Šta je novo?

BENCH Kucni ljubimci ...... ;)

zahrk'o :D

Pojasni malo, pliz?
Mozes i na PM da ne smaramo one koje ne interesuje problematika.

PS
Manifestacija jeste atletska, ali dominiraju pitovi.
Ovde samo delimo pse u tezinskim kategorijama, nema drugih diskriminacija niti rasizma bilo koje vrste.

PPS
Jedni koji mogu do sada da pariraju su malinoi. Drugih ozbiljnih takmaca nije bilo za sada.

U koliko sati su borbe pasa, ne interesuje me ovo zagrevanje?

https://www.youtube.com/watch?v=Df2joYdDDZw

Sledeći skup je 21.juna na istom mestu. Održaće se samo takmičenje u nadvlačenju creva (Tug of war).

Prvo je planirano za 28.jun, ali je pomereno nedelju dana ranije.

Komšinica nabavila ženku maltezera i izgleda da je u teranju. Ovaj moj matori zvrndov totalno poludeo (labrador, 11godina). Krene sa lajanjem u 6 ujutru i ne prestaje do 10 uveče.

Ovo je totalna novost za mene jer nikada u okolnim dvorištima nismo imali ženku, a i iz razloga jer je moj ker do sada bio baš ćutljiv i povučen.

Koliko bi ova situacija mogla da potraje? :)

Koliko hoćeš :D

Koliko bi ova situacija mogla da potraje?

Dokle god oseca to sto trenutno oseca :d Mada me cudi da laje bas toliko dugo u toku dana.. ovaj moj lab. se malo smirio jer je u prethodnim mesecima 2x izvrsio svoju duznost :d al' sa zenkom svoje rase, ne kidise toliko na te patuljaste.

Poslednja izmena:
Haha izvrsio svoju duznost :D Jel izlazi na teren mozda kad zatreba? :D

Toro.jpg

Kad smo vec kod parenja,ako neko ima zenku cane corso,mogao bi da se javi na pp... Ovaj moj isto poludeo,a zenke ni za lek :D

Ovo postaju oglasi :D Ja imam patuljastog snaucera crnog(muzjaka), dobro bi mu dosla devojka. Isto pm :D
Edit: al se istripovao attachment :D

Prilozi

• IMG_20140504_094928.jpg
    IMG_20140504_094928.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 192
  • IMG_20140504_094928.jpg
    IMG_20140504_094928.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 158
Poslednja izmena:
Pozdrav za Stojana :D
b9ccf443a8b95c74918c581d63db8ccb.jpg

Ne znam sto stavi 2 :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1433888596871.jpg
    uploadfromtaptalk1433888596871.jpg
    757.7 KB · Pregleda: 130
Poslednja izmena:
Prvi put cujem da hrana farba dlaku, jedino ako je zaronio u paprikas :D.

Brljavi nesto sa attachmentom :D Lep pas, nervira me samo sto im hrana farba dlaku :D Koliko je star/a, m/z/?
Ovo je zenka, stara 10god :) mada imam jos par njih :)))
Kako to misliš da im farba dlaku? To misliš za tu rasu ili generalno?

Prvi put cujem da hrana farba dlaku, jedino ako je zaronio u paprikas :D.
Farba, farba, pogotovo ako granule imaju puno sargarepe u sebi :)

Ovo je zenka, stara 10god :) mada imam jos par njih :)))

Farba, farba, pogotovo ako granule imaju puno sargarepe u sebi :)

Farbaju granule, pogotovo su beli psi osetljivi. Pogledajte maltezere, retko koji nema narandzasto po njusci. Cak i moj pas ima braonkasto po brkovima. Moj ce sad 6 godina, moram nekako zenu da mu nadjem :p

Ne znam, imam belo/zutog retrivera nikad mu njuska nije bila obojena, osim kad uleti u paprikas kad ostane od rucka :D.

Znam da je šargarepa puna pigmentacije, i da je u stanju da farba onog koji je jede, ali me zanima koliko može da se dobije boje sa takvom ishranom.
Moj kerac, kad je došao bio je ko šaren ko evoks, a sada je skoro pa beo, voleo bi da dobije malo boje po sebi.
Evo par slika.
Rasa je Lhasa Apso
Screenshot_8.jpg
Screenshot_2.jpg
Screenshot_7.jpg

To nije klasicno bojenje, dobija na odredjenom mestu. Kod snaucera su to brkovi i prednje sape. Kod maltezera oko ociju itd. Uglavnom su beli psi osetljiviji sto se tice dlake i koze. I jos jedna stvar sto pouzdano znam je da belim psima problem moze praviti ako se hrane iznutricama(jake reakcije na kozi).

Smorio se više od lajanja pa prileg'o malo da odmori...

5c51402f38b9eb79cd612a9f1e7b4f79.jpg

c3e79b8b3c95d5ced8f131fb044ed8cf.jpg

uploadfromtaptalk1433956424453.jpg

Kad smo već kod patuljanera ;)

Nazad
Vrh Dno