zajebani
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.01.2007
- Poena
- 465
Untitled by Nenad Ristic, on FlickrHehehe 😛 Sta znam verovatno si upravu, evo gledam i ne vidim to na sta mu ukazujes. Inace kadar nije mogao drugacije posto je levo od nje neki cilager prao noge u fontani hahaha 😀 a desno se isto tako nalaze elemeniti koje nisam zeleo u kadru, a ovo o cemu govoris jednostavno ne umem da vidim 😛

Kolac u tiganju? 🙂Kupach u fontani?
Pogledajte prilog 175781
Jelena by Dragoljub Radovanović, on FlickrPošto sam se sada zaleteo sa komentarima, a pojma nemam o fotografiji osim zdravog razuma, reći ću još samo ovo pa prestajem.@*******i
Oprema će uvek mnogima biti trn u oku, to ti je neizbežno na ovim prostorima, odskačeš po tom pitanju u odnosu na fotografski staž, ali kad si već u mogućnosti što da ne. Nego, da skrenemo malo priču, evo jedna skromna fotka od mene 🙂
Jelena by Dragoljub Radovanović, on Flickr
Teško ubeđujem dragu da mi bude model, pa koristim ovakve prilike kad se smiluje i zapravo želi da je fotkam 😀 Samo da mi je više prakse i planskog fotkanja portreta, ovako znam da nije ništa spec, pogotovo sa 24-70 f4l koji sam imao u tom trenutku. Ja ću biti skromniji i ljubazno pitati šta je moglo bolje, i ako neko ima neki profi savet kako naterati svoju devojku da pozira to bi bilo od velike koristi 😀
Svakako mi nije jasno zasto bezi od kamere posto mislim da bi bila odlican model uz to bi vremnom imala super fotke 🙂
Da druže, komentar je bio upućen *******om. Tvoju fotografiju nisam ni video dok sam pisao post. Tek kada sam ga postavio video sam da je tvoj post sa fotografijom postavljen pre mog.edit:
Sad sam zbunjen pošto vidim da onaj prvi post nije bio upućen meni, ali mislim da i kod mene važi nešto slično 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari