Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

SBB može da radi šta god hoće jer nema "jaku" konkurenciju i ono što je bilo je kupio. Prisutan u 27 gradova Srbije i dal će povećati brzinu i ulagati u opremu totalno mu svejedno dok ne dobije neku zdravu i jaku konkurenciju koja ima da se širi kao epidemija :D

PS. Čim TT krenuo sa optikom oni odmah startovali, al izgleda samo za VIP korisnike :) A da mogu da ponude dl/ul 1:1 svi oni pa mogu nije im na odmet, ali lobi je čudo... postoji taj preućutni dogovor oko teritorije itd... tipičan primer za 1:1 je Beogrid koji nije široko dostupan sa uslugom, ali 40/40 za 2690 pa svako bi voleo :D

I.KOM želi ovim povećanjem da zadrži postojeće korisnike, a takođe i da pridobije nove... učvrsti svoju poziciju koliko je to moguće...

Poslednja izmena:
Ja bih radije da ne puca net nego da povećaju brzinu. Džabe mi 60 ili 100Mb link koji svaki drugi-treći dan baguje, radije ću uzeti 20Mb koji radi kako treba... :)

46505299.jpg

Хм, значи 80, 100, 150 ... али само кад те погледа Талија?

Kod mene jos nije stiglo obavestenje za promenu brzine, ili je i dalje u toku stampanje i slanje pa ce stici ?

Kod mene stiglo. Koristi li ko ovaj njihov fon, kakav je kvalitet?

imam ja telefon, radi,malo čudno zvoni u slušalici kad zovem, radi korektno.
ne koristim ga mnogo, ovo malo što zovem je ok.

Stiglo obavestenje, od 01.07.2015 40/2 za Flat 3.

Sta je sa flat2?

Kod mene vec 3-4 meseca sve ok, 50/1 bez padova brzine. Uzeo sam i njihov telefon sad, samo ne znam da li ce ubrzanje interneta biti kad dobiju i svi ostali 01.07 ili ranije.

U praksi do sad uvek su puštali ranije nedelju dana ili koji dan manje više.

Фиксни број се води на ћалета а иком на мене. Он ће морати да потписије прелазак на иком и водиће се на њега? Како иде рецимо поновни пренос фиксног код Телекома?

Tako je, ja sam zvao pre neki dan da pitam da li je tako nesto moguce, i odgovor je bio da jeste moguce, samo sto vlasnik mora podneti zahtev za prenos + racuni za tel. stizu na ime vlasnika telefona. Dacu vise informacija sledece nedelje (ili one tamo, zavisi od IKOMa) kako to ide, sto bi onda znacilo da mi koji predjemo ipak necemo imati TEL3 paket, vec FLAT3 + specijalnu ponudu.

Sto se tice ponovnog prenosa, pa to zavisi da li ce da nam uvale i ugovornu obavezu, ako ne, onda verovatno mozes posle nekoliko meseci i da se vratis na Telekom. Ista procedura, zovnes Telekom i kazes da hoces da preneses broj kod njih.

Sad se vracam iz Ikoma, potpisao sam ugovor za Tel 3, 2775 rsd do kraja 2016. prvih 6 meseci nesto jeftinije. Imao sam prethodno flat 2 pa nisam dobio promo pismo kao vi ostali, ali neko je na forumu okačio photo pisma pa sam im to pokazao i dobio iste uslove. Sad ćemo videti kako radi tih 60mb...

Novi nezvanični cenovnik od 1.jula stupa na snagu, dobijamo i dvadesetak HD kanala
uploadfromtaptalk1434735800093.jpg
uploadfromtaptalk1434735800093.jpg

Prilozi

• uploadfromtaptalk1434735815540.jpg
    uploadfromtaptalk1434735815540.jpg
    83.6 KB · Pregleda: 213
Je l' su ukinuli 30 besplatnih minuta za VoIP telefon? Koliko sam razumeo iz prethodnih postova, ti minuti vaze za Zonu 1, pa pozivi ka npr. Hrvatskoj vise ne ulaze u tu grupu posto su promenili zonu, ali je Nemacka ostala u Zoni 1, a na stanju mi stoji da bi trebalo da mi se naplati poziv ka istoj iz ovog meseca. Ne znam samo da li je prikaz tog stanja u redu, tj. da li sada stoji da bi trebalo da platim, a kada se zavrsi mesec onda ce samo da postave na 0.

@djukasrbin
Jel su ti podigli brzinu interneta na 60mb/s?

@truba, najbolje bi bilo da ih pozoves pa da pitas. VOIP je izbacen iz ponude, tako da me ne bi ni cudilo da si ukinuli i tih 30min.

@slash, zasto bi samo njemu podigli? Svima podizu zvanicno 1.Jula, a najverovatnije u sredu/cetvrtak.

@slash
Ne, tek sam juce potpisao ugovor, za 5-8 dana donose telefon i dekoder, a 60mb od prvog jula

Meni su juce doneli fon i digi. dekoder. Svi kanali su odmah otkljucani. Telefon odmah aktivan iako paket treba da krene od 1. jula.
Internet jedino nije pusten, to ce naravno tek od 1.

Meni su rekli da donose 2 uredjaja, onaj externi dekoder i karticu za tv, pa ako tv podržava karticu, nju ostavljaju, jel to istina, da li su kod tebe doneli oba uredjaja?

Kod mene je bilo tako pre par meseci, doneli su karticu i dekoder, tv podrzava karticu pa su ubacili nju.

Nazad
Vrh Dno