Koje su mi opcije da resim problem?
Pa win 10 radi pa radi ali cim pokrenem the witcher 3 i krenem sa igrom nema pravila mogu da igram 10 min i da mi izbaci stop working a mogu da igram nekada sat dva i da me izbaci kada idem na fast travel.
Sada je pitanje jel to do drajvera jer mi se to desavalo sa onim kojem sam bio dobio sa WU a i sa ovima koje je zeljko okacio na prosloj strani. Ne stizem da istestiram igru sa 15.5 drajverima (jer je windows brzi od mene pa ih vec pretaba sa njegovima) ali dok su oni bili nisam imao nikakvih problema. E sada na sta jos sumnjam a to je update za witcher 1.05 koji je nedavno izbacen da mi mozda on ne pravi problem, mada da je on problem bilo bi u temi o witcheru vise slucajeva da se ljudi javljaju ali niko ne komentarise problem koji ja imam sto znaci da su upitanju drajveri ali jednostavno ne prepustam nista slucaju.
Ovo pitanje mozde da ide ovde i u witcher temu ali kontam da je vise za ovu temu!
@ umart
pominja si produzenje vremena za update windows-a, gde se to tacno podesava i u kranjem slucaju kako da mu stopiram WU gde se gasi? Hvala