Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne znam zasto sada daju tu ps plus verziju...
Bolje da su sacekali par meseci i ubacili full igru u ps plus paket... Sada su nasli da nam uvaljuju osakacenu verziju.
Ne znam gde je to izvinjenje za sve sto su uradili?
Mozda u onom free dlc-u? Jaka m u d a.

A i ova ps plus edicija ce naici na nevidjene probleme, samo cekam.

Ni jedna igra u istoriji gejminga nije imala ovoliki fail...

Izvinjenje za sta? 😀 Igra je radila kako treba jos od starta, a jedini "mod" koji je failovao je bila online konekcija, pre svega zbog servera.

Ovaj PS+ edition je samo bonus, tako da ne vidim kuknjavu ma kad god stigao.

Bez ljutnje al stvarno niste još pohvatali fore za skidanje sa PlayStore.a 😀 ima ih toliko,najlaksa je da preko TunnelBear aplikacije na kompu staviš US kao zemlju i odeš lepo preko svog browser-a na PlayStore i poskidaš ove "zabranjene" apk za nas 🙂 na telefonu ti automacki kada klikneš krene download i posle imaš na svom nalogu "kupljenu" apk i možeš po potrebi i sa telefona skidati ako zatreba reinstalacija ili šta već...

Još jednom hvala za ovaj savet odradio sam ovo sa tunnelbear malo komplikacija ali zato svaki sledeći apdejt će biti lakše. Jer može ovaj tunnelbear da se koristi za još nešto na primer netflix ili za nešto drugo što nama obično nije dostupno.

Ovaj Drive Club će biti deo ponude ps+ za jul ili ovo je van toga?

Izvinjenje za sta? 😀 Igra je radila kako treba jos od starta, a jedini "mod" koji je failovao je bila online konekcija, pre svega zbog servera.

Ovaj PS+ edition je samo bonus, tako da ne vidim kuknjavu ma kad god stigao.

Ma opusteno, PS+ verzija kasni samo 8 meseci 😉.

Poslednja izmena:
Izvinjenje za sta? 😀

Za ovo:

Ma opusteno, PS+ verzija kasni samo 8 meseci 😉.

Ja sam osoba koja se nikada ne cima oko "start up" problema ma koje igre, a izludeo sam oko ove... Jer sam danima, nedeljama i mesecima cekao tu PS Plus verziju, koja ne da je kasnila, nego...

I pazi sada ovo, koliko se secam, nisu ni rec govorili par dana i nedelja, dok smo mi svi cekali o cemu se radi, njih je boleo k u r a c...

Tek se kasnije ustanovilo da su imali ogroman problem u kodu, koji niko drugi sem njih nije imao (i to je jos uvek pod velom tajne).
Strasno, sramota eto samo cu to reci.

Svi su tada pljuvali i psovali, a ja ni rec nisam rekao. Neka, svako ima pravo na gresku. Ali sada mi je stvarno pukao film...

Cekaj, sada nam uvaljuju ovo, sada ?!

Poslednja izmena:
Ne razumem cemu kuknjava oko te verzije? Da si hteo da igras igru jednostavno bi je kupio. Ovako ces da dobijes par automobila, onu budjavu Indiju i to je to. Da li si dobio tu "free" verziju sad ili u Oktobru krajnje je nebitno jer cela igra nikada nije bila free niti ce, bar ne u skorije vreme.
U sustini ova PS+ verzija samo dodje kao neki poveci demo.

Driveclub je odlična igra i nisam ni trenutka zažalio što sam je kupio (ubrzo po izlasku). Ali ne mogu da razumem toliki hajp i nerviranje zato što mesecima kasni običan DEMO za igru. Najavljena PS+ verzija je upravo to - demo, zastupljene su samo staze iz Indije i manji broj automobila (ako nisu nešto bitno promenili u odnosu na ono što mesecima najavljuju).
Eno čak i na printskrinu sa par strana unazad vidimo da je u PSN storu upravo klasifikovana kao demo. A mnogo pljuvačine na račun DC-a po raznim sajtovima je bilo zbog kašnjenja PS+ verzije. To im je uzeto kao neki ogroman greh. Znam da je razvojni tim mnogo obećavao, a nije odmah ispunio (pa se zbog toga mnogi osećaju ispaljeno), ali nije prvi koji unapred obećava kule i gradove. Samo što je ovaj i dosta toga ostvario od tih obećanja (makar i naknadno) i izdao odličnu igru sa sjajnom grafikom i uzbudljivom arkadnom vožnjom, miljama boljom od poslednjeg NFS-a. Svi veći problemi sa početka su uglavnom otklonjeni (a i ticali su se gotovo isključivo multija). Igra je već duže u odličnom stanju i šteta je propustiti je. A još veća šteta je gubiti živce zbog kašnjenja njenog demoa.

EDIT: Dok sam kucao, Gdin_M je već napisao skoro isto što sam i ja pisao, samo je bio sažetiji i brži. 🙂

Poslednja izmena:
Ne razumem cemu kuknjava oko te verzije? Da si hteo da igras igru jednostavno bi je kupio. Ovako ces da dobijes par automobila, onu budjavu Indiju i to je to. Da li si dobio tu "free" verziju sad ili u Oktobru krajnje je nebitno jer cela igra nikada nije bila free niti ce, bar ne u skorije vreme.
U sustini ova PS+ verzija samo dodje kao neki poveci demo.

Pa ima veze, jer sada vec imas Crew, Project Cars itd. Mozda su to i bolje igre, i zasto bi sada igrao DC ?
A tada je, da podsetim, bila prva te slicne vrste...
Onda druga stvar, ja placam 50$ godisnje da bi me lagali?
Pa znaci kupio sam i tu igru, a nisam je dobio. Jel tako?

Ali ok, slazem se, sto je dzabe i Bogu je drago (a nista nije dzabe).

Samo kazem tada sam imao mnogo vecu motivaciju da igram, i to je to.

p.s. Igrao sam i full verziju, uzeo nekog usranog guesta i to je to, nisam se bas naigrao pored "serverskih probema". I to tako nedeljama...

Samo sam ocekivao, u znak izvinjenja, mozda malo "vecu" verziju od ovog, sto kazete, DEMO-a.

EDIT: I ponavljamo ono sto smo pricali pre 8 meseci... Iste recenice, isti postovi. Ali samo da napomenem, ja sam tada cutao ili cak i branio medju jedinima... Sada mi je pukao film, *** mora jednom...

Poslednja izmena:
Aman, ta PS+ verzija je oduvek bila najavljena kao neka demo verzija, eto cisto da probas a za full mora da doplatis, to je uvek bilo tako i ne razumem cemu si se ti nadao, da ce da daju full igru za dzabe time sto si platio 50$ za PS+ pretplatu? 🙂 Bice mozda kasnije za sad nijedan veci 1st party naslov nije bio free na PS+, tako da strpi se jos malo. 😀

Eno čak i na printskrinu sa par strana unazad vidimo da je u PSN storu upravo klasifikovana kao demo.

Prvobitno nije bila, vec se pricalo o posebnoj verziji igre:

Discussing the differences between the PS Plus Edition of DriveClub, which PlayStation Plus members will be able to download for free at the launch of PS4, and the retail version, senior designer Ben Gouldstone said:
"The only difference between the PS Plus edition and the boxed retail is that there's a slightly scaled down version of content."

Gouldstone claims that content was cut from the PS Plus Edition in order to get the downloadable version "immediately into someone's hands", rather than for commercial reasons. Cut content is expected - although not confirmed - to include certain cars and tracks.
"This game is huge," he continues, "and to have the full scale download as the initial [PS plus] release, it was a conscious decision to make it as slick as possible."

Rustchynsky also revealed that players will be able to earn the game’s Platinum Trophy in the PS Plus Edition. ”You can earn the platinum trophy in the PS+ Edition, remember it’s the full game minus a few cars/tracks,” he explained.

Poslednja izmena:
Aj sad da napisemo 5 strana sa nadom da ce igra da bude besplatna, jer nema veze kakva je, sve dok je besplatna :d

Ja sam je obrnuo vec odavno, kome se bas igrao ovaj naslov taj ga je i kupio naravno. Čekanje za neku milostinju od strane sonyja je blago rečeno smešno jer oni nisu realni sa free plus ponudom na ps4 od samog početka.

Poslednja izmena:
Ja sam je obrnuo vec odavno, kome se bas igrao ovaj naslov taj ga je i kupio naravno.

Slažem se,i ja sam kupio davno još i to samo zato što je bila prva vožnja na PS4 i podržavala volan pa reko da vidim kakva je.Pa eto to je arkadna vožnja sa izmišljenim lokacijama(stazama),solidna zabava za nekoga ko ne traži realnost i simulaciju u vožnjama,napravili su dobar osećaj na volanu i solidan ffb pa sam joj pružio više vremena samo zbog toga inače je ne bi ni pipnuo bukvalno jer ne ispunjava neke moje zahteve što se vožnji tiče.Online je za izbegavanje-prepun klinaca koji te udaraju ko nenormalni,ali prirodno je da oni "voze" ovakve naslove zbog lakoće upravljanja tj arkada+gamepad 😀 . A da su z..bali narod sa ovom ps+ verzijom JESU,najavljivali je toliko pred izlazak i na kraju se čekalo na nju 8 meseci što je sramno,iako je demo u pitanju...evo konačno na store.u probajte pa vidite...

Jel ima neko problema sa downloadom ovih dana?
Vuce mi se download ko prebijena macka, 0.1MB/s iako imam 250MB i sam PS4 to detektuje pri testiranju veze.
Nisam imao ovih problema do sada, evo sada vec tri dana mi skida Batmana i jos neki igru i stigao je tek do 12GB!!!

Meni se vec neko vreme vuce PSN, treba mu po 5-10 sati za igru od 10GB...

It turns out that many European PS4 owners have reported slow download speeds and Sony are actively investigating the issue.

"We are aware of reports that some users are experiencing slower then usual download speeds from the PlayStation Store," reads a reply on the support forums

Dakle nisam usamljen vec je velika brljotina u pitanju... Bar mogu da se nadam da ce se srediti brzo.
Vi mozete da probate da u network settingsu MTU stavite na 1473 umesto na 1500, kada sam ovo uradio download mi je poleteo, ja se odusevio, ali se nakon minut dva vratio na staro 🙁 Mnogi kazu da im je i trajno resilo problem, no ja spadam u one kojima se usporilo posle par min).

Za šta mi plaćamo PS+...

Ja ostavio BatShita preko noći da skida.

BatShit je na PC-u kod nas na ovim ubogim kutijama radi kako treba :d

Dakle nisam usamljen vec je velika brljotina u pitanju... Bar mogu da se nadam da ce se srediti brzo.
Vi mozete da probate da u network settingsu MTU stavite na 1473 umesto na 1500, kada sam ovo uradio download mi je poleteo, ja se odusevio, ali se nakon minut dva vratio na staro 🙁 Mnogi kazu da im je i trajno resilo problem, no ja spadam u one kojima se usporilo posle par min).

Probao sam ja to druže ali ne pomaže isti slučaj kao kod tebe,krene pa stane.Inače problem sa download-om imam jedno 2 meseca i baš iritira,povezana mi je konzola na LAN ako nekoga zanima...

Za šta mi plaćamo PS+...

Za Indi igice :d

Nisam gledao temu vec par mjeseci :d, al evo da upitam posto sam kupio jednu digitalnu igru. Dakle velicine je oko 50GB a download mi je tako spor da je to nevjerovatno 0,25mb u sekundi koliko vidim a internet speed mi je 150/100 ovaj problem sam imao od samog pocetka, ali posto kupujem samo diskove nije me to toliko mucilo, nego zanima me u cemu je problem?

EDIT: Kada odem na ono "test internet connection" izbaci mi da je downlaod navodno oko 20mbps a upload 3,4mbps, sto je apsurdno. Da napomenem radi se o wi-fi konekciji sada ne znam bili bilo ista bolje ako bi islo preko kabla direktno.

Poslednja izmena:
Da procitas par postova iznad? 🙂
Evo meni skidanje Batmana ulazi u cetvrti dan 🙁

Evo bas probao sam skida mi 0,1mb sada (60h treba za 16gb), ovo nije normalno, kud ne kupi disk :S na steam-u skidam brzinom od 14,7Mb per sec, za je moguce da ovako lose radi downlaod na konzoli, pa ko kupuje ove digitalne igre uopste...

Ja sam juce ceo dan skidao Driveclub, prvo wi-fi, posle prebacio na kabl i bilo je mnogo bolje, mada je opet dolazilo do usporavanja, odradim pause/resume pa kao opet ubrza, ali uspeo sam da svucem 30gb..

Jel' ste probali da podesite open DNS?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno