Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Ali ti ljudi IGNORIŠU činjenicu da je sigurnost i funkcionalnost Windows-a 10 UMNOGOME poboljšana čak i u odnosu na Windows 8.1, a kamoli u odnosu na prastari XP (o njemu da i ne pričamo bolje).
Ajde navedi nam neka poboljsanja u odnosu na 8.1 ili 7icu. Ja osim sminke (teme i starta) i grdane ne vidim nista.

A evo ti 2 nacina da napravis live usb:
1. http://www.tenforums.com/tutorials/3373-windows-10-setup-run-usb-flash-drive.html
2. http://www.easyuefi.com/wintousb/

Poslednja izmena:
treba opet da te prozivam par strana ili ces se jednom udostojiti i dati konkretan dokaz za ijednu od tvojih halucinacija?

Ti si stvarno nedokazan i bezobrazan, necu na tvoje postove vise odgovarat......
dokaza nema jer M$ ne razmatra pirateriju i zastitu svojih sistema, sigurno javno nece danas reci kako aktivacija radi i kako se moze zaobici, zato to sto ti pitas NEMA smisla!

Dobro si rekao, M$ ne razmatra pirateriju i zastitu svojih sistema, to im je skroz nebitno.

Dobro si rekao, M$ ne razmatra pirateriju i zastitu svojih sistema, to im je skroz nebitno.

Pa javno sigurno ne prica o tome ali zato sigurno nece dozvoliti da neko preproda free upgrade legalan kljuc od 10-ke na ebay-u

Ovaj potez M$ je pokusaj da se i piratcki windows-i ukljuce u legalan tok, naravno sve posredstvom microsoft store account-a, sta ce od toga biti to niko nezna pa ni sam M$, kad bude izasao RTM i kad budemo videli u kom smeru guraju legalizaciju tada cemo znati vise

dakle pricas napamet posto nemas dokaza.toliko o tome.

E zeljko sada cemo da ti sudimo, 10 meseci koriscenja XP SP1 pa ti vidi sta ces..

Ja sam upravo rezervisao i instaliram cim bude dostupno. Kud puklo, puklo. Imam win 7 pro legalan.

Da ne saltam celu temu, je stiglo nekome ovo? :)

Prilozi

• ^D558202559103158FC5C9D4CEAA0C98E394AB230E861A168A8^pimgpsh_fullsize_distr.jpg
    ^D558202559103158FC5C9D4CEAA0C98E394AB230E861A168A8^pimgpsh_fullsize_distr.jpg
    7.8 KB · Pregleda: 165
Pa ne znam, vidis isto sto i ja. To mi je na laptopu gde koristim US ip adresu preko VPN-a, pa je to mozda privilegija amera samo. :) Na desktopu nisam primio to.

Sami Bog zna sta ce se desiti za godinu dana...
Pa ne znam, vidis isto sto i ja. To mi je na laptopu gde koristim US ip adresu preko VPN-a, pa je to mozda privilegija amera samo. :) Na desktopu nisam primio to.
Do jaja! A jel se placa ili je free? Jesi vec instalirao?

Poslednja izmena:
Ta aktivacija e parametna ima objasneto na F&Q na sajtu MS

Ajde vise da presecemo ovo pitanje, lepo pise na dnu strane:
http://www.microsoft.com/en-us/windows
*Windows Offer Details

Yes, free! This upgrade offer is for a full version of Windows 10, not a trial. 3GB download required; standard data rates apply. To take advantage of this free offer, you must upgrade to Windows 10 within one year of availability. Once you upgrade, you have Windows 10 for free on that device.

Jasno? :trust:

Evo :)
6e27d87cd4c8b268e834f36378d73145.jpg

To je za sada rezervacija. Jednom kada se desetka pojavi, bice downloadovana i bice ponudjen upgrade. Kazu da nece biti skriveni update nego da cemo moci da ga isplaniramo bilo kada.
Uradio sam i proveru racunara. Bluetooth uredjaji nece raditi i paragon hard disk manager od aplikacija (nebitna stavka, mada ne znam zasto ne bi radila).

BTW, ja sam na istekloj akademskoj licenci win 7. Akadamske licence traju 2 godine od trenutka preuzimanja i u tom periodu se mogu aktivirati neogranicen broj puta na max 1 racunaru u trenutku. Posle tog perioda, win ostaje aktiviran, ali nije moguca reinstalacija. Jos ostaje da vidim kakvu cu licencu da dobijem prilikom upgrade i da li cu uopste dobiti serial ili samo update. U svakom slucaju, nije lose iskoristiti preostale licence.

Poslednja izmena:
Jasno, prijavi se sada i imas 1 godinu fore da uradis upgrade,( mozes i odmah).
Kada uradis upgrade imas legalan windows bez vremenskih ogranicenja.

Znas kako, ako daju kompletnu neogranicenu licencu za win 10 to ce biti odlicno. Na ms portalu mogu da uzmem i win 7 i win8 u isto vreme. Mozda cak i vise kopija, npr, win7 i win7+sp1. Verovatno ce i win 10 biti dostupan po izlasku. Ako urade ovo, onda cemo svi moci da uzmemo po 3-4 licence.

Znas kako, ako daju kompletnu neogranicenu licencu za win 10 to ce biti odlicno. Na ms portalu mogu da uzmem i win 7 i win8 u isto vreme. Mozda cak i vise kopija, npr, win7 i win7+sp1. Verovatno ce i win 10 biti dostupan po izlasku. Ako urade ovo, onda cemo svi moci da uzmemo po 3-4 licence.
"free on that device" je kljucna rec, znaci da je legalan ali samo za taj PC.

Dzabe jeste ali dok traje masina na kojoj si.
Vrlo lukavo kao i sve sto stize iz njihovg lonca.
Ostade mi windows na ovoj kanti...:d

Cekaj pa sa cim ce da nagrade nas insidere?
Ako nas se sete sete...:d

Poslednja izmena:
Sendvičom, kako i dolikuje :d

Nit su nas slusali nit ce nas nagraditi. U poslednje vreme ne znaju ni sta rade ni zasto.

Tako znaci? a sto sam se trudio, te proveri ovo kako radi?
te oceni ono, te sta mislite? to nista?
E pa necemo tako, iskopace tebe Bili iz ove kante ja im kazem..;)

Cek sad mi nista nije jasno...ja sam mislio da od dana preuzimanja imas godinu dana da vidis da li ti odgovara win 10 i onda platis ako zelis dalje da koristis.

Nazad
Vrh Dno