Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vise od godinu dana drzim sav novac na menjacnici i nikad mi nista nije nestalo. :)

Problem je sto optimiste nikako da shvate da je liku koji ima 5 miliona LTC-a potpuno svejedno da li ltc vredi 50 ili 5$, jer ih on kupuje i prodaje svakodnevno i zaradjuje pare stalno. Oni koji imaju malo zele moon cenu, cekaju, raduju se i tuguju, a saldo kojim raspolazu u realnom zvotu im se ne menja. "Kitovima" je realno najniza cena ujedno i najbolja...

greed is good!
ti stvarno mislis da neko ko ima mnogo se zadovoljava sa tim.. taj hoce da ima jos vise i tako sve na ovom svetu i funckionise.. sto ne bi taj lik zaradio na jednom ltc-u vise u jednom obrtu nego samo par hiljada ako ''misli'' da moze!

videcemo dokle ce ga sad gurati prvobitno je bilo planirano da ide preko 5,5$ , a to je oko 0.02 odnos verovatno ce se tu vrteti

idem da se prosetam valjda ce ovi vasi trapovi uspeti da se vratim na nulu ekspresno...ciljamo 4.2

samo da prolece ne bude za koji dan :p

Sto se mene tice, moze i sutra. A moze i nikad. Ja ne cekam cenu. Trgujem na oscilacijama. I nije me strah da ne zaradim, nego da izgubim. Zapravo, dok sam imao strah da ne zaradim, samo sam gubio vrednost u $...

Svi cute, zatisje pred buru :)

litecoin zajdnica je malo aktivnija, izbaciju youtube toturiale, itd

inace neko moje licno zapazanje je da je sve veci broj GPU botnet-va, i shitcoin-e koje drzim nesto se sve vise plasim za njih
ipak ce se na kraju ispostaviti samo da su asic-ci "sigurni"

Poslednja izmena:
Nekad otvara nekad ne.

LTC on Coinbase ;)

malo mrda btc,na stampu je isao do 297$ dok je na btc-e 288,ne kontam toliku razliku u ceni

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno