Ne, nije po defoltu. Zna se uvek ko je krivac za takve prodaje i propadanje, ali mnogi to ne žele da vide iz raznoraznih razloga. Većina zato što su glasali za ljude koji to rade.Srbija će svoje mini verzije takve firme veoma uspešno da se otarasi, jer ipak je to državna firma, a kao takva po defealtu ne može da valja, zar ne.
Ja znam za koga ću, ali šanse da probiju cenzus samostalno su nikakve.Sve stoji samo ne znam za koga glasati da to nije radio niti ce da radi
Ne ovo je slucaj u drzavama gde postoji kvazi demokratija, a u stvari je kapitalizam u najgorem mogucem obliku.Radnička prava su overrated. Odavno je u svetu stanje da ljudi pored redovnog posla, rade još nešto i time povećavaju prihode.
kako je ovo moguce? pa zna se ko je danas na vlasti.(za sada anonimnom)
Zar je moguće da niko od vas nema želju da dođe na okupljanje, da lepo ćaskamo na ovu i još 100 tema uz ladno pivo i klopu? Od celog foruma nas 3 idemo, nikako mi nije jasno, zašto je tako slab odziv.
Meni i dalje nije jasno kako će Uber u zemlji Srbiji legalno da radi a da im pre toga neko "telo" ne izda nekakvu licencu. U prevodu neko govedo iz vrha državnog aparata će uzeti pare za sebe i drugare na ime te kvazi licence i samim tim svim ostalim Uberima zatvoriti vrata dok i oni ne plate licencu. Tu više nema priče o slobodnoj konkurenciji jer je država kontroliše, kao što kontroliše mobilne provajdere koji su se opet ukartelisali kao taksisti koji su predmet ove teme. Kada pogledam malo šire, ja konkurenciju ne vidim nigde, makar ne onu pravu, zdravu, slobodnu. Cene su manje više iste u svim supermarketima, ista roba na akcijama, slične akcije i cene internet, TV, mobilnih usluga. Gde je tu konkurencija.
Ko kaže da sutra neće taksisti da sednu sa ljudima iz Ubera (koji će opet biti neka naša prevara od čoveka čiji će cilj biti da do 50 zgrne dovoljno love za narednih pet generacija) i dogovore novi kartel?
... fazon ko dodje ima da ga iseckaju mutirani domoroci...
Javi samo da li dolaziš, da znamo šta će biti za klopu :-devil-:
osim toga nemamo ni finansijski interest u smislu da ulazemo u vinograd i da ocekujemo da cemo nesto zaraditi od rada i ulaganja
Zamisli kad su se dogovorili da nema popusta. Školski primer kartela, ponavljam po ko zna koji put. Sve na štetu građana. http://arhiva.24sata.rs/vesti/beogr...-od-20-odsto-bez-obzira-na-kazne/131546.phtmlTaxi udruženje, ili taxista može da daje razne popuste, nagradne vožnje, svaku x vožnju besplatnu itd. tako da to o minimalnoj ceni mogu da "preskoče" ako hoće, a naravno da neće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari