Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pines mi se za sada ne svidja nesto previse.

Jedno pitanje

Mozda sam propustio nesto pa nisam shvatio, zanima me da li je vreme u kom je on "otet" sa pocetka serije ustvari proslost, a ova radnja sadasnjost? Ili je on otet u sadasnjosti a taj "eksperiment" se desava u buducnosti? Posto sam video doktora na pocetku da je malo u borovima a malo u gradu. To me je zbunilo.

Poslednja izmena:
Ima li negde prevoda za 6tu?

Jedno pitanje

Mozda sam propustio nesto pa nisam shvatio, zanima me da li je vreme u kom je on "otet" sa pocetka serije ustvari proslost, a ova radnja sadasnjost? Ili je on otet u sadasnjosti a taj "eksperiment" se desava u buducnosti? Posto sam video doktora na pocetku da je malo u borovima a malo u gradu. To me je zbunilo.

On je otet u sadasnjosti, medjutim kroz proces kroz koji ih propuste njima vreme ``proleti``, e sad ti ostaje nejasno kako se onaj bivsi serif nasao cas tamo, cas ovamo kad je oteo sina i zenu, od ovog lika ne mogu da se setim kako se zove, ali znas na sta mislim.. Daju na kasicicu detalje koji razjasnjuju, tako da ocekujem tek sve pojasnjeno, *** 5 epizoda im trebalo da saznas na cemu si.. 😀

Jedno pitanje

kako sam ja shvatio sve ono sto se desavalo pre "otkrivanja" price o vremenu se desavalo u proslosti.. i otmica njegove zene i deteta i njega itd itd. samo su oni tako napravili epizode da ti izgubis pojam o vremenu.

Verovatno ce posle detaljnije objasniti citav proces. Malo je smoreno prvih 5 epizoda, ok shvatio je da nema izlaza, shvatio je da nesto nije OK ali i dalje ide glavom kroz zid. Gluma je relativno slaba, prica je onako. Malo se pridrzavaju pravila da se sve snima i slusa pa onda malo pricaju opusteno. I sada me je ova sesta epizoda dodatno zbunila, ako je sve to zarad opstanka ljudi zasto ih ubijaju za gluposti. Ne znam deluje dosta naivno. I da smesno mi je da su se ljudi od bica koja grade, proizvode za 2000 godina pretvorili u divljake.. Takodje ne vidim poentu ne pricati o zivotu pre WP-a. Nisu im izbrisali pamcenje, svi se svega secaju, ali glume ludilo.

@loznica tako sam i ja sada shvatio, posle ove epizode, ali ono od pre me je zbunjivalo. Sve u svemu valjda ce detaljnije da razrade tu tematiku.

Poslednja izmena:
ma da ,serija nije nesto sada epohalno ali za nas koji ne gledamo marvel,dc ,got ovo je sunce na kraju tunela 🙂

jedva cekam td iako verujem da ce biti djubre..

Znaci jedva cekas da gledas nesto a verujes da ce biti djubre? Tvoj post je bas kontradiktoran.

Jedno pitanje

Eksperiment je počeo još dalekih '80-tih, a njega su oteli i zamrzli 2012. Doktora su kasnije zamrzli.
A bivši šerif je otimao ljude za doktora, i kad su završili sa otmicama i njega su zamrzli.

Ali pećina od stiropora je pobedila u 6. epizodi :-D... Filmovi iz '20-tih su imali ubedljiviju scenografiju. Nisam znao da je fox tako nisko pao.

Poslednja izmena:
Odlgedah 2. epizodu Dark Matter i 1. epizodu Killjoys... Mislim da cu preskociti obe, nije vredno gledanja...

Mali spojler inace- ladno Rob Stewart se pojavljuje u obe serije, cak sta vise u Killjoys bi trebao u nekoliko epizoda da bude...

Humans, nije loše, volim ovu tematiku, pilot 7/10. Ima sta i da se probere u ovoj suši od serija.

Druga epizoda Dark Mattera im je zacementirala sve. Koji krš ***. Ona scena sa napucavanjem je bila i smešna (u neg. smislu) i jadna. Toliko loše glume na jednom mestu. Lošije čak i od Strain-a.

Ma nisu (samo) lose glume, nego se sve pravi za tinejdzere 🙁 Zar nije ocito da i ova ide u tom smeru?
Glumci nisu dno dna ipak.

Ma nisu (samo) lose glume, nego se sve pravi za tinejdzere 🙁 Zar nije ocito da i ova ide u tom smeru?
Glumci nisu dno dna ipak.

Zato sam ja i pominjao onu golotinju. Vidiš kvalitet u startu, znači biće golotinje. Nisam ja sad neki giga mega paćenik, nego to očekujem od takvog kalibra serije. Ipak je ovo 2015, a ovo što oni guraju je za 2005. kad je ovako nešto moglo i da prođe.
Sa onim androidom bi im bilo bolje da su ga ostavili deaktiviranog 😀. A ona klinka je najgori mogući kliše. Bila je ona roza alijenka sa repom u Andromedi, River u Firefly (samo što je River još bila i cool).

Jedino što me bar malčice zanima je šta se krije iza onih vrata.

Sa onim androidom bi im bilo bolje da su ga ostavili deaktiviranog 😀
I ja je ne kapiram 😉
A ona klinka je najgori mogući kliše. Bila je ona roza alijenka sa repom u Andromedi, River u Firefly (samo što je River još bila i cool).
Firefly nisam gledao, a sto se Andromede tice, imali su sigurno dobar plan za nju, ali je Andromedu preuzelo valjda 10 pisaca, gore nego Heroes je na kraju ispala... zadnju sezonu uopste nisam shvatio koji je WTF, nisam ni mogao da odgledam iskreno.
Ali za tu malu iz Andromede su imali sigurno pametnije planove od "Avatar of the Sun" 😉

Jedino što me bar malčice zanima je šta se krije iza onih vrata.
Eric Cartman 😀

Hanibal nova sezona za sada malo slabija ali sto se tice kanibalizma podigli su to na sledeci nivo (ko je gledao prvu epizodu zna o cemu pricam).

Druga epizoda Dark Mattera im je zacementirala sve. Koji krš ***. Ona scena sa napucavanjem je bila i smešna (u neg. smislu) i jadna. Toliko loše glume na jednom mestu. Lošije čak i od Strain-a.

A šta si očekivao do serije koju radi SCIFI.Ja na tom kanalu kad god pustim nešto uglavnom idu neke niskobudzetne serije sa lošim glumcima.

Hannibal S03 odlican pocetak, agent scully briljira ...i dalje estetika u prvom planu, samo da ne skrenu s' puta 😀

Meni prosto neverovatno da Defiance ima trecu sezonu .. najgora moguca splacina od serije. Dark matter sam na pola druge, i deluje mi kao da ce da se odstrani u neke medjuljudske odnose, sa manje SF-a, sto je zapravo razlog sto SyFy kanal fejluje. Ne moze SF tema da bude background a gomila nizerazrednih kanadskih glumaca da drzi pricu preko nekih emocija. Dakle ako oces SF - crne rupe, FTL drajvovi, misterije, mindfuck-ovi, background bogovi i magije, advanced alien rase koje su misteriozne do jaja, i tako dalje. A ne SF serija gde ekipa spasava gomilu poljoprivrednika sa neke planete koji u 3500toj godini nove ere furaju plug i lopate.

A šta si očekivao do serije koju radi SCIFI.Ja na tom kanalu kad god pustim nešto uglavnom idu neke niskobudzetne serije sa lošim glumcima.

Ovo prvo si skroz u pravu, ali Dark Matter ima tri glumca koji su bili u dosta budzetnijim ostvarenjima (crni je i dalje u Continuumu, a Android i Tri su glavna i polu-glavni glumci u Lost Girl)

Meni prosto neverovatno da Defiance ima trecu sezonu .. najgora moguca splacina od serije.
Defiance je meni bas gotivan! Mislim, nije nikakva prica ili sta ja znam, ali nekako me podseca na Starcraft (Nolan i lici na Raynora 😀) i nekako me ne nervira uopste kao skoro sve ostalo sto izadje danas, gde nepotrebno prave tenzije stalno, i pokusavaju 200 stvari da mi prodaju kroz seriju 🙂
Inace, u seriji je Jaime Murray, glumica prilicno jakog kalibra (ni Julie Bowen nije losa), tako da serija ima nesto ocigledno.

Ja sam zaprepascen vise kako je Dominion dobio drugu sezonu, pored zilion boljih serija!

^
Serije ne dobijaju nove sezone iz razloga kvaliteta/nekvaliteta istih.

Inace svako ima nesto sto voli a svestan je da to nije neko olicenje kvaliteta ali mu lezi kako treba.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno