Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Uradio i ja. ;-)

Odradjeno...koje djubre od coveka neverovatno

Covece slucajno, listam Play Store i vidim taj pak. A inace pre mesec dana sam ga kontaktirao da promeni apps description na Play Store posto je bukvalno copy/paste moje. Malo je promenio. Danas udjem da vidim pak, kad ono pise 3200+ ikonica. To je prosto nije moguce, a znam da je krenuo skoro. Radim ovo 2 godine i sad sam na 3200. Pri tom, retko koji pack na Play Store ima vise od mene. Prvo sam mislio da laze za broj ikonica. Skinem, otpakujem i evo sta nadjoh :(

Verujem da ce odraditi svako sa ovog foruma ko vidi, ali nema potrebe da svako pise +1, done.
Spamovacemo topic na 10 strana time.

Prijavih i ja, naravoucenije je valjda da pola dana covek treba da proverava da li ga je ko pokrao, a drugu polovinu da posveti radu?! Google Play bi trebalo da vrsi barem elementarnu proveru sadrzaja, i da reaguje u ekspresnom roku, barem suspendovanjem njegovog naloga, do resenja situacije.

Ja sam kupio sva tri, dao keca uz komentar, pa refund i report.

1 to zavisi od tel do tel... Ako je aosp onda svajp udesno sa leve ivice na lock screenu pa tu imaš plusić

2 resize widgeta na dole?

3 pogledaj chronus mada mnogo manje ekstenzija, tj ako se ne varam ima samo par ugrađenih stvari

izgleda da je na zte blade q izgasena ova opcija svajpovanja za widgete

Tako je isto i onaj sto pravi click ui, minimal ui pokupio sve glasklart ikonice iz mog treda sa xda i napravio paid temu. Pa sam mu rekao da to nije fer, pa je onda promenio da bude free.

Jel moze preporuka za neki 2g-3g switch widget za 5.1 android koji radi? Znam da je Google syebao sve aplikacije ovog tipa kada je izbacio Lollipop, pa ne znam jel ispravljena ta brljotina.

И мени то треба.

Gde mogu da skinem paypal aplikaciju?
Edit /našao

Poslednja izmena:
Za youtube popup sta jos ima osim Viral-a?
Mislim da mi se SuperTube vise svidjao ali cini mi se da se ne razvija vise. Ima li jos nesto slicno?

^dovoljan razlog da nikad ne koristim "password" servise

^dovoljan razlog da nikad ne koristim "password" servise
Nisu li time pogođeni samo korisnici koji imaju cloud sync preko njih? Oni koji ga koriste u lokalu bi trebalo da nemaju tih problema, zar ne?
Ja sam na 1Password + Dropbox, pa nisam u toku kako Lastpass radi sync.

Ništa strašno, sve je to kriptovano ;)

8b848a8fc94fc5a1d5c584cd1c18823b.jpg

Nazad
Vrh Dno