Sve privatne sadrzaji su zabranjeni na firminim racunarima, ko ne prekrsi to pravilo ne mora uopste da brine za svoju privatnost.
U kutiju sa firminom postom je dozvoljeno stavljanje samo sluzbene posiljke. Itekako cu da citam koverte sto salje moja firma.. Ako je neko ubacio svoje ljubavno pismo tamo, ja mu nisam kriv, niti me zanima njegova privatnost.
Isto i za kompjutere i elektronsku postu i za sve ostalo. Znaju se pravila, ko ih postuje ne mora da brine za privatnost.
ALI,ako si potpisao taj papir da NECES nesto raditi,onda nema sta da se prica... jer u Nemackoj samo papir govori...
Ma daj ...
a zasto se predpostavlja da je sef ljudina a radnik smrad?
Ne radim u sudu vise. Privatan je. Nisam vlasnik nicega, stavljao sam "moja" u pocetku pod znake navoda, a pisao moje radi prenesenog znacenja. Zaposlen sam. Imam ljude iznad mene i ispod.@weasel
Kolko sam ja načuo da ti nemaš ama nikakve veze sa privatnim biznisom.
Ti ili radiš u sudu ili si nekako povezan sa sudom, ili grešim?
Činjenje krivičnog dela, radi sprečavanja krivičnog dela, nije nikakvo opravdanje.OGRMONA.
Koja je razlika kad prijavis da ti je auto ukaren i kad ti dodje policija na vrata i kaze ti da je tvojim autom uradjenom krivicno delo, a ti kazes , e nisam ja auto mi u garazi.
Aj sad ti meni odgovori kome si se reko da jašu radnike.
A za proveravanje privatnih poruka nije tvoj posao, nemam takvu mogucnost ni jedan moderator.
Ne dokazuem ja da je neciji mail ,vec da nije moj , sto je meni sasvim dovoljno i sto vrlo lako dokazem.
Lako je , ako si ti prijavio, nije lako ako dodju po tebe pa tada oces da dokazujes.
Postavio sam vec primer za auto, razlika je ogrmona, a ovo nije tema da bi objasnjavao u cemu je i zasto je.Ne razumem, u čemu je razlika? Zašto je ovo prvo lakše kad u oba slučaja moraš dokazati istu stvar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari