DASH i LTC se izjednacili. Ja kupio malo LTC po 0.0136 ali ocigledno sam porano.
Uleteo sa 1 btc na 0.01246 pa da vidimo...
ma ovo se ne povrati sledecih godinu - dve dana... **** me bog kud povukoh one krasne sell ordere na 0.03... :lupko:
Nemozes tako nesto tvrditi, ranije smo imali totalan kolaps celog crypto trzista zato je i LTC pukao, sad imas pocetak pump/dump LTC, veci volume od BTC i ja uospte ne sumnjam da ce isti volume zamret tek tako, e sad cena gde ce biti sutra to vec niko nemoze znati
Zagrevanje LTC motora je krenulo, samo da im rusi nisu uvalili one skart :d
Generalno koliko mi mrzeli pump / dumpere oni su korisniji od pilicara (mada i ovi drugi imaju svrhu)
- pilicari je jedini cilj da uvecaju broj coin-a a to sto taj isti coin sutra ne vredi "nista" to njihov problem nije jer oni nemogu da pumpaju sami (ocekivano) tako da isti sami na sebe ni nemogu zaraditi bez onih sto rade pravi pump/dump
- pump / dump kitovi iako ih vecina ne voli, jedini mogu dogurat nesto do neke vrednosti, takodje isti nemogu profitirat samo na dumpu jer sta sad vredi na primer za LTC ako nastave da ubijaju cenu na 1$ i tu stanu, mislim koja je poenta gde su oni zaradili i sta imaju od toga sto je LTC 1$, e sad mogu ici sa coin-a na coin ali iskreno ni jedan coin osim BTC i LTC nema vulume za kitove a bicu iskren nema ni poverenje! (cak i ako neki msile da LTC nema poverenje sta tek mislite o ostalima)
Dash cu uzet kao primer, dobar koncept , drugaciji bla bla bla............ e onda dolizi scam sa total limitom coin-a, master nodovima itd, nacinom kopanja ..... o isto se prakticno ne prica na bitcoin talk-u zasto? dolazimo do ripple-a i NXT koje djubre necu komentarisat! itd
Ima jos par coin-a ali im je volum ocajan i tu je kraj price!
Ali ne razumem kako te je neko prevario? Jer su masine bile neispravne? Da li su imale manji hash rate nego sto su oni rekli? Ne razumem sta znaci prevarili u tvom slucaju...Ajd malo pojasni, ako ti je nezgodno ovde mozes i na PP.
Izašao, 35% profit za manje od 24h. Šteta što nisam ušao jače ali treniram disciplinu.Uleteo sa 1 btc na 0.01246 pa da vidimo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari