Šta je novo?

LG Nexus 5

Pitao sam za ovaj forum :) da vidim jel neko nas to radio

Kako da podesim da notifikacije koje stizu dok je ekran ugasen, ne bude tel i ne prikazuje se content?? Ali da uredno dolaze i da se cuje zvono/vibracija sta god je upaljeno u tom momentu.

Obzirom da Google opet lansira Nexus5 ova tema ima baš svijetlu budućnost bar narednih 5 godina :)

Kako da podesim da notifikacije koje stizu dok je ekran ugasen, ne bude tel i ne prikazuje se content?? Ali da uredno dolaze i da se cuje zvono/vibracija sta god je upaljeno u tom momentu.
Koje aplikacije? Većina aplikacija ne pali ekran. A ove koje uključuju (Viber, na primer), imaju opciju da se to isključi. A sadržaj notifikacija probaj da isključiš u okviru Sound & Notification - When device is locked.

I ja se bas pitam posto meni osim viber mislim da ni jedna druga ne pali ekran.

WhatsApp/Viber pale ekran, Textra isto. Jel to gasim u App Ops od rom-a?

Sadrzaj mi se uopste ne prikazuje kad iskljucim to pod When device is locked.

U stvari, idealna kombinacija bi bila kao kada je ukljucen pin pattern, prikaze da imam notifikaciju ali ne i njen sadrzaj. E sad, mene pin na telefonu jako iritira i zato ta opcija nije resenje.

U podesavanjima Textre pod nottifications imas wake up screen

U podesavanjuma Vibera pod notifications imas light screen for messages

Za WA ne znam, njega ne koristim

Ma necu to, hocu da mi se pali ekran nije problem kad stigne notifikacija, necu samo da se vidi njen sadrzaj dok ne udjem u app.....

ima li beše opcija hide sensitive content? dal u security dal tamo u sounds and notifications

Ma ne treba pin. Sećam se da je drugarica to uključila bila na S5, a imala je samo swipe, pa je htela da joj se vidi. Tako da može kad se ode na App notification ili gde već.

Sad sam probao ovo sto je Vojkan rekao, ta opcija se aktivira tek kad aktiviras pin unlock. Nakon odabira zeljenog pina ide taj ekran gdje biras kako da prikazuje notifikacije.

Koristim swipe to unlock od kad postoje smart telefoni, sve drugo me zivcira oduzimajuci mi vrijeme na otkljucavanje telefona.....

Kupih preko Aliexpress kaljeno staklo po prvi put. Razlepih savršeno zalepljenu foliju kako bih probao ovo i brisah jedno pola sata ekran dok nisam uklonio prašinu u potpunosti i spustih staklo, ali nisam u baš zadovoljan kako je ispalo. Staklo se razlepljuje u gornjem (u blizini ćoškova) i donjem (na ćoškovima i u blizini notifikacione LE diode) delu. Pojavljuju se male "munjice" na tim mestima, a nestanu na par sekundi kada pritisnem prstom. Izgleda da mi se pao neki faličan primerak zaštitnog stakla.

Mozda je loseg kvaliteta. Da li si uzeo orginal nillkin za ~10$ ili neko no name djubre ?

Тако је и мени са тим јефтинијим tempered glass. Вратио се на фолију.

Da. Bitno je kod tih kaljenih cuda da budu skupa i proverena.

Simetrično su raspoređena ta mesta gde se nije najbolje zalepilo. Verovatno je staklo tu držano dok je sečeno ili dok je nanošen lepljivi sloj. Nema veze, najbitnije je da nije preko ekrana. Meni upada u oči, ali nije ništa strašno. Kada bude vreme, zameniću za drugi primerak (pošto poručih dva) ili ću se vratiti na običnu foliju i gotovo.

Poslednja izmena:
Drugar je bio uzeo Nillkin staklo za n5 i baš je loše nalegalo, čak i nije bilo dobrog oblika (zamalo).

Ima dosta kopija nillkin proizvoda. Tesko je ubosti orginal

Ali moguce da i on nije nesto. Znam da zapadni takvi proizvodi idu preko 20$

Poslednja izmena:
Imam ogroman problem sa GPSom, i na high i na device only...jako slabo hvata a i kad uhvati signal brzo izgubi...
na lolipopu 5.1.1 sam...shta da radim ?

Ја имам Нилкин већ годину дана и паше одлично и одлично је стакло што се тиче гледања а и гребања... Мислим да је било 12$... Једино што га нисам баш тачно "залепио" али то је пола мм доле отишло лево, алу не вири са екрана... У сваком случају задовољан...
Мојој цури исто ставио на Мото Г2 и пукло је кад је тел пао са 2м на плочице... Али зато екран остао 100 читав... Дал га је заштитило или пука срећа ко ће га знати...

Skini aplikaciju fastergps pa probaj

Vrh Dno