@omnik
Sve je to tacno ali ipek malo vise padas na teorije zavere, veliki uzimaju ali nije to tako velik kolac, i oni svi sede i cekaju.... eto jos jednom se dokazalo da je alt ili sidechan (koji nije testiran i koji je u principu slicno sto i alt coin) potreban, ako su danas zagusili BTC blockchain sta ce biti sutra?
Ok na jednu tehnicke stvari koje treba prevazici, previse je TVOROVA u BTC svetu, zato mi se za sad vise svidja LTC iako je 99.9% spekulativan ali nema tih "menadzera" oko njega, generalno BTC ne razvija (blockchain) vise od nekolicine ljudi, slicno timu LTC-a, e to je strasno, jer imas okolo na hiljade pijavica...
Upotrebljivost treba doci sama po sebi ako ima primenu ali su vazni pre svega svi tehnicki uslovi kao i stabilnost cene jedno vreme, bez muljanja kina i rusije i pucanja najvece menjacnice, zato sam ja VEOMA srecan sto cena BTC "stoji" tu gde jeste, po meni moze ili da nastavi gore ili da se desi nesto "lose" van nasih ocekivanja, naravno dumpove koji obaraju 5% to ne racunam u neka vaznja desavanja
Inace trenutno ima najvise mogucnosti na zaradi trgovinom LTC/BTC para, jednostavno kineski tovni pilici su se napalili ko mali majmuni.... jedino sto se trend tesko vidi ali su i volume i trend pomeranja ogroman!
E sad sto se domaci pilicari plase LTC to je drugi problem, za nas bi bilo najbolje da kupujemo samo na panicnim dumpovima i naravno bez rizika
eno Genijalcina gleda i curi mu voda na usta, ali ja se kladim da priznat to nece nika, jer ipak je to LTC koin pilicara :d