- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
48 i hocu al ne moze... 24 bit 48 je ubedljivo najbojli zvuk
Da ako slusas Flac ili Wav loseless
Btw u WMP sada mozes sa CD-a da ripujes u ALAC ili FLAC
Poslednja izmena:
48 i hocu al ne moze... 24 bit 48 je ubedljivo najbojli zvuk
Josh 1 ogroman bag, na uni asus drajveri kad ocu da promenim 24bit 48 000 hz moram uninstall pa sve ispocetka da reinstaliram drajvere...jednostavno samo radi na 16bit 44100 hz i to je to.
Hello, Windows Insider –
We hope you're enjoying the Windows Insider Program.
We want to continue to provide the best Insider experience we can, so we're asking Insiders like you to take a few minutes and complete a short survey. This survey will help us update the Insider experience since the survey we sent out last year – and it includes several new questions to help us deliver even more of what's important to you.
Survey results are anonymous unless you choose to provide your name.
To proceed with the survey, please click the link below or copy into your Internet browser:
https://www.instant.ly/s/eEoyA
Thanks again for helping make Windows – and the Windows Insider Program – even better,
The Windows Team
Da li je još neko dobio mail od [email protected] u kom se dobija link za anketu? deluje mi ovo malo sumnjivo...
Citiram ceo mail:
KAda se klikne na Privacy statement u futeru maila, dobije se redirekcija na microsoft.com privacy statements, ali preko http://click.email.microsoftemail.com
Na linku dobijete belu stranicu sa sledećim pitanjima:
What is the Microsoft Email Account associated with your Windows Insider Program profile?
What country do you reside in?
What is your city?
What is your State/Province?
What is your Zip/Postal code?
....
Da li je još neko dobio mail od [email protected] u kom se dobija link za anketu? deluje mi ovo malo sumnjivo...
Svidja mi se ovaj build, koliko mogu da vidim odziv svega je mnogo brzi nego u 10130 koju sam imao do malo pre.
Jos sto mi se svidja je to sto YT vise nema da kada nisi na tom tabu da prestane da svira nego sada mogu komotno da surfujem dalje a YT svira bez prekida.
@MICRO V91
Skini ga sam preko WU, ali podesi ovako sa slike: Pogledajte prilog 173892
Koja kartica?
STX nema tih problema.
Ako vam se desi da vam iznenada ne radi zvuk na Realtek zvucnoj na Windows 10 build 10158 odradite ovo:
Pogledajte prilog 173871
Zatim restartujte racunar!
Nemoj reći da ovaj problem nisu rešili ni sa ovim build-om? :wall:
Jel ima jos neko na 10130 da mu ne nudi update na novi build? Podeseno je na fast..
Stice i tb brate... Evo meni pre 5 min stigao update na 10158 Professional..Jel ima jos neko na 10130 da mu ne nudi update na novi build? Podeseno je na fast..
nisu,goveda...mogu fizicki da vratim na 16bit ali tada i nakon reseta nema zvuka.
da li može defender (firewall) da se namesti da pita za svaku konekciju/za odobrenje? da ne moram firewall da instaliram.
nisu,goveda...mogu fizicki da vratim na 16bit ali tada i nakon reseta nema zvuka.
jel moguće sa defenderom odraditi ovo? ako ne, koji firewall preporučujete?
Jel si probao sa najnovijim drajverima za Win 10 što su izašli pre neki dan? U pitanju je verzija R2.79 i može se preuzeti ovde: http://www.realtek.com/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari