Meni kada aktiviram na novom telefonu Viber, na starom automatski prestaje da radi. (ranije je moglo na vise telefona)
Medjutim, fora je da li imas pristup stranoj kartici? Ako nemas, nista ne mozes. On ce moci da nastavi spam sa stranog broja (verovatno on ima karticu?)
Cak i da deaktiviras Viber na tvom telefonu, ne bi ga i kod njega deaktiviralo, ako moze na vise aparata.
EDIT: U stvari vidim da je ova opcija za totalno skidanje vibera i ne proverava nista
Dakle, nece on slati poruke sa novog broja, kome nema pristup - ali ako sam shvatio ko ima starom, stranom broju, pristup, neces moci da prekines da sa njega salje.
Viber nije vezan za "osobu", vec broj. Ako taj strani broj neko u imeniku (i novi) ima pod tvojim imenom, i sa tog starog i sa novog broja ce videti kao da ti saljes poruku.
Ja imam 3 broja recimo, i vecini ako posaljem sa 066 znaju da sam ja, ali ne znaju ako posaljem sa 061 i 064, vide kao nekog nepoznatog. Medjutim, ako mojima saljem poruku sa bilo kog od tih brojeva, vide da ja saljem.