http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=61326029Jel postoji nacin i kako da se vratim na 4.4. Imao sam u toku jucerasnjeg dana i danas nasumicna resetovanja. Odradio sam i hard reset ali se opet srusio kod ulaska u galeriju.
+1Ne znam, ak oti je ovo jeftina izrada, možda si naleteo na neku kinesku kopiju.
Ovo je sve samo ne jeftina izrada, sve jedan review kojih sam pre kupovine odgledao a odgledao sam ih barem 15 će ti isto reći. Ne znam šta si ti imao u ruci i na šta si navikao.
Zanimljiv post, obzirom da pratim bas mate7, i čitam dosta i na AndroidHilfe.de, i nisam naleteo na takvo mišljenje o mate7.Ja moj posle dva dana prosledio dalje. Previse mi nestabilan ovaj 5.1 a mrzilo me da se cimam da ga vracam na 4.4. Jedino odusevljenje koje mi je izmamio je vezano za bateriju. Prisetio sam se dana sa note 2 i 4.0.1 kad je tek izasao. Bateriju nisi mogao da sprzis 2 dana.Ostalo je cist prosek. Izrada iako ima taj metal pozadi deluje jako jeftino. Meizu mx4 mi deluje kvalitetnije u ruci od njega. Camera nije toliko crna. Sasvim pristojna. Negde u rangu s4 rekao bih. Zvuk u slusalicama jako tih jedva da ima snage da gura slusalice. Jedan od najtisih koji sam ikada koristio. Sistem kao sistem pun bezpotrebnih podesavanja. Lepo osmisljeno ali nja. Fingerprint dobar i na pravom mestu. E sad da li vredi 300 i kusur evra. Da. Ali samo uz garanciju. Na ove fore moj kum radi tu i tu zavrsicemo ne padam vise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari