nije tako kod kp-a,negativne idu samo po arbitrazi,u prevodu ako si cist i imas dokaze,nema sanse da imas negativnu.zato ja insistiram na prepisci preko sajta,vecina pravi gresku pa stvari sredjuje telefonom i onda nemaju konkretan dokaz i onda je rekla kazala u vecini slucajeva.sve prepiske treba cuvati,svaki racun,priznanicu dok se citav pos'o ne svrsi kako treba.evo ovim gore sam pristojno implicirao da dobijaju negativnu ako ne bude razresenje situacije,menja se ploca.mnogo su bitne ocene,narocito velikim trgovcima i/ili firmama,ovi ih vec imaju dve i par ocena gde je bilo slicno mojoj situaciji,ja rekoh nece valjda ovo da zeznu ali marfi ne prasta.![]()
Generalno ako je dobio racun sa pecetom ili kopiju neke firme iz HU to je to, nije to srbistan pa da mora fiskalni da ide, kao sto kod nas u metro-u dobijete samo onaj komulativni sa trakastog stampaca i to je to
To sto ga je zavlacio to je nemarnost prodavca... za to opet ne moze cista negativna, jer moze samo komunikaciju da obrazlozi kao negativnu a to je opet pozitivna
Generalno ako je dobio racun sa pecetom ili kopiju neke firme iz HU to je to, nije to srbistan pa da mora fiskalni da ide, kao sto kod nas u metro-u dobijete samo onaj komulativni sa trakastog stampaca i to je to
To sto ga je zavlacio to je nemarnost prodavca... za to opet ne moze cista negativna, jer moze samo komunikaciju da obrazlozi kao negativnu a to je opet pozitivna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari