Šta je novo?

LG G4

ja bas nisam siguran da li ce nexus od lg-a uopste i biti slabiji od g4.. potencijalni senzor za otisak ? baterija ne moze biti znacajno gora jer je g4 u rangu g3 znaci srednje ocajno..
jedino gde ce biti osetno losiji displej,ovaj na g4 je odlican.

i jos jedna stvar,mislim da sam lg od g4 ne ocekuje neku epohalnu prodaju,cenim da ce ici znatno losije i od g3.

najavljeni g4 pro je vec totalno druga prica..

Poslednja izmena:
Clash of five smartcam titans: G4, Galaxy S6, Xperia Z3+, DMC-CM1 and 808 PureView

Conclusion
Fantastic detail in the crops from the LG G4, which wins the third round as well. Runner up in the new high-end Android contenders is the Samsung Galaxy S6 Edge. The 15.5MP results from the Xperia Z3+ aren't underwhelming, they are quite disappointing I'm. I still don't understand why I'm not allowed to change ISO settings when working in high-resolution on the Z3+ (like on its predecessors).

LG's quarterly earnings downgraded, citing weak G4 shipments

This is quite the steep drop, considering that LG made $66 million in the first quarter, when the G4 wasn't even on sale. It's precisely the performance of the G4 that prompted the analysts to cut their lofty expectations for 8-12 million LG flagships sold this year.

i jos jedna stvar,mislim da sam lg od g4 ne ocekuje neku epohalnu prodaju,cenim da ce ici znatno losije i od g3.

^ :) isto sam pisao i kada se g4 prvi put pojavio,onako jadna prezentacija je govorila sta oni ocekuju od ovog moba.

Poslednja izmena:
odakle uopste ta info za novi LG nexus, pa toliko nagadjate o specifikacijama? :d

Da ima taj info o nexus od LG-a a isto i o nexus od Huaweia

480e G4 sa koznim ledjima na oglasima, nov. Dobra cena. 470e obican sa 2 god garancije

Nasao i za 450e,plasticna ledja

Brze nego sto rekoh. Jos za koji mesec bice kao sad g3.

Bio danas do telenora da zavrsim nesto i naidjem na G4, stavili ga u ćose neko, zajedno sa onim nokijama od 50 evra cuci tamo ko siroce. Da nisam zagledao ne bih ga ni video. Kako god, ruzan bre telefon. Nije bio uključen nisam mogao da ga procackam, ali nije privlačan na oko, plastična verzija je bila. Lepše mi je izgledao na klipovima i slikama. G3 mnogo lepše izgleda uzivo, ovo ne ostavlja utisak premium uređaja. Sto je super, dobro on radi, super hardver, kamera zna se. Vidim i prodaja im ide lose, bice bolja kupovina nego G3 prosle godine, kome nije bitan izgled telefona. Cekam ga na 400 evra pa mozda i zamenim G3.
Kao sto sam rekao jos i kad je izasao, ne moze ovako ruzan fon da se bori sa konkurencijom i Samsung marketingom, zna se sta je bitno masi. Sam LG je kriv, videlo se jos na onoj bednoj prezentaciji. Sto je, opet kažem, super za nas, samo neka ljudi budu nezainteresovanani i neka pada cena.

Poslednja izmena:
Info izašao pre mesec dana

ja sto sam vidio - samo nagadjanja i glasine, nista ni nalik zvanicnoj potvrdi, za razliku od Huawei nexusa...
Za G4, kod nas u CG ga, AFAIK, jos ni 1 operater nema, a nisam ga nasao ni "na crno" josh...

Poslednja izmena:
G4 ima odlicnu kameru, najbolju na trzistu uz manual mod
fluidnije radi od g3 (meni bitna stavka, jer je g3 out of box stucao kroz home screen, tako je bilo na pocetku, kasnije sa novijim verzijama sw ne znam)
izrada je sasvim zadovoljavajuca iako i dalje koriste plasticne materijale za razliku od konkurencije, vrlo cvrst i kompaktan uredjaj, jedina mana je je lg logo na prednjoj strani (da toga nema bio bi mnogo lepsi)
negativna stvar i dalje user i., veci sam ljubitelj npr sense ui, gde je sve prepoznatljivo i unikatno, tj ujednaceno, da je slicniji njemu po tome svakako bi g4 bio moj izbor u narednom periodu

Poslednja izmena:
Jel zna neko jesu li zakljucani telenor primerci.

Imaš onaj unlockcode247... 5.5$

Ja sam pitao prije mjesec dana i rekli da ne moze, nisam kasnije gledao.ima support tamo pa priupitas za svaki slucaj

jesu zakljucani, drug kupio u telenoru i probao samo telenor..

Kako onda znas da su zakljucani? U Telenoru uvek kazu da su telefoni zakljucani. Npr moja Lumia 830 koju sam kupio u telenoru je bila otkljucana, a u poslovnici su mi rekli da su svi telefoni zakljucani.

Mislio je verovatno probao sve i samo telenor moze☺

mislim da zavisi i da li je telefon uzet preko firme ili licno. cenim da je mnogo veca sansa da bude sim free ako je uzet preko firme

;) ispod cifre 450e. Koliko sam bio spreman da platim.

Dobra kupovina!
Javljaj utiske, naročito što se tiče kamere - dosta slikaš, imaš flickr :)

Vrh Dno