Šta je novo?

LG G2

4.20 dolara je otključavanje lg-a preko koda (perm).

Poz,imam jedno pitanjce, naime posle LP update, ostalo mi je samo 9gb slobodne memorije a uradio sam faktory reset. Sistem data zauzima 5,75 ga. Da li je to u redu?

Ako si uzeo u Vipu nikako ne moze biti sim free....
moj prvi g2 je uzet u Vip i bio je sim free i imao je sufix A6HUBK i svaki update sam dobijao redovno a ovaj drugi je zaključan i imam sufix A6PSBK i nemam nikakav update - tako da nema pravila

Poslednja izmena:
pozdrav svima...imam problem...dobio sam zvanicni update pre mesec dana jos...na 5.0.2...v30d-262-02....Vodafone je logo kad se pali...za nemacko trziste fon...i NEMA SANSE da ga ROOT-ujem...probao sve tool-ove sa xda foruma...ma dzaba...izgleda je problem da ga u download modu ne prepoznaje najbolje...ima drajver i pise LG G2 u device menageru---ali ima znak uzvika onaj zuti...(driver details-code 10-device canot be start)...probao sve zive drajvere i reinstalacije i nece pa nece...

ima li neko resenje...:wall:

pozdrav svima...imam problem...dobio sam zvanicni update pre mesec dana jos...na 5.0.2...v30d-262-02....Vodafone je logo kad se pali...za nemacko trziste fon...i NEMA SANSE da ga ROOT-ujem...probao sve tool-ove sa xda foruma...ma dzaba...izgleda je problem da ga u download modu ne prepoznaje najbolje...ima drajver i pise LG G2 u device menageru---ali ima znak uzvika onaj zuti...(driver details-code 10-device canot be start)...probao sve zive drajvere i reinstalacije i nece pa nece...

ima li neko resenje...:wall:
Meni je zadnji put uspelo tek iz nekog 20-og puta. Isto sam na tom romu. E sad, u device manageru mi je normalno očitavao uredjaj.

probao i ovaj nennads...isti k...pronadje mu port i kada treba odradi finalni deo...nista...failed! polupacu ga ili ga vratiti na KK...ne moz bez roota neke stvari najbitnije pa da **** rak raka...

kostaivanja - svi drajveri su lepo instalirani...u svakom usb modu (mtp...thethering...)promenim sve connection mods...i svi stiklirani drajveri...znaci jedino kad je u download modu telefon...pise lg g2 ali ima greska...zasto...kakoooo..ooo zasto tooooo...

Poslednja izmena:
Meni kada onaj program zabode na 90%, a telefon ostane u download mode sacekam 1-2 minuta, ne vadim usb i tako ukljucim telefon i uvek prodje root, ako kojim slucajem otkacim usb i ukljucim nista se ne desi tj. ne root-uje ga.

Probaj više puta. Instaliraj 30a kdz, on bi trebalo da se lakše rutuje, twrp i onda zip od 30d ili 30e (ovaj "e" je odličan).

Meni kada onaj program zabode na 90%, a telefon ostane u download mode sacekam 1-2 minuta, ne vadim usb i tako ukljucim telefon i uvek prodje root, ako kojim slucajem otkacim usb i ukljucim nista se ne desi tj. ne root-uje ga.

dzaba...probao i ovo posto meni zabode u download modu...nisam vadio kabal...ali dzaba...root nije prosao...

nisam mislio da nije root dobar nego postupak - pišu neki da su tek iz 20-tog puta uspeli i slično a nemam živaca za to [emoji1]
Ma bi trebalo da sve opali od prve to je 5-10 min, bolje ti je root i zatim neki rom sa najnovim FW i to je to nego cekati OTA

Vraća na stock, gubi se twrp, rut ostaje. Samo sačekaj nekoliko sekundi da ti ispiše poruku da je beckup uspeo i da može twrp flash, treba mu malo vremena da proveri i sačuva stock particije kada se prvi put instalira twrp.

18 meseci od izlaska, tj. zavrsila se u aprilu. G2 ce imati uvek podrsku od nezavisnih developera.

kako da proverim na kom sam but louderu?imam rutovani lolipop 30A ne secam se kojom metodom sam uradio, pitam posto merkam onaj BlueCyclonKernel2.2 kernel da zveknem.btw ima li neki rom sa LP da valja?ili je i dalje stok najbolja varijanta

Nazad
Vrh Dno