Na KP ih u ovom trenutku ima bar desetak od 140-160€.Jeste bolji samo nije 150 evra![]()
Kriva ti je logika.
Xperiu Z konkretno ima gomila naroda, MTS (a i drugi operateri?) je ima u ponudi.
Dok sa druge strane Nexus telefona u Srbiji ima neznatno, bilo bi i njih koliko hoćeš u ponudi u svim stanjima da ih ima kod vlasnika makar pola od broja koliko ih ima Xperia Z.
Ti se šališ zar ne?
Čitaj malo S4 i G2 teme, kada smo već kod toga i Nexus 4 i Xperia Z temu.
Otiđi i na xda, u odgovarajuće thredove za sve navedene modele telefona.
Nema bitnih razlika, sve je to masovna proizvodnja.
Da, znam, zato sam i napisao da pročitaš.Da citam malo g2 temu? Imao G2 do skoro (a i prosle godine sam ga oko 3 meseca koristio), imam bar 100 postova u toj temi.
Može još i Nexus 4 da se doda tu, čak i ispod te cene, ali telefoni od drugara uvek imaju prednost u odnosu na one od nepoznatih![]()
Da, definitivno. Mada ce ovo neki shvatiti pogresno,ali poceo sam da vidjam mnogo Sony Z telefona po oglasima polovnih, i mnogo pokvarenih iz serije Z i popravljanih od i sklapanih od nekoliko pokvarenih, ja bih ih zaobisao. Sigurna kupovina je uvek +
Kriva ti je logika.
Xperiu Z konkretno ima gomila naroda, MTS (a i drugi operateri?) je ima u ponudi.
Dok sa druge strane Nexus telefona u Srbiji ima neznatno, bilo bi i njih koliko hoćeš u ponudi u svim stanjima da ih ima kod vlasnika makar pola od broja koliko ih ima Xperia Z.
Nije mi kriva logika. I S4 ima gomila ljudi, i G2, i mnogih drugih jos i vise nego Sony Z, pa ih ni priblizno ne videh toliko pokvarenih po oglasima. Ali svako nek radi sta hoce.
Ti se šališ zar ne?
Čitaj malo S4 i G2 teme, kada smo već kod toga i Nexus 4 i Xperia Z temu.
Otiđi i na xda, u odgovarajuće thredove za sve navedene modele telefona.
Nema bitnih razlika, sve je to masovna proizvodnja.
Svaki od tih telefona ima svoje kvarove i mane u izradi.
Svaki od njih takođe ima procentualno isti broj spretnih i sretnih vlasnika kojima su ispali.
Da citam malo g2 temu? Imao G2 do skoro (a i prosle godine sam ga oko 3 meseca koristio), imam bar 100 postova u toj temi. Imali su neki ljudi problema sa zutim flekama, ali ne secam se za nekoliko meseci da je neko napisao da mu se totalno pokvario. Nema veze sto je masovna proizvodnja, bitna je kontrola kvaliteta i naravno kvalitet proizvodnje i kvalitet delova. Zatim dizajn, svi guraju u sto tanja kuciste telefone, to znaci vece grejanje, samim tim i vecu sansu za kvarom.
Znam da Huawei nije nesto popularan brend,ali bacite pogled na P6, bolji telefon od S3 definitivno
Da, znam, zato sam i napisao da pročitaš.
Ti u stvari kažeš da si primetio da se Xperie/Sony telefoni kvare dosta više od drugih proizvođača?
To je glupost, ništa više, ništa manje.
Tvoje zapažanje nema veze sa realnošću ako nema utemeljenje u istoj.
Te je glupost ako si zaista uveren.
Ili tvrdoglavost ako pokušavaš da dokažeš ono što ne možeš dokazati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari