Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Skinuo sam je još u petak ( nebitno ), zahvaljujući WMPU, stvarno je EXTRA.
Nego ima li ko kakvu preporuku za neku app za gledanje serija online? Koristio sam do sada TV MAN i LIVE STREAM PLAYER, ali sam resetovao telefon i više ne mogu da skinem te app jer su povučene sa STORE-a.
Hvala.

Čisto da apdejtujem status sa Viberom. Ovo je poslednji Viber Support odgovor:

Thanks for getting back to us.

When using Windows Phone you may encounter issues in receiving notifications. This is a known issue that is caused by Microsoft’s push servers.

We have developed a built-in bypass feature that should prevent you from missing future notifications if you have already experienced the delay once. However, we cannot guarantee that this will bypass the Microsoft issue every time.

We apologize for any inconvenience.

Best regards,
Audrey O.

Pazi meni lepo radi i Fb i Viber notifikacije a za pravo cudo i Skype... Sada npr me zezaju Messenger notifikacije... Znaci nema pravila.
A njima je lakse da napisu kao je do MSa, nije bajno ni na Androidu a ni IOsu, ume da ne radi.

Verovatno je i Ms kriv sto im se app vukla kao prebijena macka do pre neki mesec,nije ni sada totalno ok. Meni isto rade notifikacije uvek i bez problema.

Nista onda. Wahad-e, daj vamo tu beskorisnu L830 i dobijes perfektnu L735 koja i radi tako i resen problem :)

Posto imam malo MB na paketu, interesuju me dodatna ogranicenja istog... za sada sam ugasio weather da ne radi update na data mrezi, here map takodje vise ne vuce za mape i kad radi navigacija... jedino mi je na ekranu jos mail koji ostavim da radi update uvek...

e sad kad gledam statistiku za 15 dana outlook pojeo 2MB ali zato system na dan jede ~ 512kb do 1MB (ukupno 8MB)??
Na ekranu sam vec rekao da nemam nista vise, tapatalk je ugasen i neznam sta vise jede, sta ide pod "sistem"?

PS: lumia 640

Provera system update-a

8fce96c1fe6efbfe2cbd4d7c5d1f5187.jpg

Ova opcija u B.S. odradjuje posao za te tvoje potrebe...
A ako stekas mb, koristi mesto ie, operu mini...lepo kompesuje slike,stranice...

Poslednja izmena:
Provera system update-a

cekirano je Automaticly download if my data settings allow it...
nevidim nigde da forsiram samo na wifi

generalno ja zelim samo da mail koristi mobile data i IE ako ga startujem

U data sense ima restrict background data sad sam stavio na Always bilo na "near limit"
nemam pojma na sta se ovo odnosi

Poslednja izmena:
Telefon (L625) mi je nesto zabagovao i ne moze da se ukljuci.
Ne znam kako se to dogodilo, mislim da ima veza sa tim da mi se baterija gotovo ispraznila a onda je klinka mozda drzala neko dugme, sta li vec

U svakom slucaju, pojavljuje mi se Nokia logo, pa se ekran zacrni, pa Nokia logo, i tako u beskonacnost.
Jednom mi se pojavio pocetni ekran na par sekundi a onda sve ispocetka.

Celu noc sam punio telefon, a onda probao hard reset (volume down, power, dok se ne pojavi znak uzvika, pa volume up, down, power, volume down).
Celu noc mi je vrteo one tockice.

Sta da radim, kako da hard resetujem telefon?

Moraćeš ručno da ga flešuješ sa Nokia software recovery tool, imaš pojašnjenje u "windows phone šta i kako" temi

Ne gubiš.
Otkud oni znaju šta si radio sa fonom ;)

Jel vama radi glance background ,meni je radio ,al ga nisam koristio duze vreme ,i sad pokusavam da postsavim pozadinu na glance medjutim nema slike ?

Izvini al neverovatno me ubada u oci kako pogresno koristis space i zarez, u svakom postu :)

Jel vama radi glance background ,meni je radio ,al ga nisam koristio duze vreme ,i sad pokusavam da postsavim pozadinu na glance medjutim nema slike ?

Isto, inace glance radi super i na gdr2 kao i do sada, na 1020 nikada nisam imao problema ni sa glancom ni double tap-om.

Tih što ova L735 nema glance. To me ubija. Ili bar da svitka WIN logo ili nešto slično.
Navikao sam da pratim notifikacije na taj način a ne da uključujem ceo fon da bih video da li je nešto pristiglo :(

Imaces led notifikacije kad izadje w10. :) Ko navikne na glance posle mu je tesko da se odvikne

Ako sam na akciji "kupio" aplikacije koje se plaćaju, i promenim telefon,
da li i na tom novom uređaju imam ful plaćenu verziju ili ne?

Ako sam na akciji "kupio" aplikacije koje se plaćaju, i promenim telefon,
da li i na tom novom uređaju imam ful plaćenu verziju ili ne?

Neke da, neke ne. Zavisi i od developera aplikacija. To samo za aplikacije koje su "kupljene" na akciji tipa preko myappfree

Super onda. Drago mi je zbog toga (glance).

Otkrio sam zabog cega me nece gdr2 apdejt preko prevjua. Na mojoj L735 je "starija" verzija sw/fw pa nece da odradi gdr2. Francuzi, Nemci, Austrijanci... Imaju noviji sw/fw i kod njih pali gdr2 iz prve, a preko insajdera...

Poslednja izmena:
Koliko vas je na GDR2, ja sam svoju L1020 stavio na GDR2 uz pomoć insidera...

Ja imam taj problem od prelaska na denim. Reinstalirao sam je par puta i nista,na kraju sam digao ruke.

Pa jest preko Insidera ali samo ako imate noviji sw/fw.
Kod mene na ovoj Telenorki je neka Balkanska verzija, i baš sam gledao da skoro svi sa Balkana imaju ovu "moju" verziju sw/fw.

Koja vam je verzija sw/fw-a???

Vrh Dno