Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno, ne pomaze nista.
Ovo je jos jedna neverovatna svinjarija, izgleda da je u celoj Evropi problem:

http://community.eu.playstation.com/t5/PS4-Support/Ps4-Download-speed/td-p/23378312/page/29

Sony je uvek uzasno tretirao Evropu, kako sa cenama tako i sa uslugom.

I sad, kupio sam pre 4 dana Batmana, ne mogu da ga igram jer ce se download zavrsiti za desetak dana, ne mogu da cancelujem order i dobijem refund pa kupim disk, neverovatno.

Bar da su posteni pa da suspenduju prodaju na PS dok ne rese problem.

Ja sam betmena uspeo da skinem sa iole pristojnom brzinom za 10tak sati pritom baceći je u rest mode par puta i testiranjem brzine nekih 10tak puta cim sam primetio pad brzine. ( promena dns/onog porta nije dala rezultata, sta vise stagnirala ih je )
ko nije probao i to neka proba.

Ima problema psn trnutno, potvrdili su...
Rade na tome navodno.

Odglavilo se, evo sad leti, i po 100Mb/s dostize povremeno.

Poslednja izmena:
Ovaj trol khm Emix se pojavi u temi samo kada nesto ne radi da bi opleo malo po konzoli 🙂

Daj bre sta vam je ne moze ni da se nasali covek...
Razmisljam i ja o kupovini PS4. 😀

Taman sam se obradovao skiniut Driveclub i upade u onaj loop "install update..." . Ajd Jovo nanovo.

Odlicno taman da prodam ovaj i uzmem taj noviji model.
Mislim da ce ova prva generacija kao i PS3 krenuti masovno da riknjava jer se mnogo greje.

Pa nisu budale da naprave ponovo istu stvar, problem sa lemovima je resen davno sa prvim PS3 slim.

Ne bi je valjda ni prvi put napravili da nije iznenada uletela neka eko regulativa pa su na brzinu promenili materijale oko čipa, tako neka priča. Nisu smeli olovo da koriste.

Pa da, bezolovni lemovi su uhvatili i njih i Microsoft nespremne, samo je Microsoftu trebalo 4 revizije da to srede :d

Sinoc malo vozio onog zutog Merdzu i nije mi se dopalo. Danas kad sam nagario Ferarija, instant oduševljenje.

Driveclub btw.

Ima li neko preporuku za wireless sluške za ps4? Hvala unapred.

Te sluske su stvarno dobre a relativno jeftine(oko 90eur) za bezicne nije mnogo, ja ih koristim godinu i nesto dana,preporuka...

Kad/ako mi crknu moje stare bezicne Sony sluske [3.5mm > base station > wifi do slusalica], onda cu preci verovatno na Gold. Ove mi trenutno totalno odgovaraju jer ih lako koristim i na PC-u i PS4 koji stoje jedan pored drugoga [3.5mm kabel samo prebacim sa PC-a na HDTV-a & back].

Sve Sonijeve slusalice i mikrofoni su najbolji "value for money"...

Jedina stvar koja me u Driveclub-u nervira je što sam konstantno zadnji u svakoj trci 😀, a prilično dobro vozim.

Well da vozis dobro, bio bi prvi. 😀

DriveClub je arkada, moras nauiti da se guras i da budes agresivan. 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno