Ja ne znam zasto sada daju tu ps plus verziju...
Bolje da su sacekali par meseci i ubacili full igru u ps plus paket... Sada su nasli da nam uvaljuju osakacenu verziju.
Ne znam gde je to izvinjenje za sve sto su uradili?
Mozda u onom free dlc-u? Jaka m u d a.
A i ova ps plus edicija ce naici na nevidjene probleme, samo cekam.
Ni jedna igra u istoriji gejminga nije imala ovoliki fail...
Bez ljutnje al stvarno niste još pohvatali fore za skidanje sa PlayStore.a 😀 ima ih toliko,najlaksa je da preko TunnelBear aplikacije na kompu staviš US kao zemlju i odeš lepo preko svog browser-a na PlayStore i poskidaš ove "zabranjene" apk za nas 🙂 na telefonu ti automacki kada klikneš krene download i posle imaš na svom nalogu "kupljenu" apk i možeš po potrebi i sa telefona skidati ako zatreba reinstalacija ili šta već...
Jer može ovaj tunnelbear da se koristi za još nešto
Izvinjenje za sta? 😀 Igra je radila kako treba jos od starta, a jedini "mod" koji je failovao je bila online konekcija, pre svega zbog servera.
Ovaj PS+ edition je samo bonus, tako da ne vidim kuknjavu ma kad god stigao.
Izvinjenje za sta? 😀
Ma opusteno, PS+ verzija kasni samo 8 meseci 😉.
Ne razumem cemu kuknjava oko te verzije? Da si hteo da igras igru jednostavno bi je kupio. Ovako ces da dobijes par automobila, onu budjavu Indiju i to je to. Da li si dobio tu "free" verziju sad ili u Oktobru krajnje je nebitno jer cela igra nikada nije bila free niti ce, bar ne u skorije vreme.
U sustini ova PS+ verzija samo dodje kao neki poveci demo.
Eno čak i na printskrinu sa par strana unazad vidimo da je u PSN storu upravo klasifikovana kao demo.
Discussing the differences between the PS Plus Edition of DriveClub, which PlayStation Plus members will be able to download for free at the launch of PS4, and the retail version, senior designer Ben Gouldstone said:
"The only difference between the PS Plus edition and the boxed retail is that there's a slightly scaled down version of content."
Gouldstone claims that content was cut from the PS Plus Edition in order to get the downloadable version "immediately into someone's hands", rather than for commercial reasons. Cut content is expected - although not confirmed - to include certain cars and tracks.
"This game is huge," he continues, "and to have the full scale download as the initial [PS plus] release, it was a conscious decision to make it as slick as possible."
Rustchynsky also revealed that players will be able to earn the game’s Platinum Trophy in the PS Plus Edition. ”You can earn the platinum trophy in the PS+ Edition, remember it’s the full game minus a few cars/tracks,” he explained.
Ja sam je obrnuo vec odavno, kome se bas igrao ovaj naslov taj ga je i kupio naravno.
A kad planiraju za UK PS+ da izbace ovaj demo (ili kako se vec zove)?
Ja ostavio BatShita preko noći da skida.
Dakle nisam usamljen vec je velika brljotina u pitanju... Bar mogu da se nadam da ce se srediti brzo.
Vi mozete da probate da u network settingsu MTU stavite na 1473 umesto na 1500, kada sam ovo uradio download mi je poleteo, ja se odusevio, ali se nakon minut dva vratio na staro 🙁 Mnogi kazu da im je i trajno resilo problem, no ja spadam u one kojima se usporilo posle par min).
Za šta mi plaćamo PS+...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari