Luda slika skroz. Kao da je znala zašto se slika haha.Pozdrav za Stojana![]()
![]()
Ne znam sto stavi 2![]()
Xcam i g2 tad najbolja kombinacijane znam ni sam kako sam uspeo ovako dobro da je uhvatim....
Možeš njemu da namažeš leđa s nekim preparatom. Postoji takav za pse, verujem da ima i za mačke. Odeš u neku poljoprivrednu apoteku i raspitaš se.Donese mi macor buve u stan![]()
Po vasem iskustvu sta ih najbolje istrebljuje ? Neki preparat mi treba.. Znam da sam prosle god muku mucio i da su nestale tek kada je dosla zima.. Pakao
Ja sam menjao proizvod, ne mogu da se setim kako se zovu. Isto sam pre uzimao taj što košta preko 1000, i sad ćale uzeo nešto novo što košta duplo jeftinije i nema problema. Probaj da promenišMazem ga svakih 20 dana iako to s"ranje traje 30 dana..( jedno mazanje 1300din)
Dzabe to kada se smuca sa najvecim buvarama u kraju![]()
Menjao 4,5 komada. Ma bitno mi je da ih istrebim u gajbi.. Ionako je macak 7 dana na vikendici, 7 u stanu..![]()
Kakvih 1300din? Ja kupio malu flašicu sa prahom u pet šopu za 250din. Dan nakon nanošenja ma mačku, neke buve počele da izlaze same, neke se komirale i crknule. Uglavnom nema više niti jedne, prgledao sam mu krzno detaljno, a i ni češe se više.Mazem ga svakih 20 dana iako to s"ranje traje 30 dana..( jedno mazanje 1300din)
Dzabe to kada se smuca sa najvecim buvarama u kraju![]()
Na 20ak dana.. Malo bajernove malo slovenacke neke.
Ma znam,nista gore od buva.. Ali dosta ih ja rucno i ubijem tako da ne mogu puno da se nakote![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari