Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
stavljaj to tebreks u spojler,ne da si je sad spojlovao nego...

Jel gledao neko Sense8? Vidim da se par epizoda pojavilo na netu. Plot deluje bzv ali mozda bude interesantno.

Uvek mozes da budes prvi koji je odgledao 😀
Evo upravo se skida pa prenosim utiske za 1h

Trailer deluje kao da ce serija biti veoma dobar trip. 😀 Hvala za predlog, ide na listu.

Pogledao The Affair cetiri epizode, visok kvalitet, svidja mi se za sad.

Sense8. Spora prva epizoda. Bas su mogli da napakuju vise price i akcije, ali ajd.
Druga epizoda, vec se neki sablon pojavljuje. Brat wachowski, odnosno sestra je bas umesala prste i napravise ljudi lgbt propagandu. U prvoj epizodi je bilo onako, sareno, ali u drugoj epizodi preterase. Ja se trudim da budem liberalan, ali ne zelim da mi se mase u facu. Vise je bilo parade nego plota. Probacu jos malo da odgledam, ali ako nastave, bataljujem.

a rekoh sebi da necu d' gledam,ali mi je isto mikelsen nedostajao. <3

Mene smara ovaj Wayward Pines. Sporo mi nesto plus Mat Dilon mi je totalno antipatican kao glavni akter

Мене чисто занима какво је објашњење на крају. Иначе радња је пуна рупа и то небулозних које би, да основна идеја није интригантна, биле довољне да баталим гледање.

Prve dve su bile zbrzane i površne, ali ove dve zadnje epizode su teško vređanje inteligencije. Izgleda da su u zadnju epizodu ubacili dešavanja i iz druge knjige.

Edit:
Мене чисто занима какво је објашњење на крају.
Spoiler-Alert.png
Oni žive u poslednjem gradu na planeti. Godina je 3000 i neka, civilizacija je pojela samu sebe, a van zidina Waywarda čovečanstvo se odteturalo nazad u svoje majmunstvo... ili su postali neka vrsta mutanata... Znači kraj je 'Svet mutanata'.

Poslednja izmena:
Prve dve su bile zbrzane i površne, ali ove dve zadnje epizode su teško vređanje inteligencije. Izgleda da su u zadnju epizodu ubacili dešavanja i iz druge knjige.

Edit:

Pogledajte prilog 171925
Oni žive u poslednjem gradu na planeti. Godina je 3000 i neka, civilizacija je pojela samu sebe, a van zidina Waywarda čovečanstvo se odteturalo nazad u svoje majmunstvo... ili su postali neka vrsta mutanata... Znači kraj je 'Svet mutanata'.
Одолећу...

...бар још неко време.
А за Sense8 довољно је било пола трејлера и она сцена ....рисања у кади/ђакузију и довиђења!
Нисам ни знао да су браћа радила серију. То објашњава неке ствари.

Poslednja izmena:
Sense8. Spora prva epizoda. Bas su mogli da napakuju vise price i akcije, ali ajd.
Druga epizoda, vec se neki sablon pojavljuje. Brat wachowski, odnosno sestra je bas umesala prste i napravise ljudi lgbt propagandu. U prvoj epizodi je bilo onako, sareno, ali u drugoj epizodi preterase. Ja se trudim da budem liberalan, ali ne zelim da mi se mase u facu. Vise je bilo parade nego plota. Probacu jos malo da odgledam, ali ako nastave, bataljujem.

Stigao do 6te epizode sa premotavanjem, recimo da 10-20% moze da se gledao ostalo je. xD
Dovoljno je reci da u 6toj krecu sa grupnjacima svih vrsta. Svasta stvarno snimaju ovih dana...

Ajde vi koji ste gledali i sviđa vam se serija Stargate SG-1, kažite mi s obzirom da ima brdo epizoda, kada serija postaje baš interesantna? Probao sam da gledam, recimo prvih 5 epizoda, ubi me smor, nikako neće da mi uđe pod kožu kao neke serije pa da me teraju da gledam sledeću epizodu. A nije da ne volim tematiku, samo mi je sve nekako amaterski.

Ajde vi koji ste gledali i sviđa vam se serija Stargate SG-1, kažite mi s obzirom da ima brdo epizoda, kada serija postaje baš interesantna? Probao sam da gledam, recimo prvih 5 epizoda, ubi me smor, nikako neće da mi uđe pod kožu kao neke serije pa da me teraju da gledam sledeću epizodu. A nije da ne volim tematiku, samo mi je sve nekako amaterski.

Preguraj prvu sezonu 🙂

Tako je, sg-1 je meni postao baš dobar od druge sezone, valjda treba malo vremena glumici da se naviknu na role.
Što se tiče Luija baš je loša sezona za sada. Inače četvrta mi je bila najbolja, uz prvu, druga i treća onako. Vrlo je specifična serija i nije za svakog.

Jedino je Richard Dean Anderson (O Neill) u tom trenutku prve sezone bio TV veteran, ostali su manje vise dobili uloge preko audicija, te sto kaze kolega, treba malo da se "slegnu". pred kraj prve i pocetak druge, krece ono sto je meni bar, interesantno

Uspeo sam nekako da zavrsim sense8 uz premotavanje. Ne tracite vreme, nista se ne desava. Moglo sve u trailer da stane.
Ima dosta vizuelno lepih scena (vatromet za 4. jul, indijski festival i brdo sarenolikih scena i pejzaza), dosta lgbt propagande, dosta muzickih kolaza, seksa, romantike da se udavis, ali samo 3 scene akcije. Gluma je ispod proseka. Serija je u nekim trenucima parodija na samu sebe sa glupim humorom. Na kraju se i ne zavrsava (sto je bilo jasno da ce da se desi vec na pola) i nismo dobili nikakva objasnjenja. Jos ce i nastavk probati da nam uvale.
Bataseka bi trebao da se drzi dalje od studija dok uzima hormone.
Ukoliko bi neko iseckao nekoliko bitih detalja, mozda bi i mogao da se napravi kratak gledljiv film, ali ovako je agonija

Iskreno ocekivao sam mnogo bolji CGI od HBOa u zadnjoj sceni GoTa.
Spora epizoda, kraj je ok.
8a epizoda ipak jedina koja me je oborila s nogu ove sezone. Nadam se da ce 10a i ono sto cekam cele sezone popraviti prosek 🙂
Filer sezona...

Poslednja izmena:
Iskreno ocekivao sam mnogo bolji CGI od HBOa u zadnjoj sceni GoTa.
Spora epizoda, kraj je ok.
8a epizoda ipak jedina koja me je oborila s nogu ove sezone. Nadam se da ce 10a i ono sto cekam cele sezone popraviti prosek 🙂
Filer sezona...

Filer sezona, složiću se sa tobom.

ja odgledah sa kasnjenjem TBBT do kraja ove sez. Ne svidja mi se i dalje sto ripuju frendse besomucno, sad jos i stoni tenis epizoda .. Bernadet i Ejmi bas smetaju, nisu trebale da se pojavljuju, kamoli da dobijaju 50%+ fokus u seriji

Za Wayward Pines...

Мене чисто занима какво је објашњење на крају. Иначе радња је пуна рупа и то небулозних које би, да основна идеја није интригантна, биле довољне да баталим гледање.
Ja se samo nadam da će objašnjenja biti, i da neće biti k'o Lost, bez smislenog kraja i konca...

Pogledajte prilog 171925
I ja se dojmim na priča ide u pravcu tvoj "spojlera", samo se pitam, zašto im to taje, i ko to onda njih nadzire i kontroliše? (Knjige nisam čitao)

Poslednja izmena:
U knjizi je dobro objašnjeno i u odnosu na seriju on sve to već zna. Rekli su mu i pokazali. A taje od većine, jer su prethodni pokušaji kada su im rekli istinu bili kobni po psihu ljudi.
Knjiga se lako čita i bukvalno se pročita za dan. Greota skrnaviti ovu solidnu sf priču ovako lošom adaptacijom.

Najavili su za petu epizodu neki "big reveal". Možda bude baš to oko čega pričate.

...taje od većine, jer su prethodni pokušaji kada su im rekli istinu bili kobni po psihu ljudi.
Knjiga se lako čita i bukvalno se pročita za dan. Greota skrnaviti ovu solidnu sf priču ovako lošom adaptacijom.

A ovo što sada rade je bolje po psihu?!? 😀
Plus, ko ih onda nadgleda i prisluškuje na svim onim kamerama? Računari?

Da, radnju je potrebno razvući na mnogo epizoda, a onda moraš da umećeš delove priče koje originalno ne postoje. Bolje da su snimili jedan valjan film nego da ovo razvlače na 12h video materijala.

Istina je pravila haos i gubili su veliki broj jedinki što je bilo neprihvatljivo.
Tako je bilo u Loganovom bekstvu ako se dobro sećam. Ovde je drugačije...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno