Meni ti novi Afterburneri nisu radili kako treba ni na seriji 58XX ni 69XX, to je 4.nesto, na matorim radeonima koristim MSI 2.2.2
TriXX je ok ali ima i on manu ne vraca klokove posle filmova (tubova) kad si skinuo MSI 4 treba da izbrises i MSI foldere i CCCleaner mada koristi TriXX generalno je ok koja je temperatura 5870 idle i full load i je l nov primerak ?
pazi problem kako sam provalio,,u cs source grafa jede zivu decu takodje i u crysis i te jace igre,,a u cs 1.6 imam dropove u fps,,te je 100.5fps te padne na 50 fps ,,,,,da nije do drivera,,ili mozda treba da rinstaliram cs ili ceo sistem
Iskreno pojma nemam, ne igram CS meni se to desavalo u nekim igrama Sniper Elite 3 i mislim u Wolfenstein New Order i Old blood, u principu samo na trelerima izmedju poglavlja
GPU padne na 0 % a CPU skoci na 100 % i dodje do dropova u FPS u, meni rade super 14.12 Omega ali uvek idem prvo na DDU pa stavim cistu instalaciju
sve mi se svidja kod 5870 jedino mi je nezgodno sto dzekovi za napajanje nisu sa strane, probaj stare pa DDU pa ocistis sve iz save moda pa stavi 14.12 Omega pa javi, sa srecom da te sluzi
Display Driver Uninstaller
Tesko skini sve programe za OC (MSI,TRIXX itd, pobrisi foldere gde su programi bili , obrisi sve sa CCClenerom pa pusti neki GPUZ i Aidu pa vidi sta ce da kaze)(mada ko zna sta je radila u U.K i zasto je underclockovana), sve predhodno radi kad si bas dokon ako ti sve fercera ne diraj nista, lako se vraca original BIOS samo treba da ga nadjes na techpoweru skines dva programa (ATIWinflash i RBE i odgovarjuci BIOS i sve to, to jest ATIWinflash i BIOS snimis na dvd kad butujes nakucas se odakle da butuje BIOS za grafiku i to je to) nije bas ni lako
http://www.overclock.net/t/1353325/tutorial-atiwinflash-how-to-flash-the-bios-of-your-ati-cards
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari