Šta je novo?

Fotografije - 2015

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
*******i,

Prve dve iz serije su dosta dobre, kod ove poslednje paznju odvlace svetla u pozadini...vodi racuna sta i kako je u kadru.

Pozdrav i teraj dalje ,)

@ence
Fina kadar 🙂

@sa3ani
Hvala druze na komentaru 🙂 Svetla nisu mogla da se izbegnu na toj lokaciji pa sam gledao da ih sto bolje uklopim u kompozciju kadra...

Mogla su ta svetla da budu iza zene, bilo bi daleko efektnije. Trebao si da se mrdnes malo u desno.

Nisu mogla ima ih svuda okolo, iza nje u toma kadru ima dva svetla, tako da sam mogao samo da biram kako da ih uklopim u kadar, pozadina je isto losa sem iz par uglova tako da je ovo bila najbolja kombinacija koju sam umeo da vidim...

Untitled by Nenad Ristic, on Flickr

Poslednja izmena:
Sto lokaciju, 5cm levo aparatom i svetla vise nema :d

@Gizmo
@driver
Nema veze, bas sam ga lepo ukomponovao 🙂 Nema levo desno, ima drugog ako nema tog, svuda ga ima jos sam tri svetiljke uklonio iz kadra 😛 Nesto mora da postoji u pozadini, valjda je bitno kompozicija celog kadra, a ne da u pozadini ne bude bas nista, i to je onda neutralna pozadina, meni je to prazna pozadina 😛

Poslednja izmena:
Pa naravno da treba da postoji nesto u pozadini, ali ne bilo sta, nego nesto sto lici na nesto :d Tebi je pozadina kombinacija crnila i izgorenih kvadrata, mora bolje od toga 🙂

Slazem se da moze ili mora, kako god, ali na toj lokaciji nije moglo, ili ja nisam umeo, svakako napravio sam najbolje sto sam umeo 🙂 Na prvoj su ti kvadrati bas bezveze, ali mi je ona supera pa sam da sve od sebe da napravim nesto od te fotke, na drugoj i nisu tako rdjavi a ceo kadar je po meni dobar...

Dosta je bilo da me kudite, aj sad da me hvalite hehehe 😀

Ne bi me iznenadio sutra post - naletela 135-ica povoljno, evo par fotki :d

Ni u najgorem ludilu to ne moze da se desi 😀 Eventualno mesto 16-35 mozda uleti 11-24 :-devil-:

@alija_sevdalija
Ma zezam se malo, nisam ni jednog trenutka razmisljao o tom objektivu 🙂 mada nikad se ne zna 😀

ne treba ti taj objektiv.
ne mogu da zamislim koliko ce crkva sv. marka biti iskrivljena ako je ponovo budes fotkao sa tim uw objektivom.
i preskup je...

Pa bas mu za to treba, taj objektiv najmanje krivi od svega sto postoji na tim milimetrima, to je jedan od glavnih razloga sto je skup 🙂

Kolega Deus, ovog puta prirodno svetlo skroz 🙂

Jel mu se to sako skupio od pranja 🙂

Nemoj da ga zezas. Sad ce morati da se vrati na forum da bi sa njega mogao teatralno da ode zbog ovog komentara 😀.

Пирло ***🙂

Њему је баш оно опуштено🙂.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno