Šta je novo?

LG G3

Koristim g2 sa lollipop romom i tel stvarno super radi. Ljudi da li se ispati dodati 60e za prelaz sa LG g2 na g3 16gb? Koliko je realna razlika u radu sa 3gb memorije kod verzije sa 32gb?

Više keširanih aplikacija. Zavisi da li debloatuješ rom, koliko svojih aplikacija koristiš... Na 5.0 će ta razlika biti izraženija jer LP ima bug sa korišćenjem rama (ne popunjava ga do kraja) pa taj sa 2 giga može da bude malo tesan... Kada stigne 5.1 ili koji već biće i taj sa 2 GB ok (nekima je i sad ok)

sto za par godina ? :)
zar lg nije bio jedan od azurnijih u android svetu,makar se tako ovde pisalo.

edit: brutalno si odradio edit tako da ovo moje uletanje sada nema smisla,kao i vecina mog spama :)

Poslednja izmena:
Dopunjavao telefon, samo uzeo i pomerio onaj grafik da se ne vidi :)

Jel koristi neko bezicni punjac? Ako ima takvih gde ste ga kupili i koliko kosta? I ona nalepnica treba na poledjini jel tako...

Hahaha, GO GO G3! :happy:

Prilozi

• ss.jpg
    ss.jpg
    35.7 KB · Pregleda: 224
Probao sam wireless punjac u Vip-ovoj poslovnici, samo sam spustio telefon i punio se dok sam razgledao izlozene modele. Kada skines poklopac videces sa unutrasnje strane istog da postoji povrsina sa "magnetom", sta li je vec, i zicicama.

Te nalepnice se valjda koriste za NFC a ne za wireless charging. Nisam gledao klipove o wireless punjacima na YT.

Znam da je onaj original LG G3 Wireless Charger (WCD-100) oko 50€ ali verujem da ima i jeftinijih.

Poslednja izmena:
Hahaha, GO GO G3! :happy:
Slabo ti to ;)

45b0570c71e317e5e7a585bd2ac2e1a5.jpg

[emoji106] [emoji108] [emoji4]

Ja za 6 meseci koliko imam telefon vise od 3 sata SOTa nikada nisam imao...

Mozda d ga stavim u airplane mod pa da probam...ovako sa svakodnevnom upotrebom na wifi/3g/4g mrezi 3 sata SOT je meni maximum
Ja sam na KK imao oko 4, inace na 100% auto i normalno koriscenje 3-3.5 sata neki max. Ja ne znam dal oni drze na 0% ili dopunjavaju telefon ali ne do kraja, ali u svakom slucaju ne moze nesto mnogo duze G3 da izgura...

Jel si sredio fon sa titanium backupom i greenify? Ili sve stock pa ti max 3.5 sot...pitam jer me zanima g3

Poslednja izmena:
Više keširanih aplikacija. Zavisi da li debloatuješ rom, koliko svojih aplikacija koristiš... Na 5.0 će ta razlika biti izraženija jer LP ima bug sa korišćenjem rama (ne popunjava ga do kraja) pa taj sa 2 giga može da bude malo tesan... Kada stigne 5.1 ili koji već biće i taj sa 2 GB ok (nekima je i sad ok)
Na G2 me izludjuje ovo, pogotovo kad krene reload Tapatalk-a, stvarno je bre katastrofa multitasking, mada vidim da je sada G4 iskidao S6 po tom pitanju.

Jel si sredio fon sa titanium backupom i greenify? Ili sve stock pa ti max 3.5 sot...pitam jer me zanima g3
Mozes ti druze raditi sta hoces, ali fizicku potrosnju ekrana software-om ne mozes nikako smanjiti. To mozda jedino ljudi koji tripuju pa stave rom i odvrnu ekran na 100% i kao vise drzi a ono na nekih 70% realnog osvetljenja ili manje. Dakle ekran je ekran, ono sto mozes postici drugim rom-ovima je kako se kontrolise cpu takt i slicne stvari poput syncova i tu ustedeti. Dakle ne racunaj mnogo da ces dobiti sto se tice SoT-a jer ces iscediti samo jos malo iz ostalih komponenti potrosnje koju ces ovamo utrositi.

Takodje imas i sajtove koji testiraju na isto nits koliko koji ekran izdrzi, ali cak ni to ne bih uzeo u obzir jer npr. na istoj osvetljenosti na suncu jedan ces videti super, a drugi jedva. Sve u svemu meni je ekran G3 najveci fail. Vise bi voleo da je kvalitetan full HD ili cak nesto manje samo da je oko 300dpi, ali da se lepo vidi napolju, a ne da treba ga na 100% pa krene da se greje ko lud i posrce bateriju sa 2 - 2.5 sata SoT na jacem suncu...

Ispraznio si ga za 4 sata i 50 min?! I to na WiFi-ju... Jedino ako si igre igrao sve vreme... Ja sam taj isti SOT imao posle dan i po - dva koriscenja...

Da drzao sam ekran stalno upaljen da vidim koliko može da izdrži...igre ne igram na telefonu...
Whats app sam dosta koristio....

To je realno stanje. Pogledajmo stare mobitele, sta smo radili na njima? Vadili iz dzepa da vidimo koliko je sati, slali smsvi zvali, boooriiing. Danas sve što radimo mislimo: hmmm, Jel bi mogao i to preko Moba?

^ realno stanje je da ima malo boljih smartfona za samo malo vise para koji ce izvuci bar 30% vise sot-a ;)

^ realno stanje da ima i dosta skupljeg flagship aparata ( + 200e),pa izvlaci isto ovako sot-a ;)

^ to nije realno stanje nego je pozeljno i in, tako rekose sinoc na forumu, sto manje memorije i mAh za sto vise para - dobitna kombinacija :d

Mada ako si mislio na S6.. deluje da on izvlaci bar 15% vise od G3 :) A M9 je raspad, verovatno i Z3+ (ceka se krsten test autonomije)

Poslednja izmena:
S6 se testira jos u firmi. Ali po prvim rezultatima,ono je beda od baterije za 550e.
Note 4,takodje beda od baterije,10 aparata mi svakodnevno pred ocima. Za 500e tuga. Baterija u rangu sa G3.
Tako da nije sve toliko crno kod G3-ojke,koja vredi samo 300e

Vrh Dno