stavljaj to tebreks u spojler,ne da si je sad spojlovao nego...
Мене чисто занима какво је објашњење на крају.

+1Mene smara ovaj Wayward Pines. Sporo mi nesto plus Mat Dilon mi je totalno antipatican kao glavni akter
Одолећу...Prve dve su bile zbrzane i površne, ali ove dve zadnje epizode su teško vređanje inteligencije. Izgleda da su u zadnju epizodu ubacili dešavanja i iz druge knjige.
Edit:
Pogledajte prilog 171925
Oni žive u poslednjem gradu na planeti. Godina je 3000 i neka, civilizacija je pojela samu sebe, a van zidina Waywarda čovečanstvo se odteturalo nazad u svoje majmunstvo... ili su postali neka vrsta mutanata... Znači kraj je 'Svet mutanata'.
Одолећу...
...бар још неко време.
.
Sense8. Spora prva epizoda. Bas su mogli da napakuju vise price i akcije, ali ajd.
Druga epizoda, vec se neki sablon pojavljuje. Brat wachowski, odnosno sestra je bas umesala prste i napravise ljudi lgbt propagandu. U prvoj epizodi je bilo onako, sareno, ali u drugoj epizodi preterase. Ja se trudim da budem liberalan, ali ne zelim da mi se mase u facu. Vise je bilo parade nego plota. Probacu jos malo da odgledam, ali ako nastave, bataljujem.
Ajde vi koji ste gledali i sviđa vam se serija Stargate SG-1, kažite mi s obzirom da ima brdo epizoda, kada serija postaje baš interesantna? Probao sam da gledam, recimo prvih 5 epizoda, ubi me smor, nikako neće da mi uđe pod kožu kao neke serije pa da me teraju da gledam sledeću epizodu. A nije da ne volim tematiku, samo mi je sve nekako amaterski.
Ajde vi koji ste gledali i sviđa vam se serija Stargate SG-1, kažite mi s obzirom da ima brdo epizoda, kada serija postaje baš interesantna? Probao sam da gledam, recimo prvih 5 epizoda, ubi me smor, nikako neće da mi uđe pod kožu kao neke serije pa da me teraju da gledam sledeću epizodu. A nije da ne volim tematiku, samo mi je sve nekako amaterski.
Iskreno ocekivao sam mnogo bolji CGI od HBOa u zadnjoj sceni GoTa.
Spora epizoda, kraj je ok.
8a epizoda ipak jedina koja me je oborila s nogu ove sezone. Nadam se da ce 10a i ono sto cekam cele sezone popraviti prosek 🙂
Filer sezona...
Ja se samo nadam da će objašnjenja biti, i da neće biti k'o Lost, bez smislenog kraja i konca...Мене чисто занима какво је објашњење на крају. Иначе радња је пуна рупа и то небулозних које би, да основна идеја није интригантна, биле довољне да баталим гледање.
I ja se dojmim na priča ide u pravcu tvoj "spojlera", samo se pitam, zašto im to taje, i ko to onda njih nadzire i kontroliše? (Knjige nisam čitao)Pogledajte prilog 171925
Oni žive u poslednjem gradu na planeti. Godina je 3000 i neka, civilizacija je pojela samu sebe, a van zidina Waywarda čovečanstvo se odteturalo nazad u svoje majmunstvo... ili su postali neka vrsta mutanata... Znači kraj je 'Svet mutanata'.
...taje od većine, jer su prethodni pokušaji kada su im rekli istinu bili kobni po psihu ljudi.
Knjiga se lako čita i bukvalno se pročita za dan. Greota skrnaviti ovu solidnu sf priču ovako lošom adaptacijom.
Tako je bilo u Loganovom bekstvu ako se dobro sećam. Ovde je drugačije...Računari?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari