Šta je novo?

Diablo 3

zato je leaderboard totalno nebitan u ovakvoj igri :)

leaderboard moze da se ubaci, svake 2 nedelje stave solo grift koji je uvek isti ( isti tip cudovista,mapa,pylona na istim mestima i boss je isti ali jedino sto se razlikuje je koji elemental dmg diluje ) i tada ne bi bilo pecanja nego samo treba da optimizujes gear.

Ne znam samo kako bi moglo ikada da se organizuje bilo kakvo takmičenje u igri gde je glavni negativac Random Number Generator.

Da bi mogli da se tačmičite i da skill bude važan morali bi svi da imate isti build, iste iteme, iste mape, iste neprijatelje i da se vidi ko je brzi. To je protiv poente igre.

Tako da je moj savet na leaderboards gledati kako na vremensku prognozu, baciš pogled, al ništa ti ne znači.

Leaderboard, khm.. ne bilo mi tesko jedan dan i sedoh pa sam na svim klasama pogledao, recimo da od top 1000 85-90% (mozda preterujem al koje god mesto da sam kliknuo na listi / klasi (recimo da sam iskliktao od svake klase prvih 50-60 pa sam nasumicno ubadao) je abuse-ovao Blood shard exploit tako da..ne da ne gledam tamo vise nego se smejem ironicno.. svi po 400k + shardova.

Neko rece za Xephirian amulet, za da se "brani" od lighting-a.Opet sa druge strane imas RNG koji moze tako da te usere,

http://us.battle.net/d3/en/item/countess-julias-cameo

http://us.battle.net/d3/en/item/talisman-of-aranoch

http://us.battle.net/d3/en/item/maras-kaleidoscope

http://us.battle.net/d3/en/item/the-star-of-azkaranth

da ti ni jedan od tih ti nece pomoci. Generalno ako si ranged WD/wizzard/DHunter http://us.battle.net/d3/en/item/the-ess-of-johan ovo je po meni najkorisniji amulet za Griftove i tvrdim da po meni bolji nema.

Lepo burazeru ih grupise na gomilu i samo sevaj. Generalno "vaznost" grifta je da se ne zadrzavas na 'trash" mobovima a gomilanje ovako ti ustedi brdo vremena em ima slow effect em napucas progress bar.

Po meni imati sve te amulete i kockati se kao e mozda budu pakovi sa lighting mozda sa reflect mozda sa cold affix-om je neshvatljivo.Slazemo se da Lighting ne moze da te zaobidje, bar ga vidjam na 48+ grift-ovima redovno, ali opet takav pack mozes da zaobidjes a sa JOHAN-om da napravis sebi vise vremena na treshu..

Otvoren sam za svaku vrstu diskusije, posto ne znam vise solo i RNG nema vece nocne more.Svi ovi affix-i su podnosljiviji u 4player-u, naravno zato sto se mnogo brze iskida pack :) (ne mogu da se zalim gurao sam sa random grupama do grift 54(za sad)).

Poslednja izmena:
za solo johan se stavlja na foloweru, monk ima ili eye of etlich ili hellfire(dashing monk), wizzard mora da ima TR amulet za ostale ne znam ali pretpostavljam da vecina koristi hellfire.
da li neko igra HC ?

Ljudi se izgleda masovno smorili. Na friend listi max 5 online, a nekad 30+ :). Mada iskreno, nisam ni ja svaki dan online. Svaki treci-cetvrti dan po sat vremena. Svaki patch svima dosadi jako brzo.....

Pa sta se cudis?

Igra ma koliko da oni novina unose sve se idalje svodi na grind grind grind ako se ne svodi na grind od da se igraju sto veci grejteri! Vec skoro mesec dana nisam usao u igru pa cak pocinjem da razmislajm da stavim igru na oglas i da kazem dovindjenja!

Pa igra je i takvog tipa da se svodi na grind, ali malo ima raznolikosti. j sam cak i pokusao sebe da nateram da jurim kljuceve za ubere samo da nesto promenim da izadjem iz kolotecine zvane bounty-rift-grift (grift narocito jer se to sad najvise igra ) i ne vredi. dosadno do bola. Ako i bude jos jedna expanzija mislim da cu je rado preskociti

To da preskacem sledecu expanziju to je sigurno a i ovaj nalog da nadjem nekoga da mu ga utopim i da se skinem sa ovog zla. Sa world of tanks sam se skinuo jos da se ratosiljam ove bede pa da krenem da uzivam u ostalim igrama i slobodnom vremenu!

Nije ni cudo posle 3 godine igranja!Doslo je do zasicenja i tu je kraj za Diablo 3!Mislim da su ljudi najvise uzivali dok je postojao AH!U isto vreme si igrao,uzivao i imao si velike sanse da nesto vredno padne,prodas i zaradis,sta ces lepse od toga,ali nazalost botovi su tu glavni krivci!

Poslednja izmena:
Ja sam igrao više dok je bila AH, to stoji, ali sam počeo da se zabavljam tek prošle godine.

Igra je, za mene, upravo dostigla odličan balans između zabavnih skilova i comboa, prosečnog vremena između pada dobrog itema i novih sezona.

Može da se igra koliko hoćeš, sa minimalnim ulaganjem da se nadje dobar gear za igranje, a malo da se pomučiš sa odličan gear i maxed out lika.

Sjebali su, gomila loshih odluka. Sad nek trpe posledice. Kontam da cu ekspanziju isto zaobidji, nema od ovog nishta realno.

Meni je i dalje OK odnos cena/vreme gameplay-a. Sledeću ekspanziju uzimam sigurno.

Meni je i dalje OK odnos cena/vreme gameplay-a. Sledeću ekspanziju uzimam sigurno.
Odnos cena\vreme gameplay-a je vrhunski, spržio sam skoro 350h od kada je RoS izašao (a znam da je dosta ljudi iz ove teme spržilo i mnogo više :) ).
Čekam sledeću exp, za novu turu ozbiljnijeg igranja...a do tad, svaka sezona po malo.

ne znam sta su sjebali, meni je d3 odlicna igra, jednostavno mora malo da se pauzira, lepo vreme, dosta drugih igara da se proba i tako :)

to je jedna od onih igara kojoj uvek mozes da se vratis i nece te razocarati

Nije nista sje*ano ali pristup igri je generalno los. Ono sto ovoj igri najvise fali su nove mape a to ne razumem sto ne izbacuju bar to mogu na svakih dva meseca po jednu novu mapu da izbace! Onda sto mene licno nervira je taj season jer si prinudjen da ga igras jer svi iz liste prijatelja igraju to i onda ili ces da igras sa njima ili ces da ides na public ili ces sam da igras dok se ne smoris.

torment x :)

nema perma cc ono sto mene najvise nervira, mada verovatno cu kao i uvek igrati dok ne dobijem iteme i kada mi dosadi sto je obicno 1 mesec.

Koliko puta treba da te banuju, kako bi napokon prestao da mračiš ljude po ovom forumu? :)
Mislim, ako imaš neki broj zacrtan, idk. :)

Ovo sto je on napisao nije mracenje nego surova istina Diabla :) Od njih 30-50 prijatelja koliko imam na Battle net-u samo je jedan aktivan ovi ostali ne.. A 90% prijatelja su Diablo3 igraci bili a da ne pricam koliko su na dan igrali..

Ne znam na kog mislis ali to ni sada nema veze kome se obracas nego ajde malo pogledaj sta daju i kazi da ce to da te drzi naredna 3-4 meseca da grindas i da uzivas u igri? Naravno da nece jer kao prvo ta nova zona koju su ubacili ce da bude u pocetku malo forsirana da se ljudima dopadne a onda ce da ti izadje na nos jer ce postati monotona kao i sve ostale zone/mape. Onda ubacuju nove tezine jer vise ne znaju sta ce od sebe i sta vise da izmisljaju pa su se sada dosetili toga, onome kome je bilo do vece tezine taj je uvek mogo da igra neki GR na vecem lvl i da uziva ako mu je vec do toga da mu igra bude teza ili eventualno da stavi losiju opremu pa ce dobiti isti efekat.

O opremi necu ni da komentarisem jer cim nemaju ideja ajde da ubacimo malo nove opreme, malo pojacamo statse i neka masa misli da je bozic stigo ranije.

Znaci onako prostim seljakicm recima sviranje ku*cu!!! A ti ako mislis da ce ovo igru da ozivi, hoce ali na koliko na mesec dana max a onda udji posle mesec dana u igru i pogledaj listu prijatelja!

kermit the frog neki ljudi i dan danas brane ulozene pare i ne mogu da se pomire sa time da je igri odzvonilo i da nikada vise nece biti ono sto je bila na pocetku. Ne kazem i ja sam u pocetku igrao ko blesav dan noc ali posle toliko vremena jednostavno je dosadila a drugo ljudi vremenom gube interesovanje. Znaci mesto sto se pros*ravaju sa glupostima mogli su na svakih mesec dana da izbace po jednu novu zonu cisto da masu odrzavaju na nekom novu i da su zainteresovani ali ne tesko je seti njih koliko ih ima i sklepati jednu je*enu mapu.

Poslednja izmena:
Ovo sto je on napisao nije mracenje nego surova istina Diabla :) Od njih 30-50 prijatelja koliko imam na Battle net-u samo je jedan aktivan ovi ostali ne.. A 90% prijatelja su Diablo3 igraci bili a da ne pricam koliko su na dan igrali..

Pričam za njegovo generalno smaranje/mračenje, lik prosipa gluposti, modovi ga banuju svaka 3 meseca, on napravi novi nalog i Jovo nanovo... :)

Ovaj post mu je još i sasvim ok.

S obzirom na to koliko ljudi igra igre koje su coop, gotovo bez PvP-a posle 2,3 godine od izlaska(bez obzira na expanzije) D3 razbija po pitanju broja igrača. Mora uvek malo konteksta i poređenja.

Ako je kupilo 12 milliona ljudi neka igra i 1% to je 120,000. Koliko takvih igara ima trenutno, izašle 2012 godine, a da nisu PvP?

Mislim da oni ništa nama ne duguju. Ako i naprave nešto što će se igrati bar mesec dana onda odlično jer je sve to besplatno.

Vrh Dno