Šta je novo?

Softver za kopanje (cgminer, afterburner, teamviewer...)

Mislis da je dotle doslo???

alal nek im je onda...

evo ja sto sam uspeo da namunjim, znaci cgminer onaj sto ima da se skine na poolu i conf za 7950 izgleda ovako :

{
"pools" : [
{
"url" : "stratum+tcp://wk9.botpool.net:5418",
"user" : "",
"pass" : ""
}
]
,
"intensity" : "8",
"vectors" : "1",
"worksize" : "64",
"kernel" : "scrypt-jane",
"lookup-gap" : "0",
"thread-concurrency" : "0",
"shaders" : "1792",
"sj-nfmin" : "4",
"sj-nfmax" : "30",
"sj-time" : "1402845776",
"gpu-engine" : "0-0",
"gpu-memclock" : "0",
"gpu-memdiff" : "0",
"gpu-powertune" : "0",
"gpu-vddc" : "0.000",
"temp-cutoff" : "95",
"temp-overheat" : "85",
"temp-target" : "75",
"api-mcast-port" : "4028",
"api-port" : "4028",
"expiry" : "120",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-threads" : "2",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "1",
"scan-time" : "30",
"scrypt" : true,
"scrypt-jane" : true,
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin"
}

za sada nema da baca HW greske a iz 7950 daje 1,1Kh

Poslednja izmena:
hvala za info sad cu i ja ako me net ne zahebe da probam

koja je berza ?

Poslednja izmena:
sta se smarate sa tim,to se kopalo od kraja februara do nedavno i vise nije aktuelno(ima puno isplativijeg coina od njega) koji je kao i svaki drugi unisten kad su svi zajahali...inace 280x daje blizu 5khs

cak i da im damo slobodni softver za kopanje tj miner ne bi puno pomoglo jer ima privatni miner koji daje vise :)

Samo si ga vi cuvajte za sebe, od sad cemo takvu igru da igramo za sve...

dobro i dosad je bilo pede.luka :)
nego jel probao ove nove serije 300 radeona kako kopaju?

nije ovo nista novo isto je sada i za x11 i lyra2 i za njih postoje mineri koji daju 2x,3x vise, ALI se oni placaju, tako i za tj lavlji novcic , kao sto kaze cacanin top secret ;)

da se organizuje tajno drustvo minera "p jes da ih vec ima verovatno ali moze i neko manje "P

mozda zato sto neznam nista o kopanju,mozda sto sam noob,ili su to samo ponzi 2ga ruka :)

Mozemo napraviti neki fond za kupovinu minere. Skupimo nesto BTC-a pa kupino miner za x11, lyra2 ili za lavice ili kupimo sva ako bude dovoljno para :) Ima li iko neki info koliko uopste kostaju?

P.S. Ovo sam predlozio s tim da nisam nikad radio kao organizator akcije ovog tipa pa ne znam koliko je tesko da se slozi 10-15 ljudi i doniraju neku sicu.

Već smo to radili na primeru primecoin-a, pa smo bili dobili "bogtepitajšta".

To je tesko da se uradi,jer svi hoce,ali jeftino, a mineri staju od 5btc-a pa navise i svi bi da uzmu, ali kada treba da se daju pare nema nikoga

ko je za udruzivanje?

ko bi da vodi grupu sa info? ja sam voljan da placam, posto nemam vremena da burlam i dosta mi je blejanja u monitor (bit cu aktivan zimi)

nek se napravi grupa na Viberu, neki pravilnik (necu da udjem u grupu gde je prijavnjen jedan od clanova i deli minere, info i ostala ****** sa jos njih tridesetak koji nisu u grupi a imaju korist. moze i taj jedan clan ali da ravnopravno doda i ostale kartice od ostalih njegovih privatnih clanava, i delimo sve troskove na ravne casti)

ili ako moze na forumu da se napravi neki odeljak za pristup samo odredjenih clanova.. ovo ne kazem da bi se ostali uvredeli, nego je doslo vreme posto svi ostali svetski forumi isto skrivaju info i podesavanja

lupam sada. imam recimo oko 60 kartica, a ima i puno jacih sa opremom. moze minimum da se skupi sa foruma barem 500 kartica, a verujem da ima puno puno vise
tih 500 podelimo na 5 BTCa, znaci po kartici se placa miner 0.01
ili nek se napravi privatni pool koji ce se usmeravati ka regularnim poolovima, cisto da se vidi kolicina kartica (posto nasi ljudi vec razmisljaju kako da smanje troskove)
ili dajte neki predlog

kao individue svi gubimo.

ili ako tako nesto postoji slobodno me pozovite u grupu

nisam parazit kao vecina clanova koji cekaju da im se sve saspe na tanjir, i ne kukakm nego sam provaljujem zasto radi ili nesto ne radi

znaci, zakljucak ;) voljan sam da platim srazmerno tom nekom koji ce da bude BOSS. za mene samog je puno da izdvajam tolike BTCe da placam miner. siguran sam da ima jos malih kao sto sam ja i koji imaju isti interes. miner nas ubrzava 30%

moze da se placa i mesecna clanarina za tog jednog BOSSa.. recimo uputi me na kopanje tog i tog, i od mene dobija 10% (kao recimo sto se zadnjih par meseci kopao LEO coin, pa Shark coin i tako redom) sto profitabilnije njemu je bolje ;P

taj jedan neka bude bogat covek!!!! a mi ce mo se slepati uz odredjenu cenu ;)

da li na forumu uopste postoji neko ko ima pristup nekim zrelim informacijama?

nemoj da me sad jebavate za pravopisne greske posto me zena zove da decu stavimo u krevet.

ja sam za

ili ako moze na forumu da se napravi neki odeljak za pristup samo odredjenih clanova.. ovo ne kazem da bi se ostali uvredeli, nego je doslo vreme posto svi ostali svetski forumi isto skrivaju info i podesavanja

Ništa od toga, jer ipak je ovo forum koji je javan i uvek će biti.

lupam sada. imam recimo oko 60 kartica, a ima i puno jacih sa opremom. moze minimum da se skupi sa foruma barem 500 kartica, a verujem da ima puno puno vise
tih 500 podelimo na 5 BTCa, znaci po kartici se placa miner 0.01
ili nek se napravi privatni pool koji ce se usmeravati ka regularnim poolovima, cisto da se vidi kolicina kartica (posto nasi ljudi vec razmisljaju kako da smanje troskove)
ili dajte neki predlog

kao individue svi gubimo.

U startu sam propao, imam samo 7850 i 280X. :d

ideja je dobro ali je problem sto neko uvek kaze nekom i taj neko kaze nekom i na kraju se sve upropasti kao sto smo uradili sa cointelektom,to bi bilo idealno da se tajne mogu sacuvati i da se nikom ne prica o tome...nije mi jasno da uvek neko kaze nekom iz ko zna kojih razloga i na taj nacin sebi direktno izbaci pare tj zaradu iz dzepa...zato se taje mnogi coini kojih nema na uobicajnim berzama i grupica to cuva za sebe i zaradjuje kao u najboljim danima kopanja koje pamtimo(iz doba ltc-a)

Sitne smo mi ribe bili za kojntelekt a i nismo samo mi, bili su i drugi narodi

Kopaju Kinezi taj leo sve u 16 na istom pulu gde i shark http://leo.botpool.com . Samo ne znam gde ga prodaju, tj koliko je isplativo. Ja sam konacno pustio malo taj Shark(SAK) pre dva dana i isplativije je oko 20% od quarka na nicehash i pored toga sto su pulovi kriminalni. I jos plus kineska berza koja radi samo od 3 do 11h ujutru :d , tako da samo u tom periodu mogu da se postavljaju orderi. U pocetku dok ne provalite sta je sta, neizbezan je google translate. Znam za ova dva SAK pula https://sak.maxminers.net/ i http://sak.ltc.pp.ua/getting_started ,na kineskom preko 50% reject. Odosmo u offtopic
Postavi link do menjacnice,nmg da je iskopam nigde .

mislim da smo mi prvi poceli da kopamo sa 2 naloga po kartici i svaki novcic koji je sada isplativ mi na benchu kad bi zajahali bi unistili za par dana ili nedelja

kolko smo mi sitni, nikon nas nebi ni primetio u celoj prici...
ma dzaba menjacnica za Leo kad sam ja za noc sa ovim cgminerom iskopao 1 Leo koji vredi 0.25E, vise napravim kad kopam FTC...

Poslednja izmena:
kolko smo mi sitni, nikon nas nebi ni primetio u celoj prici...
ma dzaba menjacnica za Leo kad sam ja za noc sa ovim cgminerom iskopao 1 Leo koji vredi 0.25E, vise napravim kad kopam FTC...

nismo mi tako sitni kao sto mislis,uzmi npr neki nepoznati novcic koji ima relativno mali volume i da na njega zajase ceo bench,istog dana bi nestli buy orderi i isplativost bi se drasticno smanjila...Jesi namestio miner da ti kopa u fullu?

Postavi link do menjacnice,nmg da je iskopam nigde .
Znam samo za taj jubi.com . Ali izgleda da sada i nije bolje nego na nicehash, a vise drndanja. Ostavljam jos dan,dva na shark-u...

Edit: pratite ruski forum gde su kacili miner za monero, evo sad su postavili link od nekog kineskog foruma club.dns-shop.ru . Mozda se provali nesto :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno