si godinama treniranja dospeo na taj nivo, ajde lepo iz pocetka pa citaj sve poruke posto izgleda da ti iz prvog citanja nije poslo za rukom da shvatis, ako si hteo da skrenes paznju moderatoru postoji pp pa nema potrebe da glumis drama kraljicu u svakoj poruci, ali kako ti kazes neko pametniji bi to verovatno uradio, od svih postova ovde na zadnjih par strana jedino tvoji nisu imali nikakve veze sa igrom ako ne racunamo kukanje o forumu gde je igra postavljena.Nema potrebe da razvodnjavaš temu, troluješ i offtopikuješ... ne sviđa ti se igra misliš da je niko ne igra i da zato nema komentara... ok, dovidjenja. (neko pametniji bi primetio da je tema živnula od kad je izvučena sa dna)... Neko pametniji bi shvatio i da je mesto online igri u temi online igre, i ne bi zagovarao da ona bude u malim oglasima i da je posetioci foruma traže preko search funkcije... Neko pametniji bi shvatio i da je ta poruka upućena moderatoru a ne forum warrior-u koji misli da se planeta okreće oko njega...
Elem, ne moraš više offtopikovati i svoju sledeću poruku slobodno napiši u male oglase, a koga bude zanimalo šta si napisao može to lepo sa search funkcijom da nadje...
Nisam napisao da nije bitno već da smrt nema ni približnu težinu kao u Doti, plus u početnom delu meča ne možeš ni da materijalizuješ tu prednost igrača više kad je cooldown za smrt 10 sekundi.Ja se ne slazem da nije bitno da li ces da umres ili ne u HotS-u, OGROMNA je razlika kada je pegla 4 vs 5 ili kada je jedan lejn prazan pa ne uzimas xp.
Nisam napisao da nije bitno već da smrt nema ni približnu težinu kao u Doti, plus u početnom delu meča ne možeš ni da materijalizuješ tu prednost igrača više kad je cooldown za smrt 10 sekundi.
Problem je sto ne znaci da si imao 25 ubistava. Ovde se u broj takedown-a ubrajaju i direktna ubistva (last hit) kao i asistencije (dovoljno je da samo malo ostetis protivnika da bi ti se racunao takedown)
Mozda nije kao u doti ( barem ne na pocetku ali i to je diskutabilno ) ali dobar tim ako ubije na pocetku i zna kako da zadrzi prednost, taj jedan kill vodi ka uzimanju objektiva, jos vise ubistava, vise exp-a ,brzi lvl 10...
Ja ne igram dotu 2 ali sam igrao dotu 5+ god i bilo je partija gde moze da se dobije sa afk-om a isto to moze i u lol-u da se desi (igrao sam lol 3+ god), ali u hotsu mnogo teze.
Tezina ubistva zavisi koliko je dobar tim i koliko moze da iskoristi taj kill.
Je l' mogu nekako da podelim replay sa drugima?
U HotS-u je najbitniji XP, ako imaš grupu koja trči po mapi i gankuje, protiv grupe koja stoji na lejnovima, više će XP-a dobiti oni koji skupljaju sa sva tri lejna nego ovi što trče i gankuju a imaju jedan ili dva prazna lejna. Druga veoma bitna stvar je i ta što se u HotS (za razliku od dote) comeback nagrađuje sa puno puno XP-a. Ne pobedi uvek onaj koji ima par lvl više u početku i uopšte nije teško napraviti preokret (sve je u taktici).
Kako misliš da podeliš?? Nema "share" kao na facebook-u ali možeš komotno da klikneš na "WATCH" pa onda tačno iznad datuma imaš ikonicu foldera koju kad mouseover-uješ piše "show in folder". Uzmeš lepo odatle ciljani replay i pošalješ ga kome hoćeš (ili ga šaruješ na facebook![]()
Ma mislim samo na to da nekako pošaljem nekome da vidi.
Imao sam game sa ludom završnicom pa bih da podelim.
Igram ovu igricu jos od alpha stage ko hoce da napravimo team pa da peglamo malo,pm sa battle tagom...pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari