1 to zavisi od tel do tel... Ako je aosp onda svajp udesno sa leve ivice na lock screenu pa tu imaš plusić
2 resize widgeta na dole?
3 pogledaj chronus mada mnogo manje ekstenzija, tj ako se ne varam ima samo par ugrađenih stvari
Runtastic je besplatan danas uz kod FREE-NOW
Od kada možemo da primamo kintu app radi fino. Do tada ni skidanje apk od negde, nije pomogalo.Koliko znam nema je za nase trziste, jedino apk da skines posebno.
Najbolja - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.premium.firetubeZa youtube popup sta jos ima osim Viral-a?
Mislim da mi se SuperTube vise svidjao ali cini mi se da se ne razvija vise. Ima li jos nesto slicno?
Odlično mi radi već mesec dana, nema prekidanja usled spuštanja i podizanja aplikacije što nije bio slučaj sa prethodnim aplikacijama ovog tipa.
Da zato sam i pitao, znam da sam ranije skinuo neki apk koji nije hteo ni da se startuje, sad sam opet nasao neki i radi normalno.Od kada možemo da primamo kintu app radi fino. Do tada ni skidanje apk od negde, nije pomogalo.
Je li nam radi primanje love?Od kada možemo da primamo kintu app radi fino. Do tada ni skidanje apk od negde, nije pomogalo.
Nisu li time pogođeni samo korisnici koji imaju cloud sync preko njih? Oni koji ga koriste u lokalu bi trebalo da nemaju tih problema, zar ne?^dovoljan razlog da nikad ne koristim "password" servise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari