I dalje sve isto, šta god da kliknem ono što je sistemsko na taskbaru, jednostavno kasni na levi klik, nekada i to poduže. Na desni, u odnosu na levi klik, je kao iz top-a.
Ajd probaj upaliti "Input Indicator", potom restartuj ili ugasi i upali računar, i vidi da li je u systray, posle toga.
Kako ste zapeli za ISO, kad imate ESD od početka. I to sa sve SHA1.
Nego, evo nešto nebajkovito:
Dešava li se još nekom i da li je iko probao ovo drugo?
Nisam trazio ali ce mozda pomoci iskustvo sa .esd na OSX - on je tu (u osx pod applications a na win verovatno u nekom temp download folderu) do prvog restarta a tada ga instalaciona rutina brise.Gde se u Winu krije esd koji sam skinuo preko WU? Ocu da ga ostavim za nedaj boze![]()
Fazlinovic Hvala
Vuce ja ovo pratim tek par dana a i to mi je mnogo jer dnevno se nafiluje dosta toga. Kontao sam cim je iso ide na USB ili DVD.
Ma nema veze skinucu esdnego sta bi sa Nvidia drajverima , koja bruka
zar nije amd najgori
![]()
Defender smara kao nikada do sada a koristim ga od win7. Ako ovo bude ovako u finalnoj verziji, nece ovo biti podnošljivo.
![]()
Od cega ti je ovo zuzece? procesor?Defender smara kao nikada do sada a koristim ga od win7. Ako ovo bude ovako u finalnoj verziji, nece ovo biti podnošljivo.
![]()
Prvo upgrade da bi dobio besplatan windows 10 pa onda clean installSta mislite, da li je bolje apdejtovati win 7 na win 10 ili uraditi cistu instalaciju desetke?
Hvala
Za svaki slucaj pogledaj sta kaze za lokaciju, gde se exe nalazi...Nije konstantno ali dovoljno cesto da iritira. Evo sada nekoliko sati proces koristi 25-35% procesora. MsMpEng.
Znam sta je, nego da vidis odakle radi, da li se nalazi u njegovom folderu ili je negde drugde.Lokaciju ? Msmpeng.exe je defenderov "executable file". On postoji jos od MSE, odnosno ista forma defendera. Kada se ugasi pa ponovo upali real time protekcije, stane sa rendanjem i onda kroz koju minutu opet podje spamat..
![]()
Prvo upgrade da bi dobio besplatan windows 10 pa onda clean install
Ne treba nikakav key cim jednom napravis upgrade posle svaki clean install treba ti samo internet da se aktivira windowsDa li ce biti moguce ako sa nelegalnog win7 se updajtuje na win10, pa unutar win10 promeni key od i stavi originalni od win7 ili bas mora da se ponovo instalira win7 sa tim originalnim key-em? Ili da li moze u toku upgrade da se menja key?
I vezano za upgrade pa clean install...posle upgrade da li se key veze za win10 i onda takav key uvek vazi za validan kad se instalira win10?
Ne treba nikakav key cim jednom napravis upgrade posle svaki clean install treba ti samo internet da se aktivira windows
Ne gleda akaunt nego nesto slicno kao oem dovolno je samo internet da imas i da se sam aktivira nije potreban ms nalog za toZar nisu rekli da iako je moguc upgrade sa pirata..softver i dalje ostaje nelegalan? Hoces da kazes da kasnije ne postoji key, nego se gleda samo Account?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari