To je efekat lošeg programiranja, i to važi samo za Android app. Ne znam koliki procenat ljudi će da kupuje i kači Android box na TV ili monitor samo zbog D3Go. Plus si sam kukao kako je nizak bitrate kad koristiš te boxove i da secka slika na HD kanalima.
Imam 1 Android box koji sam kupio zbog TV-a tj XBMC, ali nisam uopšte testirao kako radi ova "ethernet fora" pošto me mrzi da vraćam Android rom na njega. Svakako nemam nameru da kupujem dodatni Android box samo zbog SBB-ovog bezobrazluka. A XBMC na TV-u koristim po nekoliko puta na dan, daleko češće nego D3Go.
To je opet akrobatika a ne normalno korišćenje usluge. Ako treba nešto da kačim na monitor i posle raskačujem (ili da potrošim još 50-ak evra na HDMI hub i par adaptera pa da eliminišeš raskačivanje) da bih nastavio normalno korišćenje kompa onda ću pre da odem u dnevnu po D3i risiver ili da uzmem dodatni risiver samo za gledanje na monitoru.
Razni androidi ,razna iskustva.
Imam D3GO,odnosno total TV od prvih dana od kada se pojavio D3GO.Pošto na totalu od početka nisam imao hd pretplatu ili hd kanale,nikada se kasnije i nisam pretplatio na hd kanale ,pa sam sport klubove,foksove i ultre gledao najnormalnije na većini android boksova i to bez ikakave gimnastike,ili radi ili ne, a meni je uvek radilo i sit sam se nagledao u zdravlju i veselju uz 2 minuta posla da se ulogujem i to je to.Naravno uvek sam imao uređaje koji fabrički nisu bili rutovani i koju su imali integrisan lan adapter i uvek sam bio na telekom adsl-u i i kasnjie na Vdsl-u.
Sa pojavom HD kanala na totalu dobio sam opciju da mogu da ih gledam i na d3go servisu.Sada i njih gledam bez ikakvog problema osim što mi je HD kanal na 1.5 mega, al je opet slika bolja od istog tog SD kanala na 1.5 mega.Uvek samo imao minimalno dva različita uređaja i sada na jednom od njih HD kanali seckaju dok na drugom rade lepo na 1.5 mega.
Nikakve akrobatike tu nema ako tačno znaš šta ti je potrebno.
Ovo je sa njihovog zvaničnog sajta vezano za to ko blokira određene kanale:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aplikacija pruža potpunu slobodu gledanja televizije na mobilnim uređajima i računarima.
U prilici ste da pratite najpopularnije programe koje ste navikli da gledate u okviru vašeg kablovskog paketa. D3 GO TV sadržaj možete da gledate i van SBB mreže uz bilo koju internet konekciju, ali pojedini kanali će biti rezervisani ekskluzivno za SBB mrežu. Trenutno vam je na raspolaganju preko 130 kanala.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inače D3GO radi i u inostranstvu ali samo nacionalni kanali.