Šta je novo?

LG G2

jedno kratko pitanjce...da bi se vratio sa LOLIPOA NA KITKAT da li je sve sto je potrebno da se preko /lg flash toola 2014/ flasuje kk kdz i to je sve...?

jedno kratko pitanjce...da bi se vratio sa LOLIPOA NA KITKAT da li je sve sto je potrebno da se preko /lg flash toola 2014/ flasuje kk kdz i to je sve...?
ako hoćeš na stock KK, upravo tako. Ako hoćeš da se vratiš na neki custom room koji si imao, onda treba da instaliraš JB bootloader ali ne znam tačnu proceduru jer ne nameravam da se vraćam na stare sisteme.

Bio mi je simpatičan knock code za otključavanje, ali kako sam prešao na LP, čini mi se da je ekran osetljiviji (za otključavanje). Svaki put; da li od hodanja ili vožnje bicikla, telefon nosim u džepu farmerica, trenerke, šorca, iznjaka ga brate do onog 4-cifrenog koda, pa onda ponovo se mora praviti šablon i dosadilo. Stavio swipe, pošto retko ostavljam tel. u nečijem domašaju.

Kako već imaš root i TWRP i opet skidaš benderov autorec? Jel si na KK ili LP? Flešanjem romova se ne gubi root, može benderovom aplikacijom da se vrati na stock.

Ima taj autorec app opciju da vrati stock bootloader.

Ja prodao moj G2 :) sad prelazim na nesto jeftino, 60-70e cisto da posluzi, nahajpovan sam na sklapanje nekog HiFi sistema, pa me fonovi ne zanimaju :) ali jednog dana kad bude oko 100e, LGG2 goes again :)

Jedno off topic pitanje, postavljam ovde iz razloga što sam zadovoljan korisnik g2 već skoro 2 god. A i verujem ovim ljudima. Treba da uzmem još jedan telefon, pa ćemo se žena i ja dogovoriti ko će šta. Njoj se dopada ovaj moj g2, a ja sam mislio da možda promenim, pa sam nešto gledao g3 i m8. Sad koliko sam ja čitao, g3 ima bržu kameru i malo slabije trajanje baterije zbog veće rezolucije i malo jačeg kloka. Dok m8 me je oduševljavao (u rivjuima) dok nisam uzeo u ruku. Nekako je dugačak, znam da ima te najbolje zvučnike, ali kakve to veze ima na telefonu, nije to tv, a ekran je nekako preuzak. Tako da, ili da uzmem još jedan g2 ili g3. Ima neke razlike u performansama u 16 GB (2GB rama) i 32 GB (3 GB), imao sam neke ponude za 320 i 350 za ove telefone. Šta bi vi odabrali, ovaj s kog trenutno pišem će svakako ostati u porodici, hehe. Nisam heavy user, neće biti problem ako baterija malo manje traje, kamera mi je odlična i na g2, tako da sve bolje ili isto prolazi...

Poslednja izmena:
Gledao sam i taj note 3, do nedavno je bio za neke smešne pare u vipu, al ga nema više. G2 i imam beli 32 GB sa spigen slim armor belim.

Bio mi je simpatičan knock code za otključavanje, ali kako sam prešao na LP, čini mi se da je ekran osetljiviji (za otključavanje). Svaki put; da li od hodanja ili vožnje bicikla, telefon nosim u džepu farmerica, trenerke, šorca, iznjaka ga brate do onog 4-cifrenog koda, pa onda ponovo se mora praviti šablon i dosadilo. Stavio swipe, pošto retko ostavljam tel. u nečijem domašaju.

Potpuno ista priča i kod mene.

Jedno off topic pitanje, postavljam ovde iz razloga što sam zadovoljan korisnik g2 već skoro 2 god. A i verujem ovim ljudima. Treba da uzmem još jedan telefon, pa ćemo se žena i ja dogovoriti ko će šta. Njoj se dopada ovaj moj g2, a ja sam mislio da možda promenim, pa sam nešto gledao g3 i m8. Sad koliko sam ja čitao, g3 ima bržu kameru i malo slabije trajanje baterije zbog veće rezolucije i malo jačeg kloka. Dok m8 me je oduševljavao (u rivjuima) dok nisam uzeo u ruku. Nekako je dugačak, znam da ima te najbolje zvučnike, ali kakve to veze ima na telefonu, nije to tv, a ekran je nekako preuzak. Tako da, ili da uzmem još jedan g2 ili g3. Ima neke razlike u performansama u 16 GB (2GB rama) i 32 GB (3 GB), imao sam neke ponude za 320 i 350 za ove telefone. Šta bi vi odabrali, ovaj s kog trenutno pišem će svakako ostati u porodici, hehe. Nisam heavy user, neće biti problem ako baterija malo manje traje, kamera mi je odlična i na g2, tako da sve bolje ili isto prolazi...
Sony Z3 bez ikakvog razmišljanja, jedini razuman izbor nakon G2 po razumnoj ceni. Još ako se uzme u Copper ili SilverGreen varijanti...

Nikako sony. Na papiru su odlicno, ali fanaticni su u kvarenju :D Da im nije te mobilne sekcije zaklinjao bih se u sony. Svi znamo sta predstavlja, ali telefoni im se mnooog kvare.

@lolicon ne znam da li primecujes ali tebi nije samo ta tacka, tebi je u stvari celom duzinom "izgoreo" ekran. Imas liniju isprekidano skroz do dole, a to gore ispada kao nekakva akumulacija.

Ma znam, ali to se ne vidi kad se gleda izravno/normalno, bar ne za sad :D
Zanimljivo da se to pojavilo samo tako, dok je fon bio u deep sleepu, a CPU temperatura u zadnja dva meseca nije presla 57°C. Ide on na servis za 10ak dana. Ako ne poludim do onda :D

I kod sestrinog G2 se pojavila ta fleka na istom mestu,ista velicina. Ima do duse i u desnom cosku samo nesto manje izrazena
Jel ima garanciju? Dala na servis?

Poslednja izmena:
ja sam moj odneo cima sam primetio pa to predlažem i tebi

Ma znam, ali to se ne vidi kad se gleda izravno/normalno, bar ne za sad :D
Zanimljivo da se to pojavilo samo tako, dok je fon bio u deep sleepu, a CPU temperatura u zadnja dva meseca nije presla 57°C. Ide on na servis za 10ak dana. Ako ne poludim do onda :D

Jel ima garanciju? Dala na servis?

Mislim da danas salje. Primetih ja pre neki dan, ona nije ni gledala, mada je kratko kod nje. Dobila tel na poklon pre 6-7 dana, star oko godinu dana

ili smanji osvetljenje na 10 posto [emoji1]
Cak je blizu - 33% kad nije na auto :D
Fleka se vidi na svetlim backgroundima (dialer recimo) na 60%+ i na tamnim na 100%. Touch na tom mestu hvata odlicno, a citam na netu da je nekima skroz otkazao.

Mislim da danas salje. Primetih ja pre neki dan, ona nije ni gledala, mada je kratko kod nje. Dobila tel na poklon pre 6-7 dana, star oko godinu dana
Eh i moj godinu dana tocno. Hvala na informaciji. Javi sta se desava kad posalje :)

Poslednja izmena:
Nema tu sta, dovoljno dugo sam radio i servis i prodaju da znam da ce po automatizmu da priznaju reklamaciju i zamene displej. Samo je pitanje koliko ce da ceka. Verovatno oko 20 dana.

Negde sam citao da je dovoljno zameniti samo touch za te zute fleke, jel tacno to?

Vrh Dno