Šta je novo?

Huawei Ascend Mate7

koliko ja kapiram, leakovana beta je u pitanju.

cudno se ponasa sa baterijom.
npr nocas tvrdi da je celu noc bio na 100% (flight mode), sad ide tako 1% na sat i ako ga ne diram

Pohvale za Huawei za update odmah na 5.1. Ja sam mislio da ce da ispale i za update na 5.0. :)

ima lepa tema na xda... metnes samo taj update.zip u dload folder i pokrenes updater i kazes mu local update

Ima li ko ovaj tel? I da li ste zadovoljni sa 5.1. Kako se radi hard reset.

Evo ja sam vrlo zadovoljan sa 5.1 - vec sam napisao gore... zasto vam uvek treba 100 iskustava za istu stvar ?:)
ne znam za hard reset, nisam imao tu potrebu - mislis na factory full format? nemam inace potrebu ni da ugasim telefon, dosad sam ukupno 2 puta od kad je kupljen (jednom zbog 5.1 update).

http://www.hard-reset.com/huawei-ascend-g510-u8951-hard-reset.html

ovo je verovatno isto...

Jel imas problem sa kamerom kad je upaljen nfc. Meni blinka ljubicasto
Ima li sta korisno da se flesne.

Ko sto rekoh - bas nista nisam flashovao na njega, posle gnexa uopste mi ne nedostaje ta svakodnevna zanimacija...

NFC sam sad probao (ne koristim inacE) i deluje da kamera radi OK.

Jel postoji nacin i kako da se vratim na 4.4. Imao sam u toku jucerasnjeg dana i danas nasumicna resetovanja. Odradio sam i hard reset ali se opet srusio kod ulaska u galeriju.

Kako proveriti da li telefon ima premium garanciju? Jel' ima neki site ili slično da proveri preko serijskog broja ili IMEI-a?

Pisao sam mtsu i rekli su da zavisi kako je uzet, a za sve koji su uzeti preko njih važi, ne znam za bolju proveru

Meni se danas desilo nešto čudno, nadam se da nije zabrinjavajuće.

Dok sam bio u watsappu, ekrani mi se onako "umazao", kao sliak na tv kad ima smetnje ako me razumete, ali ne ceo ekran, samo deo, doduše veliki deo, samo je ostala vidljiva ona traka gde je ime sa kime se kucam. Nadao sam se da je do watsappa, ali posle i u viberu. Nadam se da nije nešto do ekrana. Desilo mi se par puta i posle toga ništa... NE znam da li me razumete kako to izgleda, ne mogu da nađem neku sliku kao primer. Kontam da je možda do swift keya - bete, koju koristim od skora pošto mi je regularan swift key lagovao i usporio se baš dosta.

to se meni desavalo na nexus 5. ako krene cesce i konstantno da se pojavljuje moguce da je hw kvar.

pojavi se onako kao na starom tv kada ne moze da uhvati kanal ?

Tako nešto.

Pa kako se to završilo kod tebe na nexus 5? Desilo mi se SAMO u watsappu i viberu što mi je dalo ideju da je do tastature. Kao što rekoh, koristim betu trenutno.

otarasio se moba za svaki slucaj.. radio je dobro 2,3 dana posle factory reseta a posle pocinje da baguje. nisam izvalio do cega je dolazilo do toga.

Skrnava rezolucija, ali jasno se vidi šta je problem, nisam imao bolji fon pri ruci da slikam...

Anyone?

0idIpdk.jpg

i to tako traje manje od pola sekunde ?

Nekad stoji, nekad se unormalni pa se opet zezne i sl.

Teši me da se nijednom nije desilo van watsappa i vibera a jedina veza je swiftkey, pa...

Ja moj posle dva dana prosledio dalje. Previse mi nestabilan ovaj 5.1 a mrzilo me da se cimam da ga vracam na 4.4. Jedino odusevljenje koje mi je izmamio je vezano za bateriju. Prisetio sam se dana sa note 2 i 4.0.1 kad je tek izasao. Bateriju nisi mogao da sprzis 2 dana.Ostalo je cist prosek. Izrada iako ima taj metal pozadi deluje jako jeftino. Meizu mx4 mi deluje kvalitetnije u ruci od njega. Camera nije toliko crna. Sasvim pristojna. Negde u rangu s4 rekao bih. Zvuk u slusalicama jako tih jedva da ima snage da gura slusalice. Jedan od najtisih koji sam ikada koristio. Sistem kao sistem pun bezpotrebnih podesavanja. Lepo osmisljeno ali nja. Fingerprint dobar i na pravom mestu. E sad da li vredi 300 i kusur evra. Da. Ali samo uz garanciju. Na ove fore moj kum radi tu i tu zavrsicemo ne padam vise.

Ne znam, ak oti je ovo jeftina izrada, možda si naleteo na neku kinesku kopiju.

Ovo je sve samo ne jeftina izrada, sve jedan review kojih sam pre kupovine odgledao a odgledao sam ih barem 15 će ti isto reći. Ne znam šta si ti imao u ruci i na šta si navikao.

Ne znam, ak oti je ovo jeftina izrada, možda si naleteo na neku kinesku kopiju.

Ovo je sve samo ne jeftina izrada, sve jedan review kojih sam pre kupovine odgledao a odgledao sam ih barem 15 će ti isto reći. Ne znam šta si ti imao u ruci i na šta si navikao.
+1

Ja moj posle dva dana prosledio dalje. Previse mi nestabilan ovaj 5.1 a mrzilo me da se cimam da ga vracam na 4.4. Jedino odusevljenje koje mi je izmamio je vezano za bateriju. Prisetio sam se dana sa note 2 i 4.0.1 kad je tek izasao. Bateriju nisi mogao da sprzis 2 dana.Ostalo je cist prosek. Izrada iako ima taj metal pozadi deluje jako jeftino. Meizu mx4 mi deluje kvalitetnije u ruci od njega. Camera nije toliko crna. Sasvim pristojna. Negde u rangu s4 rekao bih. Zvuk u slusalicama jako tih jedva da ima snage da gura slusalice. Jedan od najtisih koji sam ikada koristio. Sistem kao sistem pun bezpotrebnih podesavanja. Lepo osmisljeno ali nja. Fingerprint dobar i na pravom mestu. E sad da li vredi 300 i kusur evra. Da. Ali samo uz garanciju. Na ove fore moj kum radi tu i tu zavrsicemo ne padam vise.
Zanimljiv post, obzirom da pratim bas mate7, i čitam dosta i na AndroidHilfe.de, i nisam naleteo na takvo mišljenje o mate7.
Vazi z super izradu, super bateriju i vrlo jednostavan i ne komplikovan UI.
Naravno utisci su drugačiji svakome :)

Rekao sam da ima jeftin osecaj u ruci iako je izradjen od al. ili magnezijuma nisam bas siguran. Nekako mi nije to taj osecaj. M8 je u ruci da se smrznes. Cak i ovaj desire eye koji trenutno imam je u ruci prijatniji i deluje kvalitetnije. Imao sam skoro pa svaki tel ali nazalos ovaj me nije odusevio. Ponovljam meizu mx4 je prijatniji u ruci iako je plastican. A sto se tice jednostavnosti sistema. Hmmmm. Svaka stavka ima podstavku. Rezim stednje je konfuzan. Paljenje aplikacija koje hoces da rade u pozadini i sl su ja mislim za malo naprednije korisnike. Kazem dobra zamisao ali mi je dosta toga nepotrebno. Kao mesavina wp i androida. To je ipak samo moje misljenje :)

Ja sam npr prezadovoljan sa UI od Huawei, posedujem x1, i meni lično prijala promena sa Samsung TW UI.

Jel ima neko info gde mogu da skinem update na 5.1 posto mi telefon ne nudi update?

Počela je baterija da curka na 5.1, tako da ne žurite. Cell standby proces

Na kojoj verziji se baterija najbolje pokazala?

Nazad
Vrh Dno