Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

48 i hocu al ne moze... 24 bit 48 je ubedljivo najbojli zvuk

Da ako slusas Flac ili Wav loseless ;) na zvucnicima od 1000e za sve ostale kombinacije sigurno tripujes sasvim je ok 16bit / 44khz

Btw u WMP sada mozes sa CD-a da ripujes u ALAC ili FLAC

Poslednja izmena:
da li može defender (firewall) da se namesti da pita za svaku konekciju/za odobrenje? da ne moram firewall da instaliram.

Ja da pitam...sta ce ti office 2016 pored office-a 2007 koji se rigistruje sa serijiskim brojem,a ne sa tamo nekim servisima glupostima koje su stalno aktivni?

Meni baš lepo radi ovaj build, ali jedino imam neki flicker kada pokrećem search. Probao sam da instaliram ove amd beta drajvere, ali neće da prođe instalacija..

Da li je još neko dobio mail od [email protected] u kom se dobija link za anketu? deluje mi ovo malo sumnjivo...

Citiram ceo mail:

Hello, Windows Insider –

We hope you're enjoying the Windows Insider Program.

We want to continue to provide the best Insider experience we can, so we're asking Insiders like you to take a few minutes and complete a short survey. This survey will help us update the Insider experience since the survey we sent out last year – and it includes several new questions to help us deliver even more of what's important to you.

Survey results are anonymous unless you choose to provide your name.

To proceed with the survey, please click the link below or copy into your Internet browser:

https://www.instant.ly/s/eEoyA

Thanks again for helping make Windows – and the Windows Insider Program – even better,

The Windows Team

KAda se klikne na Privacy statement u futeru maila, dobije se redirekcija na microsoft.com privacy statements, ali preko http://click.email.microsoftemail.com

Na linku dobijete belu stranicu sa sledećim pitanjima:

What is the Microsoft Email Account associated with your Windows Insider Program profile?

What country do you reside in?

What is your city?

What is your State/Province?

What is your Zip/Postal code?

....

Da li je još neko dobio mail od [email protected] u kom se dobija link za anketu? deluje mi ovo malo sumnjivo...

Citiram ceo mail:

KAda se klikne na Privacy statement u futeru maila, dobije se redirekcija na microsoft.com privacy statements, ali preko http://click.email.microsoftemail.com

Na linku dobijete belu stranicu sa sledećim pitanjima:

What is the Microsoft Email Account associated with your Windows Insider Program profile?

What country do you reside in?

What is your city?

What is your State/Province?

What is your Zip/Postal code?

....

Vidiš kako su ljubazni , lepo pitaju za tvoje podatke za razliku od ostalih koji ih uzmu bez pitanja :D

Ja sam odradio anketu.Na jednom mestu te pitaju da li si musko,zensko, transvestit i jos nesto ima, pokidao sam se..

Obrisao odmah email, eno im na accountu koji koristim vec 4god neka maznu podatke ;)

Svidja mi se ovaj build, koliko mogu da vidim odziv svega je mnogo brzi nego u 10130 koju sam imao do malo pre.

Jos sto mi se svidja je to sto YT vise nema da kada nisi na tom tabu da prestane da svira nego sada mogu komotno da surfujem dalje a YT svira bez prekida.

@MICRO V91

Skini ga sam preko WU, ali podesi ovako sa slike: 22.jpg

Poslednja izmena:
Svidja mi se ovaj build, koliko mogu da vidim odziv svega je mnogo brzi nego u 10130 koju sam imao do malo pre.

Jos sto mi se svidja je to sto YT vise nema da kada nisi na tom tabu da prestane da svira nego sada mogu komotno da surfujem dalje a YT svira bez prekida.

@MICRO V91

Skini ga sam preko WU, ali podesi ovako sa slike: Pogledajte prilog 173892

Mene izludjuje Edge . Mnogo mi se svidja browser ali mi glavni najbitniji sajt na kom radim , ne radi kako treba na njemu.

Radi se o java script sajtu , i kad odkucam jednu poruku na chatu , cim pocnem da kucam sledecu browser mi rifresuje stranicu sam od sebe. Jako cudno i mnogo iritantno.

Pisao sam im feedback na to , ae sad u novom buildu da vidim jel reseno .

Pazi ako vec koristis Win 10 onda ti je bolje da predjes na ovaj 10158 jer koliko vidim brze radi. Jeste da sam ja do pre nekih pola sata imao 10130 verziju i nisam ubacivao one verzija koje su se ovako pojavljivale.

A ono gore sto sam napisao da YT bolje radi sam mislio na Edge, jer ranije mi je pravio problem ako nisam na tom tabu da prestane YT da svira a sada sve sljaka prefektno!

Ja sam dobio anketu u emajlu ali kda sam je probao to nema veze sa win 10 već tebe ispituju ja ga izbriso. Nego da li se još nekom u ovom najnovijem bildu koči taj settings >> Update prozor kada izabereš dugme za potrebu Give me druge apdejte za sistem, tako nešto??? Sve se smrzne radi samo x za gašenje prozora?

Evo sada probao i sve leti.

Verovatno da ti drajveri prave problem pa ih obrisi sa DDU pa pusti da windows povuce sam sa WU svoje drajvere pa resetuj komp pa pokusaj ponovo.

Jel ima jos neko na 10130 da mu ne nudi update na novi build? Podeseno je na fast..

Pređoh na 10158 i više nema problema sa Edgom, nego da li se zna koliko će još biti build-ova do konačne verzije?

Vrh Dno