Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I da...Zar ti nije palo na pamet da bi proboj trend linije nadole mogao biti bear trap...Sto da ne?

U svakom slucaju, na btc-e stoji preko 3mil$ koje se vide spremnih za moon u ltc knjizi, i ko zna koliko jos van ordera...Dakle ceka se...

hehe, pa to što se vide tolike pare u orderbooku je jedan od razloga što je ovo bounce i bull trap, a drugi razlog je što volume opada. :)

volume.png

Poslednja izmena:
hehe, pa to što se vide tolike pare u orderbooku je jedan od razloga što je ovo bounce i bull trap, a drugi razlog je što volume opada. :)

Ja sam ubedjen da LTC nije zavrsio svoju onaniju za ovu godinu...videcemo.

Ja sam ubedjen da LTC nije zavrsio svoju onaniju za ovu godinu...videcemo.

da, ali razmisli. hoće li btc ekslodirati sad najednom na 300 + ? i zašto? slabije...ja vidim da se interesovanje gasi i slabi.

i btw na bitfinexu je 32 miliona trenutno u swapovima. :)

da, ali razmisli. hoće li btc ekslodirati sad najednom na 300 + ? i zašto?

na bitfinexu je 32 miliona trenutno u swapovima. :)

Au brate...kakva eksplozija :) cak 4%...Mi to zovemo puvanjak :)

Ja sam na ono malo LTC-a vec 12% u plusu, za malo jace od dana...

hehe. isto važi i za tebe. :D

nemoj da se ispostavi da je ovo jedan veliki head and shoulders, ovo ladno ide ispod 1 $. cenim da u tom scenariju ok coin prvi zatvara radnju. :)

jednostavno neće imati da sve isplaćaju i samo će pokupiti prnje i ćao. :)

ja polovljenje vidim kao veliku opasnost za ltc, jer ne znam kako će i ko održavati mrežu.

Poslednja izmena:
to ti je čist profit koji izlazi iz LTC-BTC para u $. :)

a pošto ltc drže ionako btc kitovi, mislim da će ga sahraniti samo tako i da je ovo poslednji krug u monzi. btc je zlatna koka i kitovi će biti obzirniji prema btc-u u smislu da ga neće skucati na ispod 50 $, ali ltc će sahraniti.

Poslednja izmena:
to ti je čist profit koji izlazi iz LTC-BTC para u $. :)

Nema teorije, skoro da ni volume nije bio toliki a kamoli profit...To se zove manipulacija, uplasi vune i kupuj btc jeftinije...E sad gde ce taj btc zavrsiti...ne mora nuzno u $, to je ionako najmanje profitabilno.

kako nije profit toliki nekome ko drži ltc? pa razmisli, skočio je sa 3.85 na 4.3 $. :)

a pošto znamo da likvidnost crpi ltc iz btc-a odnosno ltc-btc marketa...možemo da pretpostavimo da to neko osigurava masan profit od ovoga bounce-a. :)

kako nije profit toliki nekome ko drži ltc? pa razmisli, skočio je sa 3.85 na 4.3 $. :)

a pošto znamo da likvidnost crpi ltc iz btc-a odnosno ltc-btc marketa...možemo da pretpostavimo da to neko osigurava masan profit od ovoga bounce-a. :)

Ceo 24hr volume na ltc/btc je bio 1650 BTC-a...tako da ne moze i profit biti toliki...Dakle nema teorije. Wall za zastrasivanje i za kupovinu btc-a ispod njega.

pa ko kaže da ga je napravio danas samo? :)

Pa onda je bilde sto nije prodao pre mesec dana...A ako ga je napravio na sortu, svaka mu cast. Za toliki profit na BTC-e mislim da nema mesta. jedino ako je dovukao sa kineske menjacnice pa vadi pare. Mada mislim da btc ide malo gore i da je ovo ipak manipulacija koja uvek pali na bear menjacnicama kao sto je btc-e

čuj manipulacija, a pre 10 dana neko dampovao do 150 $. :D

mislim da ovako ide krug.

proft sa ok coin-a prebaci se ltc-om, onda se ltc prebaci u btc u najpovoljnijem trenutku (kada organizuješ pumpu na ok coinu) i onda na kraju u $ na anonimnoj menjačnici. odličan način da se operu pare btw, jer preko ltc-a i drugoga blockchain-a lepo tragove sakriješ.

Poslednja izmena:
čuj manipulacija, a pre 10 dana neko dampovao do 150 $. :D

Pa razmisli sam da li je to realan dump...Nekom se jako zurilo, posto je sve to mogao da napravi u par dana i da zaradi min. 70% vise. Dakle ili je neko jak uhakovan ili je bot od tog nekog jakog prso...

Pa razmisli sam da li je to realan dump...Nekom se jako zurilo, posto je sve to mogao da napravi u par dana i da zaradi min. 70% vise. Dakle ili je neko jak uhakovan ili je bot od tog nekog jakog prso...

mislim da ovako ide krug.

proft sa ok coin-a prebaci se ltc-om, onda se ltc prebaci u btc u najpovoljnijem trenutku (kada organizuješ pumpu na ok coinu) i onda na kraju u $ na anonimnoj menjačnici. odličan način da se operu pare btw, jer preko ltc-a i drugoga blockchain-a lepo tragove sakriješ.

bole njega uvo da čeka kad već ima zaradu od 1000 %. i još ne mora da plaća porez, a žena ***** da ide u šoping :D

njega taj btc što je dampovao do 150 $ košta 50 $ po komadu. :)

Poslednja izmena:
bole njega uvo da čeka kad već ima zaradu od 1000 %. i još ne mora da plaća porez. :D

njega taj btc što je dampovao do 150 $ košta 50 $ po komadu. :)

Mora da plati porez, posto moraju ti $ da legnu na neki legalan bankovni racun, poreklo dokaze svojom genijalnom trgovinom i plati sta se mora, ali zauzvrat dobije legalne pare koje moze da ulaze u prave vrednosti, a ne u kripto-sitove...

Poslednja izmena:
sad baš gledam. btc damp do 150 $ na btc-e bio 18. jula, balon ltc pukao 10.

slučajnost? :) sačekao je strpljivo nedelju dana da se napuni orderbook i dampovao profit o kojem ti i ja možemo samo da sanjamo.

ma operu se pare i preko banaka i računa, ne boj se. :)

Ne kontas. Pranje para nije sakrivanje para, nego dokazivanje da su stecene legalnim putem, da bi se posle mogle koristiti u legalnim tokovima. Dakle prodavao si nedozvoljene stvari i zaradio si 1000%. Ti registrujes vise kafica, restorana, diskoteka itd. koje zvrje prazne a prikazujes pazare kao da ti je pola BGD-a tamo. I na te pare koje prikazes kao promet platis porez. Dakle imas poreklo novca, platio si poreze i sada su te pare ciste-oprane. To te je kostalo 40-tak posto bruto, ali svakako si jako puno zaradio. Nije problem potrositi par stotina hiljada eur godisnje, ali je jako velik problem to raditi godinama, pogotovo ako se novac povecava. E zato se kupuju njive, gazdinstva, firme, uopste svi vidovi nekretnina. Ne da bi se zaradilo jos, nego kao store of value. I to se radi iskljucivo cistim parama, ko je pametan :)

kako vama dvojici nije dosadno pa to je za medalju , bravooo :), ko ona dva mapetovca na balkonu :)

a bice kako Lee odluci on drzi sve i BTC i LTC , e moji momci , jos jednom bravo :)

pa kupe kuću na maldivima ili na kajmanskim ostrvima, odmah pored bankomata. :) šta njih briga za bg ili usa, ili tako neka smaračka mesta gde bi mu ionako samo tražili pare i procenat na osnovu poreza. :) kad si tako pun seliš se u dubai, bermude i tako ta egzotičnija mesta.

sve ti oni tamo srede za neku proviziju.

Poslednja izmena:
kako vama dvojici nije dosadno pa to je za medalju , bravooo :), ko ona dva mapetovca na balkonu :)

a bice kako Lee odluci on drzi sve i BTC i LTC , e moji momci , jos jednom bravo :)

Taj tvoj Lee je shupak na kub...i on nista bitno ne odlucuje. Cisto sumnjam da ima vise od 10K btc-a sto je globalno gledano kesa. A to sto ima more LTC-a-neka mu. Ionako nece vredeti ni pisliva boba vrlo uskoro...Cim ih preraspodeli svojoj kineskoj braci

Poslednja izmena:
pa kupe kuću na maldivima ili na kajmanskim ostrvima, odmah pored bankomata. :) šta njih briga za bg ili usa, ili tako neka smaračka mesta gde bi mu ionako samo tražili pare i procenat na osnovu poreza. :) kad si tako pun seliš se u dubai, bermude i tako ta egzotičnija mesta.

sve ti oni tamo srede za neku proviziju.

Ne ides tamo, jer si seljak u dusi i moras kod kuce da se pokazes da si uspesan :)

Ne ides tamo, jer si seljak u dusi i moras kod kuce da se pokazes da si uspesan :)

to možda ovi domaći iz švice. :)

ovi pametniji šalju razglednice. pa ako prođe prođe. debeli će recimo da šalje razglednice iz japanskog zatvora. :D

Poslednja izmena:
to možda ovi domaći iz švice. :)

ovi pametniji šalju razglednice. pa ako prođe prođe. debeli će recimo da šalje razglednice iz japanskog zatvora. :D

Stavi sam buy na 185 ako se magarac odluci da proda tih svojih 1000+ btc-a :) just in case...1000 je pokazao a ko zna koliko jos ima...Ako je zelja da proda...A ja i dalje pucam na kupovinu nize od wall-a

Poslednja izmena:

Taj tvoj Lee je shupak na kub...i on nista bitno ne odlucuje. Cisto sumnjam da ima vise od 10K btc-a sto je globalno gledano kesa. A to sto ima more LTC-a-neka mu. Ionako nece vredeti ni pisliva boba vrlo uskoro...Cim ih preraspodeli svojoj kineskoj braci

Da,da
Bas vidim da nema nista ,a sto onda ne skidate oci sa ok coin-a, ovo sa ltc je ocigledno bila.priprema ( jer lakse je iz dvaput doci na neku cenu), samo da se ne desi da Lee odlyci i da odnos bude onih famoznih 1/4 , pa me bas zanima sta cete onda pricati i na koje krive u graficima cete se vaditi, ali neka rekli smo svako u se i u svoje kljuse i napreeeeeed
:)

Da,da
Bas vidim da nema nista ,a sto onda ne skidate oci sa ok coin-a, ovo sa ltc je ocigledno bila.priprema ( jer lakse je iz dvaput doci na neku cenu), samo da se ne desi da Lee odlyci i da odnos bude onih famoznih 1/4 , pa me bas zanima sta cete onda pricati i na koje krive u graficima cete se vaditi, ali neka rekli smo svako u se i u svoje kljuse i napreeeeeed
:)
Ma da...on je inace dobrocinitelj i osnovni motiv u zivotu mu je da hiljade LTC holdera ucini bogatim...Daj probudi se.

e sad ispravno razmišljaš student. :)

ja recimo ove šortove planiram da zatvorim na 2.5 $. :D

sad će i onaj ltc dev da se pojavi da podigne moral pred sahranu. :D

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno